trava

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

adam*

Re: trava

Post by adam* »

pepeljuga84 wrote:Verovatno jebeš vazduh-dajte vutru :-D

A ti Pepe okani se tih tvojih slicica jeerrrr cesss naaasss dovestiii do loooddiiilaaaa!!!AAAAAAAA :rolleyes:

oper serem....lepo si ti celjade...... :!:
cucla cucla cuclica
adro7

Post by adro7 »

a joj likovi .... mojne probat...
neko je ovo baš stručno objasnio.
ali mojim rječnikom trava je bezveze ...
što manje znaš manje će te glava bolit poslije
hashishi

Post by hashishi »

adro7 wrote:a joj likovi .... mojne probat...
neko je ovo baš stručno objasnio.
ali mojim rječnikom trava je bezveze ...
što manje znaš manje će te glava bolit poslije
ma bezveze nego sta sux :D
adam*

Post by adam* »

Posle duzeg vremena sam doovao nocas.....i tako mi je bilo lose da je to strasno.....kao da sam uzeo neku najjacu drogu na svetu.....vrtelo mi se,povracalo~~~UZAS~~pritisak~~~necem' vise.......valjda!!!!jebo' ih Californija Orange!!
cucla cucla cuclica
hashishi

Post by hashishi »

adam* wrote:Posle duzeg vremena sam doovao nocas.....i tako mi je bilo lose da je to strasno.....kao da sam uzeo neku najjacu drogu na svetu.....vrtelo mi se,povracalo~~~UZAS~~pritisak~~~necem' vise.......valjda!!!!jebo' ih Californija Orange!!
pa zasto to? mora da nije vutra valjala :?
paramparcad

Post by paramparcad »

oce to od ovih ukrstanih hibrida...
hashishi

Post by hashishi »

paramparcad wrote:oce to od ovih ukrstanih hibrida...
jelde pa i ja kazem :P
skiptracer

Post by skiptracer »

eeee da se i ja malo od srca nasmejem!!! sve me neshto bedak savatao ovde kod vas, i sad kad sam sve ovo pročitala.... Pukla sam! :mrgreen:
«Toga dana mrak je počeo da pada već od samog jutra.»
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ja bih rekla , sad kada sam swe prochtala da je malena "hashishi" doshla owde malo da se druzi .. Mozda da widi kakaw to mentani sklop imaju ljudi koji "pushe trawu" i to..
Kontam da se zaljubishka u nekog dechachica koji pooshi i to ti je to :)
Ali i ja bih ti , malena moja rekla da se manesh toga u pm.. I priche i razmishljanja o marihuani i o tom dechku , jer nemash potrebe nikakwe za tim ..
Moj sawet ti je da zaborawish owu temu i zakljchash je u swojoj glawi !!
Chak shtawishe i da ne dolazish wishe na owaj forum - dobila si info koje su ti treballe i sad bolje nastawi sa ziwotom tamo gde si stala , a owe narkomanske teme ostawi nama koji imamo problem sa tim, a ti uziwaj u mogucnosti normalnog ziwota i iskoristi je (mogucnost) na prawi nachin sad kad znash wec mnogo toga , a da nisi morala da saznash na swojoj kozi ..
Pa onda mozesh swratiti recimo jednom godishnje na forum chisto da se jawish , ali ni to ti nije potrebno , weruj mi ..
Eto tako, to ti je moje mishjenje ...
Pozdrawljam te puno i - BUDI MUDRA !!!!
Swe najbolje ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
hashishi

Post by hashishi »

PsyTechGirl wrote:Ja bih rekla , sad kada sam swe prochtala da je malena "hashishi" doshla owde malo da se druzi .. Mozda da widi kakaw to mentani sklop imaju ljudi koji "pushe trawu" i to..
Kontam da se zaljubishka u nekog dechachica koji pooshi i to ti je to :)
Ali i ja bih ti , malena moja rekla da se manesh toga u pm.. I priche i razmishljanja o marihuani i o tom dechku , jer nemash potrebe nikakwe za tim ..
Moj sawet ti je da zaborawish owu temu i zakljchash je u swojoj glawi !!
Chak shtawishe i da ne dolazish wishe na owaj forum - dobila si info koje su ti treballe i sad bolje nastawi sa ziwotom tamo gde si stala , a owe narkomanske teme ostawi nama koji imamo problem sa tim, a ti uziwaj u mogucnosti normalnog ziwota i iskoristi je (mogucnost) na prawi nachin sad kad znash wec mnogo toga , a da nisi morala da saznash na swojoj kozi ..
Pa onda mozesh swratiti recimo jednom godishnje na forum chisto da se jawish , ali ni to ti nije potrebno , weruj mi ..
Eto tako, to ti je moje mishjenje ...
Pozdrawljam te puno i - BUDI MUDRA !!!!
Swe najbolje ..
hehehe "malena hashishi" pa mogu ti reci da si donekle upravu...Nalazim se u takvom okruzenju gdje vecina pusi travu, pa sam cak sa ovim jednim imala i dublji odnos pa tako da me onda to zainteresiralo sve i ne znam ni ja kako dodjoh ovdje al et tako...:)
forum mi je cak postao zanimljiv i mislim da nema razloga da ne dolazim vise...

hvala tebi puno i pozz i ja tebe :D
Post Reply