U napred zahvalna Bg Mackica
Moderator: sanela
Draga moja, ja bih ti preporučila da se javiš ljekarima, jer skidanje "preko foruma" je vrlo opasno. Pogotovo zbog epi napada i dužine korištenja trodona.BgMackica wrote:: jer u protivnom cu morati da se obratim lekarima.
lJudi obicno posle treceg napada postaju epilepticari.Moraces se obratiti lekaru po svaku cenu i skidanje uraditi uz pomno pracenje medicinskog osoblja jer epi napade ces imati verovatno jos koji put.Jer sve je do organizma niciji nije isti i ne reaguje isto.Ja sam ga pio na tone ali nikada nisam imao epi napad,ali znam ljude koji i danas imaju problema sa tim.Obavezno se javi doktoru i reci mu za epi napade.Pozdrav i cuvaj se.BgMackica wrote:Iskreno,zaista mi je tesko i ne znam kako uopste da pocnem.Ajde ovako.Imam 32 god i koristila sam heroin neko vreme,pa prestala i uradila nesto isto tako glupo.Da ne duzim puno ali koristim trodon vec 10 god sa pauzama........to mu dodje oko 8 god suma sumarum.U poslednje 2 god.dozivela sam 3-4 epi napada. Poslednji je bio pre 4 dana.Bilo kako bilo hocu da prekinem sa tim.Citala sam na ovom sajtu sto bi narod rekao, svasta nesto ali sam i dalje "glupa". Nisam raspolozena da idem na hospitalizaciju pa eto narode obracam se vama za savet.Kako da sto bezbolnije prodjem kroz pakao :snakeman: koji u koji ulazim.Pocinjem sa bensedinima od 10mg i Karbapinom od 200.Procitala sam da je brufen dobar protiv jeze tako da i njega uzimam.Ako imate neki savet dajte ga sto prejer u protivnom cu morati da se obratim lekarima.
Ja se stvarno iznenadim kad pročitam ovave postove sa savjetima ko kakvu terapiju treba koristiti da mu bude bolje... pa nisu to pez bombone da se preporučuju i dijele. Isto ko kad komšinica drugoj daje svoje Lexiliume kad se ova loše osjeća. Halo, ba... to su lijekovi, a svaki lijek se zloupotrebljava ako se pije na svoju ruku.nebitno wrote:
Prvo benzedin najbolje od 10mg 4-5 dnevno ( ja sam tako radila) da te smiri i opusti
zatim nesto protiv grceva i opustanje misica preporucujem Nimulid (odlicne su )
Mislim da bi ti to trebalo pomoc i meni je vise puta :