https://open.spotify.com/track/1M3Im6Xj ... 7KYHJ13VJQ
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Samo za nas zaostale u 90im godinama. Turbo dizelaše 

To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Prvi korak bi trebao da mu bude da odbaci okove ega da je bitno ko ga kakao vidi ovde i kakav mu je imidž na forumu. Bukvalno prvi korak.xxxana wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 1:14 pmPrica nije gotova, dok ne shvatis da si iste pokretac upravo ti i samo ti i druge uvlacis u to svojim nemarom, jer je neke stvari nemoguce ignorisati i ja kazem da necu, pa se opet uplicem..StopBup wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:35 pmE jeb'o te. Mislio sam da je gotova ta priča, ali sad se moram ograditi. Ja to nisam rekao, da je bezopasna droga, i da samo zavisi od volje čoveka da li će se navući.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:14 pm
Iskreno ne znam ni što sam ovo napisao. Možda da se pohvalim kako imam 30 franaka za bahaćenje, ali u suštini više zbog toga da krenemo sa nekim normalnim temama jer mi uopšte ne prija tema Horsa i njegovo stavljanje u kategoriju bezopasnih rekreativni droga čak kad se i na gan uzima. I da samo zavisi od volje čoveka da se ne navuče.
Ja sam pre bupa, imao 3 ozbiljnija zaukavanja, prekidao sam tako što sam priznavao svojima, i bio izolovan neko vreme. Nakon 4 godine od zadnjeg zaukavanja, ponovo sam počeo da se zaukavam, i tada otkrio bup, i prešao na njega, i kroz nekih godinu dana, počeo da ga uzimam skoro svaki dan.
Ni jedna droga nije bezopasna, i tvrdim da od svake možeš da se sjebeš, pa i od trave. Od brzina ćeš pre pući, na opijate ćeš se jače navući. Naravno da kažem onima potencijalnim "probačima", da ništa ne uzimaju, naročito ne dop i ostale opijate. Mada nije ni kokain ništa bolji, jedno što je skup, pa malo ko može na njega da se navuče, ali kad se navuče, to je ne daj Bože.
Nadam se da je sad gotova ta priča.
Prosiri malo vidike i ukljuci se u pricu kao covek, a ne kao indijanac kome ovo dobro dodje kao vid zanimacije bez ikakvog traga u glavi od misli da nekome moze da skodi..
Kazes strejt si? Znaci u suprotnom si za neke resetke ili mekane zidove da se ne povredis,jer si strejt kao drogiran..
Sinoc si udarao i to dobro po forumu, pa obrisao,
spavao nisi i sad nastavljas,ali strejt si..
Kul
Kad to uradi i kad ga bude bolelo šta ko misli i kako ga vidi možda, ali samo možda krene ka ozdravljenju. Zaista ako je ovakav strejt, ja ne znam ni što je počinjao a se drogira uopšte.
100 puta sam do sad rekao da se neću više uplitati u te priče i 100 puta sam pogazio svoju odluku. To dosta govori o meni i mom procesu oporavka, koji je daleko od normalnog i dobrog puta. I nije mi opravdanje da ne mogu neke stvari prećutim i ignorišem. Jeste to opravdanje meni samom, ali realno nema veze sa pameću i normalnom reakcijom.
Uopšte nije čudo što Lika misli da smo blizu padu, a Frajla da nas ovaj put vodi u siguran pad. Oboje su debelo u pravu. Ja moram preispitati sebe ponovo i pokušati da se ne palim kao šibica na nebuloze. Jer sam ovako luđi od Stopa o to poprilično.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Napisao sam ponovo to što sam obrisao.xxxana wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 1:14 pmPrica nije gotova, dok ne shvatis da si iste pokretac upravo ti i samo ti i druge uvlacis u to svojim nemarom, jer je neke stvari nemoguce ignorisati i ja kazem da necu, pa se opet uplicem..StopBup wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:35 pmE jeb'o te. Mislio sam da je gotova ta priča, ali sad se moram ograditi. Ja to nisam rekao, da je bezopasna droga, i da samo zavisi od volje čoveka da li će se navući.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:14 pm
Iskreno ne znam ni što sam ovo napisao. Možda da se pohvalim kako imam 30 franaka za bahaćenje, ali u suštini više zbog toga da krenemo sa nekim normalnim temama jer mi uopšte ne prija tema Horsa i njegovo stavljanje u kategoriju bezopasnih rekreativni droga čak kad se i na gan uzima. I da samo zavisi od volje čoveka da se ne navuče.
