Ličanine, to se zove OPSESIVNO-KOMPULZIVNI POREMEĆAJ .. OKP!licaninsasela wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 12:14 pm
Slozio bi se sa ovom tvojoj konstatacijom da mu treba lijecnik a takoder i neki psiholog jer je doticni gospodin sklon recidiviranju, jako sirokih vizija, uglavnom dosta kompliciran covjek. Nista bez struke jer je stuacija kod manmana bas ono gadna. Objasnjavanje, opisivanje, bojanje, podebljavanje, velika i mala slova itd. Kod njega moras kuziti kroz boju rijeci sta je tija reci ukratko. Ludnica
Protiv sebe i svoje "umetničke crte" ne mogu mnogo. Taj poremećaj imam bar 20god. Zato me i mnogi zovu da radim, jer kad Ja
uđem negde i počnem da slažem i preslažem i razvrstavam, rezultat je uvek: WOW?! Hvala ti brate što si nam razmrsio i sredio studio!
Ja lično mislim da je Bold i Color u tekstu veoma značajan, jer izdvaja ono što je najbitnije od propratnog teksta..
Tako da, Ja sam se navikao da svi repliciraju tako što ceo tekst na koji daju odgovor ponovno iskopiraju (znam da je sajt takav)
i onda samo u 2 reda, dole, tanko i jedva vidljivo nešto napišu i odgovore..
Pošto, imam sluha za to, iako trošimo gomile stranica bezveze, pa imajte i Vi sluha za ovo moje, koje ipak malo "jasnije" komunicira sa svima.
Zahvaljujem na zapažanju i pozdrav!