Moderator: sanela
Pera Mitic haha, to je moj pseudonim. Obozavam taj bolesni film...ManMan wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 5:12 amHahahaha!yasujirozu wrote: ↑Sat Aug 03, 2019 11:18 amgostovao je na forumu nekoć, izvjesni perica/petar sa vračara, te me na momente sjetiš na njega![]()
"PERICA SA VRAČARA?"
Zvuči kao Perica iz filma "Davitelj protiv Davitelja".. "Kupite karanfile, ko ne voli karanfile ne voli ni ljude, itd...
Genijalni i pokojni Taško Načić.. E, meni je odmah ta slika bila u glavi kad si rekao Perica s` Vračara
Ne brkam, imao dve prijateljica, i to baš prijateljica ne drugarice, ali jedna je odpala jer je osetila nesto više, a ja ne pratim to... Drugara i drugarica bilo i ostalo koliko voliš, a prijatelja znam da ima šaka, ako ne i manje..yasujirozu wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 8:08 amti, utisak mi je, brkaš drugarstvo s prijateljstvom - gradacija ide: poznanik, drug, prijatelj, te je ovo posljednje, baš rijetko![]()
To je full, svi ti lepi ukusi izazivaju blago pojačano lučenje dopamina, no da bi istinski uživao u tim sokovima i ukusima, moraš se prvo odviknuti od veštačke, konjske doze dopamina, na koju ti je mozak bio naviknut. Pominjali smo neko druženje u oktobru, videćemo šta će biti od toga, zavisi u kakvom budemo stanju.
Imas moju podrsku kako god da ispadne. Iskrenu. Jer samim tvojim pokusajima borbe i meni je na naki nacin puno bolje. Ako sam bar imalo pomogo to je za mene super a ako nisam znaj da nisam imo lose namjere. Izvini i oprosti za neke moje teske rijeci ako ih je bilo ali kad vidim citam kako god stvano mi srce zaigra od srece. Prava pacenica i to je ok. Ako i bude kolebanja i vracanja na staro to ne znaci da si losa ili slaba. Po pisanju vidim da imas ane to sta treba za zakoracit na novu stepenicu. Sb da u pravu si. Mracan sam i negativan lik. Nisam klasa optimist nego uglavnom sve shvacam sirovo grubo ono do bola istinito jer se ne lazem da je zivot lip i lagan.uglavnom nisam ja bas nekka babaroga da nema mjesta zajebanciji. Imam svoje trenutke i doma i ovdje gdje gustam u blagodatima slobodnog vremena za svoju guzicu. Koji su to gusti kojima se prepustam nebi ovdje iznosio ali bude mi ok i uzivam u tome jer sam hedonista.taako nekak
Pa naravno da život nije uvek lep, šta više, u glavnom je težak, po mom shvatanju, treba prihvatiti borbu(život) takav kakav jeste, i ne pokušavati ga "ispravljati" po sebi, jer je to prosto nemoguće dugoročno da dobro ispadne. Eto...licaninsasela wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 11:39 amImas moju podrsku kako god da ispadne. Iskrenu. Jer samim tvojim pokusajima borbe i meni je na naki nacin puno bolje. Ako sam bar imalo pomogo to je za mene super a ako nisam znaj da nisam imo lose namjere. Izvini i oprosti za neke moje teske rijeci ako ih je bilo ali kad vidim citam kako god stvano mi srce zaigra od srece. Prava pacenica i to je ok. Ako i bude kolebanja i vracanja na staro to ne znaci da si losa ili slaba. Po pisanju vidim da imas ane to sta treba za zakoracit na novu stepenicu. Sb da u pravu si. Mracan sam i negativan lik. Nisam klasa optimist nego uglavnom sve shvacam sirovo grubo ono do bola istinito jer se ne lazem da je zivot lip i lagan.uglavnom nisam ja bas nekka babaroga da nema mjesta zajebanciji. Imam svoje trenutke i doma i ovdje gdje gustam u blagodatima slobodnog vremena za svoju guzicu. Koji su to gusti kojima se prepustam nebi ovdje iznosio ali bude mi ok i uzivam u tome jer sam hedonista.taako nekak
Poziv stoji pa nek dodje ko se vitamina ne boji...StopBup wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 11:38 amTo je full, svi ti lepi ukusi izazivaju blago pojačano lučenje dopamina, no da bi istinski uživao u tim sokovima i ukusima, moraš se prvo odviknuti od veštačke, konjske doze dopamina, na koju ti je mozak bio naviknut. Pominjali smo neko druženje u oktobru, videćemo šta će biti od toga, zavisi u kakvom budemo stanju.