trava
Moderator: sanela
trava
cula sam mnogo prica o tome kako trava nije stetna..kako je zdravija od duhana i alkohola..tj ako se ne zloupotrebljava..ja licno nisam nikad probala ali imam zelju...pa me zanima od ljudi koji vec imaju iskustva i probali su kakva su njihova iskustva i misljenja o travi tj marihuani ili ti ga gandza ili ti ga konoplji??? molim odgovore 

- Zona Sumraka
Re: trava
...ili ti ga razguli...
Dušo,trava je "laka" droga,mada se droge ne djele na lake i teške....jer laka posle vodi teškoj.....trava smanjuje koeficijent inteligencije,otupljuje ti mozak...dovodi te u neprirodno stanje i ako ne možeš biti sretna i smijati se bez nje,onda je bolje da otkirješ zašto je to tako i da otkloniš uzroke tome...prirodan adrenalin i smjeh je nešto najljepše i nema posledice.
a ako želiš da probaš da bi ispala cool jer to rade tvoji prijatelji...pokajaćeš se kad tad...to uopšte nije cool....cool je završiti što bolje školu,da bi mogao birati što bolji faks,naći što bolji posao,imati dovoljno novca i biti gospodin ili gospođa...to je mila moja cool.
a ako želiš da probaš da bi ispala cool jer to rade tvoji prijatelji...pokajaćeš se kad tad...to uopšte nije cool....cool je završiti što bolje školu,da bi mogao birati što bolji faks,naći što bolji posao,imati dovoljno novca i biti gospodin ili gospođa...to je mila moja cool.
Mislim da nije stetna ako se koristi u svrhu caja kao i sve ostale travuljine u suprotnom mislim da ces postati jako glupa osoba ako je previse konzumiras
mislim stvarno zaglupljuje zesce. Al ti probaj ako ti je bas stalo da probas samo budi oprezna u daljoj konzumaciji takvih i slicnih supstanci cudnog porekla (
) Deluje vrlo lagano i smesno prosto bezopasno no ona je samo nesto sto te sprovodi u dalje oluje i jako duboka mora a ti si samo sitna riba u ovom moru plavom kao i svi mi pazi da te more ne proguta. Pozdrav i pamet u glavu.
P.S. Dobrodosla u nas mali svet.

P.S. Dobrodosla u nas mali svet.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
hashishi wrote:cula sam mnogo prica o tome kako trava nije stetna..kako je zdravija od duhana i alkohola..tj ako se ne zloupotrebljava..ja licno nisam nikad probala ali imam zelju...pa me zanima od ljudi koji vec imaju iskustva i probali su kakva su njihova iskustva i misljenja o travi tj marihuani ili ti ga gandza ili ti ga konoplji??? molim odgovore
Mislim da sebe spustas jako nisko sto uopste dozvoljavas sebi da se kreces u drustvu koje ti prica takve price, i jos verujes grupi naduvanih seratora. Mani se toga dok jos nije kasno... Ima puno boljih stvari veruj mi...
Pozz
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
e odma da ti kazem da svi seru.znaci,trava je majka...i sama znas da ju je priroda sama napravila prema tome,kako moze biti losa?trava ti je lek nad lekovima i kazu"mudri" ljudi da sto je vise pusis sve si stabilniji i psihicki zdraviji.prema tome zluri u ruke i da pravis sto vece buksne...e da,da ne zaboravim,ima jedna jako zanimljiva igra koja se zove"ko ce popusiti vise trave a da ne padne u nesvest"probaj je sa ekipom,svidece vam se sigurno.poz
hahhahah ni tebi nije lakonarcohimno wrote:e odma da ti kazem da svi seru.znaci,trava je majka...i sama znas da ju je priroda sama napravila prema tome,kako moze biti losa?trava ti je lek nad lekovima i kazu"mudri" ljudi da sto je vise pusis sve si stabilniji i psihicki zdraviji.prema tome zluri u ruke i da pravis sto vece buksne...e da,da ne zaboravim,ima jedna jako zanimljiva igra koja se zove"ko ce popusiti vise trave a da ne padne u nesvest"probaj je sa ekipom,svidece vam se sigurno.poz

