stalker

Moderator: sanela
Jok more, nemam ja njemu šta da se svetim, nije on mene ni dirao, prosto ima neku krivu sliku o meni, i to je njegovo pravo. Pominjao je on mene dosta puta, red je da ja pomenem i njega.
Iz mog iskustva upuštanja u totalnu apstinenciju, najkritičniji su dani od 4.-od do 9.-og, fizika u punoj snazi, plus psiha down totalni, kasnije fizika već popusti, pa i samoj psihi kreće polako da bude lakše, crvi se tada dosta javljaju, ali i jenjavaju u koliko ne poklekneš. Pripremi se na jako dugo, dosadno i bezvezno stanje, i znaj da će proći, ali jako polako. Onda ide ono "svetlo je na kraju svakog tunela", ali se moraš paziti i te svetlosti, jer ume da zaslepi oči...
Je l' možeš da skurblaš godišnji, čini mi se da si pominjala da ti je ostalo odmora? Ja nisam mogao da se skinem uz posao, ne znam, možda bih I ja mogao uz posao, da sam tako lepo postepeno smanjivao, ali nisam, samo sam rekao šefu i kolegama da ne potpisujem novi ugovor, i odlazim iz firme. Dve, tri nedelje ako bi mogla da se izoluješ, bio bi pun pogodak. Mada čitao sam naravno da su ljudi to prebrodili i uz posao...