Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

StopBup

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by StopBup »

Ispalila me naša Ana- Jovana, Bojana, Miljana, Milana, Suzana, Mićana. :D Neće mi kaže kako se zove, puče me depra, odoh sad u Bar da nađem šemu. Šalim se, do prekosutra sam u C.G., odoh da blejim na plaži. Samo pičite. :mrgreen:
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

ManMan wrote: Sun Aug 04, 2019 5:12 am
yasujirozu wrote: Sat Aug 03, 2019 11:18 am
ManMan wrote: Sat Aug 03, 2019 10:49 am .
gostovao je na forumu nekoć, izvjesni perica/petar sa vračara, te me na momente sjetiš na njega ;)
Hahahaha!
"PERICA SA VRAČARA?"
Zvuči kao Perica iz filma "Davitelj protiv Davitelja".. "Kupite karanfile, ko ne voli karanfile ne voli ni ljude, itd...
Genijalni i pokojni Taško Načić.. E, meni je odmah ta slika bila u glavi kad si rekao Perica s` Vračara
Pera Mitic haha, to je moj pseudonim. Obozavam taj bolesni film...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Sun Aug 04, 2019 8:08 am
Jurke wrote: Sun Aug 04, 2019 1:02 am Ja i dan danas imam dobrih prijateljstva sa zenskom osobama, ali život malo udalji ljude.
ti, utisak mi je, brkaš drugarstvo s prijateljstvom - gradacija ide: poznanik, drug, prijatelj, te je ovo posljednje, baš rijetko ;)
Ne brkam, imao dve prijateljica, i to baš prijateljica ne drugarice, ali jedna je odpala jer je osetila nesto više, a ja ne pratim to... Drugara i drugarica bilo i ostalo koliko voliš, a prijatelja znam da ima šaka, ako ne i manje..
Jurke

Post by Jurke »

Mozete svi danas svratiti kod mene na pice, obzirom da strejtira večina evo cedim grejp, narandze i limun. Tu je i sok domaci od višnje pa izvolite navaliti... :mrgreen:
Ps napravio i domaci sladoled, bio sam dugo u poslastičarstvu, a sam sam navučen na isti... :mrgreen:
StopBup

Post by StopBup »

Jurke wrote: Sun Aug 04, 2019 11:05 am Mozete svi danas svratiti kod mene na pice, obzirom da strejtira večina evo cedim grejp, narandze i limun. Tu je i sok domaci od višnje pa izvolite navaliti... :mrgreen:
Ps napravio i domaci sladoled, bio sam dugo u poslastičarstvu, a sam sam navučen na isti... :mrgreen:
To je full, svi ti lepi ukusi izazivaju blago pojačano lučenje dopamina, no da bi istinski uživao u tim sokovima i ukusima, moraš se prvo odviknuti od veštačke, konjske doze dopamina, na koju ti je mozak bio naviknut. Pominjali smo neko druženje u oktobru, videćemo šta će biti od toga, zavisi u kakvom budemo stanju.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Sun Aug 04, 2019 9:59 am Da,Yasu ;)

Nego,gde li je Frajla :D Znala sam da ce da ispali ;)
Imas moju podrsku kako god da ispadne. Iskrenu. Jer samim tvojim pokusajima borbe i meni je na naki nacin puno bolje. Ako sam bar imalo pomogo to je za mene super a ako nisam znaj da nisam imo lose namjere. Izvini i oprosti za neke moje teske rijeci ako ih je bilo ali kad vidim citam kako god stvano mi srce zaigra od srece. Prava pacenica i to je ok. Ako i bude kolebanja i vracanja na staro to ne znaci da si losa ili slaba. Po pisanju vidim da imas ane to sta treba za zakoracit na novu stepenicu. Sb da u pravu si. Mracan sam i negativan lik. Nisam klasa optimist nego uglavnom sve shvacam sirovo grubo ono do bola istinito jer se ne lazem da je zivot lip i lagan.uglavnom nisam ja bas nekka babaroga da nema mjesta zajebanciji. Imam svoje trenutke i doma i ovdje gdje gustam u blagodatima slobodnog vremena za svoju guzicu. Koji su to gusti kojima se prepustam nebi ovdje iznosio ali bude mi ok i uzivam u tome jer sam hedonista.taako nekak
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Sun Aug 04, 2019 11:39 am
xxxana wrote: Sun Aug 04, 2019 9:59 am Da,Yasu ;)

Nego,gde li je Frajla :D Znala sam da ce da ispali ;)
Imas moju podrsku kako god da ispadne. Iskrenu. Jer samim tvojim pokusajima borbe i meni je na naki nacin puno bolje. Ako sam bar imalo pomogo to je za mene super a ako nisam znaj da nisam imo lose namjere. Izvini i oprosti za neke moje teske rijeci ako ih je bilo ali kad vidim citam kako god stvano mi srce zaigra od srece. Prava pacenica i to je ok. Ako i bude kolebanja i vracanja na staro to ne znaci da si losa ili slaba. Po pisanju vidim da imas ane to sta treba za zakoracit na novu stepenicu. Sb da u pravu si. Mracan sam i negativan lik. Nisam klasa optimist nego uglavnom sve shvacam sirovo grubo ono do bola istinito jer se ne lazem da je zivot lip i lagan.uglavnom nisam ja bas nekka babaroga da nema mjesta zajebanciji. Imam svoje trenutke i doma i ovdje gdje gustam u blagodatima slobodnog vremena za svoju guzicu. Koji su to gusti kojima se prepustam nebi ovdje iznosio ali bude mi ok i uzivam u tome jer sam hedonista.taako nekak
Pa naravno da život nije uvek lep, šta više, u glavnom je težak, po mom shvatanju, treba prihvatiti borbu(život) takav kakav jeste, i ne pokušavati ga "ispravljati" po sebi, jer je to prosto nemoguće dugoročno da dobro ispadne. Eto...
xxxana

Post by xxxana »

Micana SB :D
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sun Aug 04, 2019 11:45 amMicana SB :D
Još me zezaš, plakaću! :mrgreen:
Jurke

Post by Jurke »

StopBup wrote: Sun Aug 04, 2019 11:38 am
Jurke wrote: Sun Aug 04, 2019 11:05 am Mozete svi danas svratiti kod mene na pice, obzirom da strejtira večina evo cedim grejp, narandze i limun. Tu je i sok domaci od višnje pa izvolite navaliti... :mrgreen:
To je full, svi ti lepi ukusi izazivaju blago pojačano lučenje dopamina, no da bi istinski uživao u tim sokovima i ukusima, moraš se prvo odviknuti od veštačke, konjske doze dopamina, na koju ti je mozak bio naviknut. Pominjali smo neko druženje u oktobru, videćemo šta će biti od toga, zavisi u kakvom budemo stanju.
Poziv stoji pa nek dodje ko se vitamina ne boji... :mrgreen:
Locked