ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.
Moderator: sanela
Re: ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.
ISPUNJAVA ME RADUŠĆU SVAKI PUT KAD SE SJETIM KOLIKO LJUDI BRINE O MENI,KOLIKO IM JE STALO BEZ OBZIRA NA SVE LOŠE ŠTA SAM UČINILA.
STO SADA SEDIM I TIPKAM PO OVOM FORUMU,TO STO SAM ZIV. 

Volim,obožavam putovati....maštati i voliti.
- miratesman
Vasim odgovorima ,vec ste me ucinili sresnom i zadovoljnom.Djavolici jedni-tako mnogo sentimenta ima u vama da mozete da razgalite,svaciju dusu-zato tako vesto i manipulisete sa nama roditeljima.
Ja ,licno najvise volim-OSMEH-od srca -zdrav prijatan.Volim da ga vidim i cujem.On je ogledalo kao i oci, svacije duse.Osmeh srdacan,kurtoazan ,bilo kakav ali ipak osmeh....
Ja ,licno najvise volim-OSMEH-od srca -zdrav prijatan.Volim da ga vidim i cujem.On je ogledalo kao i oci, svacije duse.Osmeh srdacan,kurtoazan ,bilo kakav ali ipak osmeh....
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
ISPUNJAVA ME NEOPISIVOM RADOŠĆU TO KADA VIDIM SVOJE DRUGARE/ICE NA FORUMU KAKO SE BORE,KAD VIDIM NJIHOV OPTIMIZAM BEZ OBZIRA NA SVE ŽIVOTNE POTEŠKOĆE,KAD VIDIM NJIHOVU SOLIDARNOST I NJIHOVU DOBROTU.
HVALA VAM SVIMA KOJI SE DRŽITE PRAVOG PUTA,TIME ODRŽAVATE NA ISTOM I MENE.
Kada vidim moje roditelje zdrave da nepiju vise lekove koje sam ja pio...moga brata kada prica samnom...covek kada mi se javi na ulici
ja najvise na svetu volim novac!moje srce ispunjavaju radoscu sve te divne stvari koje se novcem kupuju...znaci sve...nisam ni ja bez duse,umem i ja da volim!
jaoj dans smo svi nekako osecajni i mirni il mi se cini? Sve mi je nekako milo em drago kad vas citam

PDT_Love_01Vasim odgovorima ,vec ste me ucinili sresnom i zadovoljnom.Djavolici jedni-tako mnogo sentimenta ima u vama da mozete da razgalite,svaciju dusu-zato tako vesto i manipulisete sa nama roditeljima.
:smt058ISPUNJAVA ME NEOPISIVOM RADOŠĆU TO KADA VIDIM SVOJE DRUGARE/ICE NA FORUMU KAKO SE BORE,KAD VIDIM NJIHOV OPTIMIZAM BEZ OBZIRA NA SVE ŽIVOTNE POTEŠKOĆE,KAD VIDIM NJIHOVU SOLIDARNOST I NJIHOVU DOBROTU.
prelepo ,sve je prelepo :smt056Kada vidim moje roditelje zdrave da nepiju vise lekove koje sam ja pio...moga brata kada prica samnom...covek kada mi se javi na ulici
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
more...okean....plaza...moja machka....moja porodica....(pogotovo moja mama)......dobar film.....osjechaj spokoja(koji je jako rijedak)...kad ucinim neko dobro djelo...npr dam beskucniku cigaru ili neshto malo para(change)...a on mi kaze "god bless you"...to me uvijek nasmijeshi.
a sad...necu o drugim stvarima...da ne pokvarim momenat
a sad...necu o drugim stvarima...da ne pokvarim momenat

" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
... kad je suncan dan a ja slobodan...cvrkut ptica i gugutke dok prolecno sunce izlazi s jutra...cvetanje pupoljaka...