ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.
Moderator: sanela
ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.
Volim mirna jutra...sječanje na prijatelje...volim obećanje samoj sebi da ću apstinirat,barem danas.
Re: ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.
Sretna sam svako jutro kad se probudim,bilo sunčano ili tmurno....probudila sam se i nisam u krizi.
volim kad se probudim i odrzim obecanje dato sebi da cu stati,i jos me docekaju prijatelji sa kafom i ijepom rijeci
PER ASPERA AD ASTRA...
jos kad ovako lijepo pada kisa u ritmu tam-tama moj mali svet je lep i svetao uprkos vremenu
PER ASPERA AD ASTRA...
Dugi noćni razgovori sa nekim od prijatelja....uz svijeće i laganu muziku....naći u kojima padaju sve prepreka ka potpunom otvaranju i povjerenju.
Zakljucila sam da mod voli noc u svakom pogledu
A ja volim svitanje kada je sve tiho i mirno cini se kao da mi tada niko nista ne moze,kada sedim na svojoj terasi gledam u nebo zapalim svoju omiljenu cigaru i nema nikoga da mi krshi moj mir i uzivanje.

A ja volim svitanje kada je sve tiho i mirno cini se kao da mi tada niko nista ne moze,kada sedim na svojoj terasi gledam u nebo zapalim svoju omiljenu cigaru i nema nikoga da mi krshi moj mir i uzivanje.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky,ja u svemu imam širinu...pročitaj moj prvi post.
volim sve ljude dobre volje....kad god primjetim ljudsku dobrotu prema sebi ili prema bilo kome,srce mi zaigra.
volim sve ljude dobre volje....kad god primjetim ljudsku dobrotu prema sebi ili prema bilo kome,srce mi zaigra.
Dobro je kad si ti meni siroka

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ziva rec
...od nje mi dolaze i sreca i ljubav i mir i blagostanje i nada i snaga uteha isto tako ume da me izgrdi a da pritom unese ljubav u srce...neopisiva radost 

:smt075 :smt075 :smt075 :smt075