Dobro. Pokusaj ovako. Od zatvorenosti si napeta. Istog trenutka kad ispustis emociju iz sebe, odlazi napetost. Bices odmah opustena. Pokusaj! Vidi da li ti govorim ispravno? Tu sam.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:20 amPa sve to, zatvorena sam i ne mogu da se opustimNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:16 amJasno. Tesko ti je da ih pokazes? Ili ako u nekom odnosu imas emociju postane problem zbog druge osobe ili u drustvu.
Molim te xxxana otvori se, reci mi. Molim te.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Vratiće se emocije i same od sebe, a i tu bi trebala psihoterapija da ti pomogne dosta.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:13 amPa emocije, uz to bih sve lakseNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:11 amSta ti je najteze od svega? Emocija, drugi ljudi, to sto ih teras od sebe, izgradnja odnos itd?
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
U redu je nesto pokusavati str. sad nisam u to racunami bup i kad jesam, ne znam kako da to objasnim,kao da imam dve strane i jedna gusi drugu, pa koju da nagovorim da odustane? Imam problem to da pokazem i sebi i drugimaNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:25 amDobro. Pokusaj ovako. Od zatvorenosti si napeta. Istog trenutka kad ispustis emociju iz sebe, odlazi napetost. Bices odmah opustena. Pokusaj! Vidi da li ti govorim ispravno? Tu sam.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:20 amPa sve to, zatvorena sam i ne mogu da se opustimNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:16 am
Jasno. Tesko ti je da ih pokazes? Ili ako u nekom odnosu imas emociju postane problem zbog druge osobe ili u drustvu.
Molim te xxxana otvori se, reci mi. Molim te.
-
Prvo nagovori tu stranu koja ti ne da, da sebi pokazes emociju. Gurni je od sebe. Zatim dozivi svoju emociju. Ti sama. Razumes me?xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:31 amU redu je nesto pokusavati str. sad nisam u to racunami bup i kad jesam, ne znam kako da to objasnim,kao da imam dve strane i jedna gusi drugu, pa koju da nagovorim da odustane? Imam problem to da pokazem i sebi i drugimaNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:25 amDobro. Pokusaj ovako. Od zatvorenosti si napeta. Istog trenutka kad ispustis emociju iz sebe, odlazi napetost. Bices odmah opustena. Pokusaj! Vidi da li ti govorim ispravno? Tu sam.
Ljudi, laka vam noć, odoh ja, pa se čujemo. Ne dajte se. 

Eto tako? Znas da je to za mene sad ovde nemoguceNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:38 amPrvo nagovori tu stranu koja ti neda da sebi pokazes emociju. Gurni je od sebe. Zatim dozivi svoju emociju. Ti sama. Razumes me?xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:31 amU redu je nesto pokusavati str. sad nisam u to racunami bup i kad jesam, ne znam kako da to objasnim,kao da imam dve strane i jedna gusi drugu, pa koju da nagovorim da odustane? Imam problem to da pokazem i sebi i drugimaNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:25 am
Dobro. Pokusaj ovako. Od zatvorenosti si napeta. Istog trenutka kad ispustis emociju iz sebe, odlazi napetost. Bices odmah opustena. Pokusaj! Vidi da li ti govorim ispravno? Tu sam.
Odoh i ja da pokusam da spavam, nosim kolac u crkvu, ironija znam..
Laku noc ljudi!
Laku noc ljudi!
-
Dobro. Ti dozivi sama svoju emociju. Ne pritiskam te. Nisam znao da ne mozes! Ne guram te, da je pokazes ovde!xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:46 amEto tako? Znas da je to za mene sad ovde nemoguceNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:38 amPrvo nagovori tu stranu koja ti neda da sebi pokazes emociju. Gurni je od sebe. Zatim dozivi svoju emociju. Ti sama. Razumes me?
Laku noc. Mogu da zakljucim da mozes, da pobedis tu stranu koja ti ne da, da je dozivis. Neka zive osecaji u tebi. Nosi ih sa sobom.
Da znaš da i nije ironija. Srećna ti slava, i da ti Bog pomogne da izađeš iz mraka, osetiš život ponovo, pronađeš sebe, povratiš emocije itd. Sve najbolje tebi i tvojima i da slavite slavu Svetog Nikolu još dugo u zdravlju i veselju.
Last edited by StopBup on Thu Dec 19, 2019 12:58 pm, edited 1 time in total.
Da znaš da i nije ironija. Srećna ti slava, i da ti Bog pomogne da izažeš iz mraka, osetiš život ponovo, pronađeš sebe, povratiš emocije itd. Sve najbolje tebi i tvojima i da slavite slavu Svetog Nikolu još dugo u zdravlju i veselju.
[/quote]
Vidim naspavao si se