ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.

Post by Modesty »

ISPUNJAVA ME RADUŠĆU SVAKI PUT KAD SE SJETIM KOLIKO LJUDI BRINE O MENI,KOLIKO IM JE STALO BEZ OBZIRA NA SVE LOŠE ŠTA SAM UČINILA.
Boban

Post by Boban »

STO SADA SEDIM I TIPKAM PO OVOM FORUMU,TO STO SAM ZIV. :D
Modesty

Post by Modesty »

Volim,obožavam putovati....maštati i voliti.
miratesman

Post by miratesman »

Vasim odgovorima ,vec ste me ucinili sresnom i zadovoljnom.Djavolici jedni-tako mnogo sentimenta ima u vama da mozete da razgalite,svaciju dusu-zato tako vesto i manipulisete sa nama roditeljima.
Ja ,licno najvise volim-OSMEH-od srca -zdrav prijatan.Volim da ga vidim i cujem.On je ogledalo kao i oci, svacije duse.Osmeh srdacan,kurtoazan ,bilo kakav ali ipak osmeh....
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
Modesty

Post by Modesty »

ISPUNJAVA ME NEOPISIVOM RADOŠĆU TO KADA VIDIM SVOJE DRUGARE/ICE NA FORUMU KAKO SE BORE,KAD VIDIM NJIHOV OPTIMIZAM BEZ OBZIRA NA SVE ŽIVOTNE POTEŠKOĆE,KAD VIDIM NJIHOVU SOLIDARNOST I NJIHOVU DOBROTU.

HVALA VAM SVIMA KOJI SE DRŽITE PRAVOG PUTA,TIME ODRŽAVATE NA ISTOM I MENE.
Boban

Post by Boban »

Kada vidim moje roditelje zdrave da nepiju vise lekove koje sam ja pio...moga brata kada prica samnom...covek kada mi se javi na ulici
narcohimno

Post by narcohimno »

ja najvise na svetu volim novac!moje srce ispunjavaju radoscu sve te divne stvari koje se novcem kupuju...znaci sve...nisam ni ja bez duse,umem i ja da volim!
zvrky

Post by zvrky »

jaoj dans smo svi nekako osecajni i mirni il mi se cini? Sve mi je nekako milo em drago kad vas citam :D
Vasim odgovorima ,vec ste me ucinili sresnom i zadovoljnom.Djavolici jedni-tako mnogo sentimenta ima u vama da mozete da razgalite,svaciju dusu-zato tako vesto i manipulisete sa nama roditeljima.
Ja ,licno najvise volim-OSMEH-od srca -zdrav prijatan.Volim da ga vidim i cujem.On je ogledalo kao i oci, svacije duse.Osmeh srdacan,kurtoazan ,bilo kakav ali ipak osmeh....
PDT_Love_01
ISPUNJAVA ME NEOPISIVOM RADOŠĆU TO KADA VIDIM SVOJE DRUGARE/ICE NA FORUMU KAKO SE BORE,KAD VIDIM NJIHOV OPTIMIZAM BEZ OBZIRA NA SVE ŽIVOTNE POTEŠKOĆE,KAD VIDIM NJIHOVU SOLIDARNOST I NJIHOVU DOBROTU.

HVALA VAM SVIMA KOJI SE DRŽITE PRAVOG PUTA,TIME ODRŽAVATE NA ISTOM I MENE.
:smt058
Kada vidim moje roditelje zdrave da nepiju vise lekove koje sam ja pio...moga brata kada prica samnom...covek kada mi se javi na ulici
prelepo ,sve je prelepo :smt056
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

more...okean....plaza...moja machka....moja porodica....(pogotovo moja mama)......dobar film.....osjechaj spokoja(koji je jako rijedak)...kad ucinim neko dobro djelo...npr dam beskucniku cigaru ili neshto malo para(change)...a on mi kaze "god bless you"...to me uvijek nasmijeshi.
a sad...necu o drugim stvarima...da ne pokvarim momenat :-D
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Boban

Post by Boban »

... kad je suncan dan a ja slobodan...cvrkut ptica i gugutke dok prolecno sunce izlazi s jutra...cvetanje pupoljaka...
Post Reply