Ja neznam kako je to kod vas tako komplikovano. Ja uopšte nisam otišao kod porodičnog doktora nego direktno u Zavod za bolesti ovisnosti koji je od mene daleko nekih 2 km i dole kad dođem svaki dan mi dadnu tj. juće i danas pod jezik pred njima 4 mg i danas mi je dao jednu od 8mg da ponesem kući preko vikenda. Hoču da kažem nikakva uputnica mi netreba niti šta plaćam ne ja nego svi mi koji smo na subu a koje ja znam. Ti si meni dala sad još više motiva jer to kako je kod vas 100% će ubrzo doć i kod nas u Ze-do kantonu. Znači što prije što hitnije skidanje dok se to neuvede kod nas jer bi tad bio provaljen kod svojih.Tamara86 wrote:Jeste to isto, msm povukao ga ti na nos, a stavio pod jezik, poslije odredjenog vremenskog perioda, s tim da ti kad povuces veca koncentracija bupa ostaje u krvi, tako sam ja citala, Noel, msm da ti znas bolje, tj. ti si to bas prostudirao, onako fino, i po nekim ostalim sajtovima? E sad, psiha kao psiha, dobro je da te ne boli nista, sa njom ces zivjeti do kraja zivota. Ljudi misle poslije dva-tri mjeseca svakodnevnog uzimanja Suboxona, da ako podignu dozu, da ce ih sljakati. Mozes je ti dizati koliko hoces, rada nema vise, i samo sebi stvaras problem, jednom, kad se budes morao skinuti, a kad-tad ces morati, kako ti, tako i ja, tako i ostali. Evo vidis sta se kod nas desava, Od ponedeljka idem u Metadonski, tu placam participaciju na nalaz, idem kod porodicnog koji je 10km od mene, da mi da recepte, pa 10km nazad u apoteku po Suboxone. Jebes to, isto mi je ici ganjati drogu, samo sto je ovo "legalnije". Zato i ja hocu da se sto prije rijesim, jer vidi, kad-tad ce ga nestati, pa ce se pojaviti opet tako neka "sarena laza", kao sto je heptanon, pa Subotex, pa Suboxone, izmislice oni jos svasta. Samo ti nastavi tako, brate, imas porodicu, vidis da negdje i sam kazes, ne zelim da znaju kako sam zajebao, znaci da ti je stalo dovoljno da pokusas. Ajde, pa javljaj kako ide.
Tamara vjeruj mi da me ova osmica škakilja msm uzeo sam jutro 4mg fino pocuclo sve ok sretan sam vesel pričljiv al me ova osmica škakilja dođe mi da svrvim sebi bar 1mg i povučem al neču. Eh to je ono što oni kažu moraš imat saradnika u lječenju ali jak sam ja dovoljno neće me nagovorit moja surla da je posnifa. Dosta sam belaja napravio svojima, što zatvora što dugova, dosta više, sreća pa ovaj put stvarno nisam nikakav belaj napravio da bi došao do droge, radio časno i pošteno neki drugi posao za drogu, koji idiotizam, mogo ženu i djecu odvest na godišnji odmor iz snova. E dvije godine svaki dan po 10KM nekad i 15KM. Bože sačuvaj a mogo džaba dobit u Zavodu.
Što se tebe tiće iste planove imamo za dvije sedmice doć do 2mg samo što tebe zeza taj ''interfon'' tako ga ja zovem. Imo sam par prijatelja koji su prošli to i kažu da je stvarno zajebano. Drži se, malo nervozu pokri apaurinima a i nemoraš pa i moja žena koja nikad u životu nije trave zapalila a kamoli uzela neku hemiju nije svaki dan uvjek isto raspoložena. Samo što smo mi navikli da smo uvjek zveknuti i nedo Bog da smo neraspoloženi i nervozni to je katastrofa. Moramo malo i trpit da bi došli u svjet normalnih ljudi a doćemo akBda, evo Noel svaka čast, volio bi da se javi da kaže kako mu je sad.
Hajd jaro moj čućemo se opet.