Pokrivanje opijatskih receptora s buprenorfinom - PET snimka
Pravi način je prilično bezbolno se spustiti na dva miligrama (lomiti na pola svakih sedam dana), a onda tu dvojku dodatno razvući... tjedan na 1 mg, tjedan na 0.5 mg pa onda lagano spustiti na nulu (nekoliko dana 0.3, nekoliko 0.1 pa izbaciti). Internet je prepun uspješnih priča s ovom vrstom skidanja.
Naravno, ja ipak nemam toliko živaca pa ću pokušati to nešto skratiti, ali ne previše jer ne želim ubrljati čitavu stvar. Nabavio sam ibuprofen za bolove, zolpidem za spavanje, diazepam za smirenje i klonidin (Catapresan) za lupanje srca/znojenje/jezu. Imam i čitavu vojsku vitamina i minerala kao i AD ako bude potreban kasnije.

Ovo bi trebalo olakšati postupak skidanja
Jako dugo sam na četvorci, koju sam u startu prelomio na pola.. danas je peti dan na dvojci. Prva tri dana nisam osjetio ništa osim što mi je probava proradila normalno, četvrti dan me uhvatila agresivnost, počelo znojenje, a tek danas, peti dan tahikardija, smušenost i pojačana anksioznost. Sve u svemu, na skali od 1-10, ovo nije ni tri. Spavam normalno a bocu punu apaurina nisam ni pipnuo.
Plan je za par dana spustiti na jedan miligram što će vjerujem biti nešto teže, ali opet ne očekujem nikakvu dramu. Ovih dana imam dosta posla i planiram to prehodati, a za dodatno smanjivanje čekam da budem slobodan i da se mogu zatvoriti u kuću. Ovdje ću pisati o napretku, tako ako se odlučim sve prekinuti, da me odgovorite haha