Ja sam pre bupa, imao 3 ozbiljnija zaukavanja, prekidao sam tako što sam priznavao svojima, i bio izolovan neko vreme. Nakon 4 godine od zadnjeg zaukavanja, ponovo sam počeo da se zaukavam, i tada otkrio bup, i prešao na njega, i kroz nekih godinu dana, počeo da ga uzimam skoro svaki dan.
Ni jedna droga nije bezopasna, i tvrdim da od svake možeš da se sjebeš, pa i od trave. Od brzina ćeš pre pući, na opijate ćeš se jače navući. Naravno da kažem onima potencijalnim "probačima", da ništa ne uzimaju, naročito ne dop i ostale opijate. Mada nije ni kokain ništa bolji, jedno što je skup, pa malo ko može na njega da se navuče, ali kad se navuče, to je ne daj Bože.
Nadam se da je sad gotova ta priča.
Prosiri malo vidike i ukljuci se u pricu kao covek, a ne kao indijanac kome ovo dobro dodje kao vid zanimacije bez ikakvog traga u glavi od misli da nekome moze da skodi..
Kazes strejt si? Znaci u suprotnom si za neke resetke ili mekane zidove da se ne povredis,jer si strejt kao drogiran..
Sinoc si udarao i to dobro po forumu, pa obrisao,
spavao nisi i sad nastavljas,ali strejt si..
Kul
Hvala ti na ovom odgovoru, i na mnogim koji su mi pomogli da se spustim na zemlju u raznim stanjima.
Izvini ako ti je smetalo nešto što sam pisao. Paziću u buduće stvarno.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Odoh da se opet navučem na Twitter. Dosta mi je korisnije od ovog konstantnog mašanja poente i iste priča koja samo menja redosled rečenica.
I naravno ne odlazim trajno niti pretim niti to vas pogađa. Nego moram malo da odmorim glavu od ovog šetanja u zatvorenom krugu. Samo se vrtimo i vraćamo na početak.
I naravno ne odlazim trajno niti pretim niti to vas pogađa. Nego moram malo da odmorim glavu od ovog šetanja u zatvorenom krugu. Samo se vrtimo i vraćamo na početak.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Pametno. Ja sam danas u totalnom autu. Budan sam od pola 7, a ništa danas nisam uradio sem što sam visio na Internetu, i otišao u prodavnicu. Nadam se da radi frizerski salon, idem da prošetam, i sa se ošišam ako radi salon, pa posle uneti neki sadržaj u ovu subotu...Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 1:47 pm Odoh da se opet navučem na Twitter. Dosta mi je korisnije od ovog konstantnog mašanja poente i iste priča koja samo menja redosled rečenica.
-
Evo malecka ovako cemo da se ne sekiram pa da padne bezveze samarcina. Sa cime se ti to suocavas a kazes da se suocavas i s kojim problemima se isto suocavas. Znam da radis i da apstiniras i da setad dukelu. Eto vrlo jednostavno. Samo nemoj ka Sb reci da ovo nije misto da se o takim stvarima pise. Mogu ti rec da sam izuzetno radostan u pogledu broda a prije sam uvik u nekoj panici i stisnit ka nevina picka. Oprosti zboj lajanja.xxxana wrote: ↑Fri Jul 24, 2020 6:35 pmDobro Liko, znas da te cenim ne lupaj..licaninsasela wrote: ↑Fri Jul 24, 2020 6:10 pmHehe. Zato sta ste labilni a ipak ne previse friski( da vam to ne bude izgovor jel da?) i nesvjerno ste blizu pada zato sta nesto na sebi ne radite i kopka vas sta dovodi do zakljucka da ste lijeni raditi na sebi a posebno Ksana koja za sve ima vrimena i koja se zadovolhava time da je cista a ustvari je ista ka i kad se dankala jer odgada i naravno boji se suociti sa pravim problemima. Otud prixa o drogi. Ili drozi. Kad se kaze knjizevno? A da, tako nekako. Al nisam ja Frajla pa da me poslusa sta bi gospidicna Ksanica rekla. Sve pet sta se mene tice. Manje cu se sekirat i pisat i objasnjavat.Loki wrote: ↑Fri Jul 24, 2020 2:58 pm Samo me zanima kako smo došli do toga da poredimo od koje se droge bude manji ili veći narkoman? Užas od teme.
Treba naučiti prvo da je najmanje bitna droga. Bitan je način ponašanja i razmišljanja koji mi zavisnici usvojimo i primenjujemo. To je potpuno nevezano za supstancu.
A za Stopa, nemam da kažem ništa što već nisam rekao. Osim da iskreno sumnjam da je ikada i probao Dop. Ostalo sve je ispričana priča.
