I opet dvosmislenost. Pisao je ranije kako je video kako se drugi pucaju Dopom na gan, otišao sam kući, kupio pribor i uradio se. I kaže ništa posebno nije osetio, niti je osetio to o čemu svi pričaju.
Sad kaže da je kljucao pred roditeljima i nije mogao da se kontroliše.
Pa šta li je od ta dva istina? Da stavimo na stranu činjenicu da ne može Dop biti toliko loš koliko će da te razvali na gan kad uzmeš, i da nema čoveka koji uzme na gan da je ikad više do kraja života bezbedan i siguran da neće pasti na Dopu. Baš zato i može biti samo večito apstinent.
Hteo sam da se više ne mešam, ali ovo ne mogu da prećutim. Ovim pisanjem kako možeš da se bodeš u venu i da se ne navučeš i kako možeš rekreativno da uzimaš Dop se šalje pogrešna slika klincima i opasnost od Dopa se smanjuje na minimum. Svaka droga je opasna, ali se dobro zna koja je droga kralj među njima i koja je zver koja kad te uhvati u kandže teško da postoji izlaz. Zato Stope nemoj se igrati sa postovima koje pišeš, jer klinci su nestabilni i mogu da steknu utisak da se Dop, čak i na gan može uzimati bez posledica. Molim te da to ne radiš. Otuda i sumnja a si uopšte probao Dop. Nema čoveka koji ga je uzeo na gan jednom da se neće složiti da nakon toga nikad neće biti isto i da možeš samo doživotno da se suzdržavaš od njega. Plus da ne pominjem kako i sam kažeš da se jedva suzdržavaš od njega i da si ga jedva iskulirao. Može to uzdržavanje da vremenom postane lakše, ali ipak je suzdržavanje i niko nike ravnodušan kad ga vidi. Zato definišu svoj stav prema njemu ako si ga probao i prestanu da budeš dvosmislen i da šalješ pogrešnu poruku ljudima koji čitaju ovaj forum.