pepeljuga84 wrote:Verovatno jebeš vazduh-dajte vutru
A ti Pepe okani se tih tvojih slicica jeerrrr cesss naaasss dovestiii do loooddiiilaaaa!!!AAAAAAAA :rolleyes:
oper serem....lepo si ti celjade......

Moderator: sanela
pepeljuga84 wrote:Verovatno jebeš vazduh-dajte vutru
pa zasto to? mora da nije vutra valjalaadam* wrote:Posle duzeg vremena sam doovao nocas.....i tako mi je bilo lose da je to strasno.....kao da sam uzeo neku najjacu drogu na svetu.....vrtelo mi se,povracalo~~~UZAS~~pritisak~~~necem' vise.......valjda!!!!jebo' ih Californija Orange!!
hehehe "malena hashishi" pa mogu ti reci da si donekle upravu...Nalazim se u takvom okruzenju gdje vecina pusi travu, pa sam cak sa ovim jednim imala i dublji odnos pa tako da me onda to zainteresiralo sve i ne znam ni ja kako dodjoh ovdje al et tako...PsyTechGirl wrote:Ja bih rekla , sad kada sam swe prochtala da je malena "hashishi" doshla owde malo da se druzi .. Mozda da widi kakaw to mentani sklop imaju ljudi koji "pushe trawu" i to..
Kontam da se zaljubishka u nekog dechachica koji pooshi i to ti je to
Ali i ja bih ti , malena moja rekla da se manesh toga u pm.. I priche i razmishljanja o marihuani i o tom dechku , jer nemash potrebe nikakwe za tim ..
Moj sawet ti je da zaborawish owu temu i zakljchash je u swojoj glawi !!
Chak shtawishe i da ne dolazish wishe na owaj forum - dobila si info koje su ti treballe i sad bolje nastawi sa ziwotom tamo gde si stala , a owe narkomanske teme ostawi nama koji imamo problem sa tim, a ti uziwaj u mogucnosti normalnog ziwota i iskoristi je (mogucnost) na prawi nachin sad kad znash wec mnogo toga , a da nisi morala da saznash na swojoj kozi ..
Pa onda mozesh swratiti recimo jednom godishnje na forum chisto da se jawish , ali ni to ti nije potrebno , weruj mi ..
Eto tako, to ti je moje mishjenje ...
Pozdrawljam te puno i - BUDI MUDRA !!!!
Swe najbolje ..