Sa cim ne mogu da se suocim?
Zasto mislis da sa m blizu recidiva?
-
Flajanja.Frajlice upecala si se ka kediga u duvaru na Sb udicu iliti mamac. Nisam to ocekiva od tebe. Eto sta more radi pa postanes meka i naivna. Od sada samo planine. Na kilimindaro idi na ponovo ocvrsnes. Kako pobogu si najlela na kilometarske postove? Nemoj mi reci zato sta si se smilovala?
Meni ova stvar uvek dobro sedne, podigne me, i nabaci osmeh na lice. Stara, iz 1966.-e, prosta, a fino vozi.
Sad kad je odslušam, bežim iz sobe, u šetnju, na šišanje, a posle ću smisliti već nešto.
https://m.youtube.com/watch?v=OgtQj8O92 ... rt_radio=1

https://m.youtube.com/watch?v=OgtQj8O92 ... rt_radio=1
-
Nemoj tako Frajla. On je u glavi na 12 i pol godina a jedino sta zna je uzivanje u pricama ali kalendarski kronoloski poredani sti njehovi recidivi i dankanje od ljepila do bunike pa to tripa onda ovih novih droga_ droza i ako se neko upeca super ako ne on s tim pisanjem puni svoj ego na krivi nacin. On je samo stetan i zadovoljan kad se dop sub i ostala sranja pominju. Kuzis? Ne moze on shvatiti sta znaci dugorocna ili ako oces povremena apstinencija jer ga niko nije uputio u to. Zato tako i budaleska. Ka kit morski pas ksd doluta u slatku vodu. Ne7znam odakle ti volje citati te njegove memoare. Ja razmisljam da samo narokan covik mozd toliko pricati i jos uz to pidati.
Volio bi d grijesim sli nevjrrujem.
-
Evo o tome ja pricam al daba. I sta sad. Proba u venu. Stope ajd procitaj naslov ove teme i glavnom naslova. Nigdi se ne pominje dop. Cevapi se pominju. Bas se rad ij em sta si se ufura u venu. Znaci zapamtio mozak taj osjecaj i dad si jebo macku mater. Ne bi me cudilo da i sub drmas na venu. Aah da ti ga smrces. To je kao manje zli od furanja. Bravo.StopBup wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 10:51 amPotpuno je nebitno na koji se način uzima, što se tiče zavisnosti. Mene je prosto interesovalo da probam i u venu.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 10:29 amI opet dvosmislenost. Pisao je ranije kako je video kako se drugi pucaju Dopom na gan, otišao sam kući, kupio pribor i uradio se. I kaže ništa posebno nije osetio, niti je osetio to o čemu svi pričaju.
Sad kaže da je kljucao pred roditeljima i nije mogao da se kontroliše.
Pa šta li je od ta dva istina? Da stavimo na stranu činjenicu da ne može Dop biti toliko loš koliko će da te razvali na gan kad uzmeš, i da nema čoveka koji uzme na gan da je ikad više do kraja života bezbedan i siguran da neće pasti na Dopu. Baš zato i može biti samo večito apstinent.
Hteo sam da se više ne mešam, ali ovo ne mogu da prećutim. Ovim pisanjem kako možeš da se bodeš u venu i da se ne navučeš i kako možeš rekreativno da uzimaš Dop se šalje pogrešna slika klincima i opasnost od Dopa se smanjuje na minimum. Svaka droga je opasna, ali se dobro zna koja je droga kralj među njima i koja je zver koja kad te uhvati u kandže teško da postoji izlaz. Zato Stope nemoj se igrati sa postovima koje pišeš, jer klinci su nestabilni i mogu da steknu utisak da se Dop, čak i na gan može uzimati bez posledica. Molim te da to ne radiš. Otuda i sumnja a si uopšte probao Dop. Nema čoveka koji ga je uzeo na gan jednom da se neće složiti da nakon toga nikad neće biti isto i da možeš samo doživotno da se suzdržavaš od njega. Plus da ne pominjem kako i sam kažeš da se jedva suzdržavaš od njega i da si ga jedva iskulirao. Može to uzdržavanje da vremenom postane lakše, ali ipak je suzdržavanje i niko nike ravnodušan kad ga vidi. Zato definišu svoj stav prema njemu ako si ga probao i prestanu da budeš dvosmislen i da šalješ pogrešnu poruku ljudima koji čitaju ovaj forum.
Nisam kupio pribor, već uzeo babin od insulina, ostalo joj otkad su uveli one penkale, i nisam pisao da ništa nisam osetio, već samo nisam o tome pisao.
Nećemo više o tome.