Gle trava ti nije igračka.. sigurno na početku možda misliš ma nije to ništa, ono jednom se napušim.. al to jedno prijeđe u nedogled... pa kad te stignu paranoje i svakakve gluposti onda bu ti bilo kasno.. tehnički gledano nemožeš je usporediti s jačinom i načinom rada i razaranja kao kod e, speeda, koke i heroina ali vjeruj i to ti na neki način uništava mozak. Prvo GLUP si na tome, mozak ti sporije radi... evo iz iskustva ti pričam
imam frenda koji nikada nije volio nikakve droge samo je travu pušio u abnormalnim količinama... voljela bi ti ga dovesti pa da vidiš kako bi razgovor s njim tekao pošto on ne zna dvije rečenice složiti a da ne zamuca.
Normalno je u životu i dok si tako mlad poželjeti probati nešto pogotovo dok ti svi govore da je to dobro... zapitaj se tko su ti ljudi koji to govore... neki kojima je u životu sve krasno.. imaju kuću, posao, ženu, djecu, dobar auto, stan, sretni su, veseli, imaju ispunjen život.... ili ne? Onaj tko te nagovara ( mada vjerovatno ni sam nije svjestan razarajuće moći onoga što ti propagira) vjeruj nije ti prijatelj. Masa ljudi ovdje na forumu uključujući i mene je počela tako da je s ekipom zapalila joint... pogledaj malo gdje nas je to dovelo. Nećeš biti ništa gluplji ako zauzmeš stav koji je ispravan a vjeruj kasnije ti može samo biti drago zbog toga... ako ipak odlučiš sretno ti bilo... nedaj Bože da se jednog dana probudiš kao narkoman jer tanka ti je to linija.. a onda vjeruj mi sjetit ćeš se ovih riječi... kao što sam se i ja sjetila onih koje su meni govorili.. al jebiga kasno je bilo...
Pozz...
imam frenda koji nikada nije volio nikakve droge samo je travu pušio u abnormalnim količinama... voljela bi ti ga dovesti pa da vidiš kako bi razgovor s njim tekao pošto on ne zna dvije rečenice složiti a da ne zamuca.
Normalno je u životu i dok si tako mlad poželjeti probati nešto pogotovo dok ti svi govore da je to dobro... zapitaj se tko su ti ljudi koji to govore... neki kojima je u životu sve krasno.. imaju kuću, posao, ženu, djecu, dobar auto, stan, sretni su, veseli, imaju ispunjen život.... ili ne? Onaj tko te nagovara ( mada vjerovatno ni sam nije svjestan razarajuće moći onoga što ti propagira) vjeruj nije ti prijatelj. Masa ljudi ovdje na forumu uključujući i mene je počela tako da je s ekipom zapalila joint... pogledaj malo gdje nas je to dovelo. Nećeš biti ništa gluplji ako zauzmeš stav koji je ispravan a vjeruj kasnije ti može samo biti drago zbog toga... ako ipak odlučiš sretno ti bilo... nedaj Bože da se jednog dana probudiš kao narkoman jer tanka ti je to linija.. a onda vjeruj mi sjetit ćeš se ovih riječi... kao što sam se i ja sjetila onih koje su meni govorili.. al jebiga kasno je bilo...
Pozz...

predobro si ovo napisala i svaka ti cast..jer kad ovakvo nesto cujes od osobe koja je to prosla ne mozes ostati ravnodusan i da se ne zapitas neke stvari...i upravo se sad pitam zasto da se dovedem u takvu situaciju, u situaciju kojom mogu da povrijedim sebe i ljude oko sebe...a nista dobro ne mogu doprinijeti...puno ljudi je probalo,,nekima je to i bila samo igracka, ali rizik je velik i treba biti jaka osoba da se svemu tome odupre..i sama kazes da je tanka i linija i ja se slazem sa svim sto si rekla...nikad nije kasno...zelim ti sve najbolje...iva... wrote:Gle trava ti nije igračka.. sigurno na početku možda misliš ma nije to ništa, ono jednom se napušim.. al to jedno prijeđe u nedogled... pa kad te stignu paranoje i svakakve gluposti onda bu ti bilo kasno.. tehnički gledano nemožeš je usporediti s jačinom i načinom rada i razaranja kao kod e, speeda, koke i heroina ali vjeruj i to ti na neki način uništava mozak. Prvo GLUP si na tome, mozak ti sporije radi... evo iz iskustva ti pričam
Pozz...
pozz