Spavao sam od pola 11, do 2 pre toga. A i posle tog posta na koji se reagovala sam odspavao još sat i nešto. Čemu ta doza ljutnje?

Moderator: sanela
Spavao sam od pola 11, do 2 pre toga. A i posle tog posta na koji se reagovala sam odspavao još sat i nešto. Čemu ta doza ljutnje?
Jel glava stoji jos na ramenima ili? Sad blagdani dolaze pa eto samo se pripazi predbozicnog i blagdanskog raspolozenja, odnosno nemoj si umisliti da je tebi trenutno najteze a sve oko tebe svjetluca i sjaji i ljudi djeluju vise nego obicno veseli. Eto samo da znas da su to uglavnom maske i fasade ispod kojih se kriju takoder slicni ili isti problemi kao i kod tebe. Ne daj se zavarati da je tebi losije nego drugima. Znas i sama da su ovi blagdani tesko preseravanje tako da ne mislis eto to sta sam ti reka.xxxana wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 8:52 pmNe znam kako preskocih tvoj odgovor, sad me je Sb podsetio, pa sam presaltala..licaninsasela wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 1:57 pmBas mi je krivo sto je tako. Al cuj nekad stvarno treba dobro lupiti glavom o pod da krenes ostvarivati svoj neki cilj. Shvati da si jako ranjiva sad i da sve moze otici i na vece zlo nego sta je. Nemoj se samo predati i pustiti da te negativnost ponese. Fokus stavi samo na sebe. Ovaj put pusti druge da se sami bore sa sobom a ti sta prije kreni na neke terapije. Nije bauk ni da te lijecnik vodi kroz ovo stanje ludila. Pusti vise price o tome kako te ili ce te drugi gledati. Vrijeme je da gledas samo sebe i da se kanis cijeniti i vrednovati samu sebe. Pa nije moguce da je ama bas sve kod tebe u kurcu. Imas sigurno nekih dobrih vrlina na koje sad gledaj u pozitivnom duhu. Pozitive malo unesi u svoj zivot a ne gledati kako sama sebe unistavas. Pa nemoj da ti se treba crtati kako da se malo podignes iz ovog sranja.?xxxana wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 1:37 pm
U glavi mi je totalno pomracenje i sad odavde ne mogu da vidim stvari kako sam ih videla i potrazicu pomoc, jer ne umem. ni dq napravim plan.
Nesposobna sam, variram u glavi,variram na svim poljima i ne znam kako da to kontrolisem, kontrolise to mene..
Liko, ni ja ne verujem,veruj
Pa trenutno mi je tako, Liko znas kad padnes kako idu stvari, dok si padao cupao te je brod,nisi imao druge..
Mada ja ni tako ne bih mogla, jbg piii... sam za tako to dum i gotovo..
Pomoc cu potraziti,ni ja nemam druge
Vidim naspavao si se
Neske kuzim da ti ksani pokusavas pomoci ali s njom moras malo drugacije. Tvrdoglava je sta je po meni to vise poz nego negativno. Sjecam se kad je odlucila da se skine sa suba koliko je bila psihicki jaka i dosljedna. Sada nije ni pola od svoje sjene. Bas osjetim losu vibru i da joj je tesko i sjebano. Nije joj ugodno mislim si ja. Vidi ona i sama di se je dovela. Bit cu ovaj put optimistican kad kazem da ce sa ksanom kroz par mjeseci sve biti u redu.Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:25 amDobro. Pokusaj ovako. Od zatvorenosti si napeta. Istog trenutka kad ispustis emociju iz sebe, odlazi napetost. Bices odmah opustena. Pokusaj! Vidi da li ti govorim ispravno? Tu sam.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:20 amPa sve to, zatvorena sam i ne mogu da se opustimNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:16 am
Jasno. Tesko ti je da ih pokazes? Ili ako u nekom odnosu imas emociju postane problem zbog druge osobe ili u drustvu.
Molim te xxxana otvori se, reci mi. Molim te.
Zloća si ti.
Srecna slava Xxxana!!
Ninocka wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 3:32 pm________________________ManMan wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 9:30 am
Sve se to isto meni desavalo i sad sigurno znam da je to bilo i do smrkanja, a kasnije i do variranja miligraze.
Ja sam isto znala vec u popdnevnim satima da budem bukvalno bolesna, pa dodaji i o jadu radi i tako uletis u zacarani krug iz koga je izlaz samo jedan - stabilizovat se na jednoj dozi i nju gurat.
Ali to znaci sigurno 20 dana da budes na preciznoj jednoj dozi i onda sve legne na svoje mjese.
Znaci bup ima svoje pravo ( dobro) dejstvo samo u slucajevima pod jezika, ne iznad 2 mg, i ne setat sa dozom!!
Draga Ninočka,
Evo, pratim "pravila ponašanja", ne menjam miligramažu, stalno sam oko 4mg. Ima dana kad ne radim, pa taj dan uzmem samo 2mg. ujutru
i preskočim bilo kakvo dodavanje, nego odmorim i odležim popodne-predveče. Imam bolove, koje donekle ubijem sa DIKLOFENAK-om
To je lek koji je baš pravljen za bolove kostiju, itd.. Nije kao Brufen i Paracetamoli koji deluju i na mišiće, glavobolje, itd..
Ovaj Diklofenak baš ciljano ubija bolove u kostima. Moram priznati da je dobar i da može da mi umanji bolove za 80%, ali moram
uzeti 150-200mg. što je 3-4 tablete po 50mg.
Nije to sad neki problem, pogotovo što je Diklofenak "zdraviji" i manje uništava jetru, bubrege i telo nego Paracetamoli..
Ako nešto znači, na "preciznoj dozi" sam već barem 15-20 dana, ako ne i više.. ponavljam, NE PRELAZIM 4mg.
Kako god da podelim i uzmem iz komada ili iz dva dela.. Tako da mislim da sam se stabilizovao, čak stvarno više ni ne šmrčem nego otapam..
Pre 5-6 god. kad sam bio (da kažemo) u jednom zaletu i trošio mnogo i pogrešno, prokletinja me držala po 24h ili čak i 36h.
Sada sam izgleda omatoreo, receptori su iscrpljeni i telo više "ne priznaje" Bup, niti ga vari i iskorištava na isti način.
Kao što koleZa reče: Stigao sam do zida!
__________________Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 11:47 am
Bravo.
Lekovi, doktor. Tesko ti je stanje. Trebaju ti lekovi za pomoc pri skidanju, opet. Ne isplati se, da stalno prolazis jedna te ista stanja, a malo ili nista ne uradis na kraju. Onda opet na bupu. Iscrpljuju te.