Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

yasujirozu

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by yasujirozu »

au, jbt, ovo mu je cca 10. post o ličaninu u par dana

stalker :mrgreen:
xxxana

Post by xxxana »

Sveti mu se :D
yasujirozu

Post by yasujirozu »

a možda da mu napiše PP, gdje će čovjeku objasnit kak je, jelte, mračan i hrve se s unutarnjim demonima, mesto ovdje sve nas da davi ko zmija žabu :mrgreen:
yasujirozu

Post by yasujirozu »

xxxana wrote: Sun Aug 04, 2019 8:17 pm Sveti mu se :D
kako prolazi, a pošto je pri kraju, ovaj sudbinski dan?
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sun Aug 04, 2019 8:17 pm Sveti mu se :D
Jok more, nemam ja njemu šta da se svetim, nije on mene ni dirao, prosto ima neku krivu sliku o meni, i to je njegovo pravo. Pominjao je on mene dosta puta, red je da ja pomenem i njega. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

Danas sam bas dobro Yasu,za divno cudo, sinoc sam uspela i da spavam,kratko, ali dobro i to je nesto..
Veceras izlazim,idem da se igram sa sobom, ovako jaka ko stena ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sun Aug 04, 2019 8:39 pm Danas sam bas dobro Yasu,za divno cudo, sinoc sam uspela i da spavam,kratko, ali dobro i to je nesto..
Veceras izlazim,idem da se igram sa sobom, ovako jaka ko stena ;)
Iz mog iskustva upuštanja u totalnu apstinenciju, najkritičniji su dani od 4.-od do 9.-og, fizika u punoj snazi, plus psiha down totalni, kasnije fizika već popusti, pa i samoj psihi kreće polako da bude lakše, crvi se tada dosta javljaju, ali i jenjavaju u koliko ne poklekneš. Pripremi se na jako dugo, dosadno i bezvezno stanje, i znaj da će proći, ali jako polako. Onda ide ono "svetlo je na kraju svakog tunela", ali se moraš paziti i te svetlosti, jer ume da zaslepi oči...
xxxana

Post by xxxana »

Problem mi je posao SB,sve drugo cu lakse podneti
yasujirozu

Post by yasujirozu »

xxxana wrote: Sun Aug 04, 2019 8:39 pm Veceras izlazim,idem da se igram sa sobom, ovako jaka ko stena ;)
ne sumnjam da će, a ak si promislila sve varijable koje ulaze u tu jednadžbu (s kim/gdje), bojana, sve proć glatko ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sun Aug 04, 2019 8:59 pm Problem mi je posao SB,sve drugo cu lakse podneti
Je l' možeš da skurblaš godišnji, čini mi se da si pominjala da ti je ostalo odmora? Ja nisam mogao da se skinem uz posao, ne znam, možda bih I ja mogao uz posao, da sam tako lepo postepeno smanjivao, ali nisam, samo sam rekao šefu i kolegama da ne potpisujem novi ugovor, i odlazim iz firme. Dve, tri nedelje ako bi mogla da se izoluješ, bio bi pun pogodak. Mada čitao sam naravno da su ljudi to prebrodili i uz posao...
Locked