Tkr. Novajlija

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
BgMackica

Tkr. Novajlija

Post by BgMackica »

Iskreno,zaista mi je tesko i ne znam kako uopste da pocnem.Ajde ovako.Imam 32 god i koristila sam heroin neko vreme,pa prestala i uradila nesto isto tako glupo.Da ne duzim puno ali koristim trodon vec 10 god sa pauzama........to mu dodje oko 8 god suma sumarum.U poslednje 2 god.dozivela sam 3-4 epi napada. Poslednji je bio pre 4 dana.Bilo kako bilo hocu da prekinem sa tim.Citala sam na ovom sajtu sto bi narod rekao, svasta nesto ali sam i dalje "glupa". Nisam raspolozena da idem na hospitalizaciju pa eto narode obracam se vama za savet.Kako da sto bezbolnije prodjem kroz pakao :snakeman: koji u koji ulazim.Pocinjem sa bensedinima od 10mg i Karbapinom od 200.Procitala sam da je brufen dobar protiv jeze tako da i njega uzimam.Ako imate neki savet dajte ga sto pre :!: jer u protivnom cu morati da se obratim lekarima.
U napred zahvalna Bg Mackica
sanela

Re: Tkr. Novajlija

Post by sanela »

BgMackica wrote:: jer u protivnom cu morati da se obratim lekarima.
Draga moja, ja bih ti preporučila da se javiš ljekarima, jer skidanje "preko foruma" je vrlo opasno. Pogotovo zbog epi napada i dužine korištenja trodona.

Pozdrav i čuvaj se....
Boban

Post by Boban »

BgMackica wrote:Iskreno,zaista mi je tesko i ne znam kako uopste da pocnem.Ajde ovako.Imam 32 god i koristila sam heroin neko vreme,pa prestala i uradila nesto isto tako glupo.Da ne duzim puno ali koristim trodon vec 10 god sa pauzama........to mu dodje oko 8 god suma sumarum.U poslednje 2 god.dozivela sam 3-4 epi napada. Poslednji je bio pre 4 dana.Bilo kako bilo hocu da prekinem sa tim.Citala sam na ovom sajtu sto bi narod rekao, svasta nesto ali sam i dalje "glupa". Nisam raspolozena da idem na hospitalizaciju pa eto narode obracam se vama za savet.Kako da sto bezbolnije prodjem kroz pakao :snakeman: koji u koji ulazim.Pocinjem sa bensedinima od 10mg i Karbapinom od 200.Procitala sam da je brufen dobar protiv jeze tako da i njega uzimam.Ako imate neki savet dajte ga sto pre :!: jer u protivnom cu morati da se obratim lekarima.
lJudi obicno posle treceg napada postaju epilepticari.Moraces se obratiti lekaru po svaku cenu i skidanje uraditi uz pomno pracenje medicinskog osoblja jer epi napade ces imati verovatno jos koji put.Jer sve je do organizma niciji nije isti i ne reaguje isto.Ja sam ga pio na tone ali nikada nisam imao epi napad,ali znam ljude koji i danas imaju problema sa tim.Obavezno se javi doktoru i reci mu za epi napade.Pozdrav i cuvaj se.
saša-ex

Post by saša-ex »

Tvoja zavisnost se ne razlikuje puno od heroinske, po meni je cak i gora. Bez ozbiljnog lecenja neces uspeti da se skines.
SAMO CEO ŽIVOT...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

mozda psihicki ali zikra mi je uvek bila gora i jezivija na horsu u odnosu na trodone...a opet,nikada nisam ni bio navucen 10 godina na iste pa ne bih da izlecem sa zakljucima...ups,to late...
pecaros

Post by pecaros »

ja sam imao slicno iskustvo sa trodonima i epi napadima.Pod hitno kod lekara jer trodon pravi pihtije od mozga,i nisu stvari za cekanje
Vuk

Post by Vuk »

Bani na sastanak Anonimnih Narkomana ako želiš, ima ljudi koji imaju iskustva sa trodonima odnosno sa navlačenjem na iste pa možda dobiješ i neke odgovore i savete, a nisi u obavezi nikakvoj, nema doktora, nema "glavnih", ne trbaju ti nikakvi papiri, ne moraš čak ni svoje ime da kažeš...moj ti je savet ipak da se obratiš i lekaru što pre.
Sastanci su u Makedonskoj 23, sledeći je u četvrtak u 19č.
Moon child
nebitno

Post by nebitno »

opet bi ti savjetovala da pokusas sama jedino ako imas priliku da se lijecis ali negdje gdje ces stvarno dobit pomoc :!: .ja sam prosla kroz slicno sranje,ponekad sam uzimala heroin ,ne cesto al sam se opasno navukla na trodone i nevidim izlaza :cry: zivot mi je bezveze kad ih neuzimam,mada mi je i sad bezee jer ured nista neosjecam :? sto znaci da treba nesto jace a to nemam u planu :!: pa sam navratila malo do vas :D ..ovako ja ti preporucujem sl.terapiji( a pomoce ti 100%)

Prvo benzedin najbolje od 10mg 4-5 dnevno ( ja sam tako radila) da te smiri i opusti
zatim nesto protiv grceva i opustanje misica preporucujem Nimulid (odlicne su )
Mislim da bi ti to trebalo pomoc i meni je vise puta :finga: ali nezaboravi da ti je psiha najveci neprijatelj nekoliko dana cak mjeseci,moras to stvarno zelit od srca inace neces uspjet,,Sve najbolje :wink:
[/color][/b]
sanela

Post by sanela »

nebitno wrote:

Prvo benzedin najbolje od 10mg 4-5 dnevno ( ja sam tako radila) da te smiri i opusti
zatim nesto protiv grceva i opustanje misica preporucujem Nimulid (odlicne su )
Mislim da bi ti to trebalo pomoc i meni je vise puta :
Ja se stvarno iznenadim kad pročitam ovave postove sa savjetima ko kakvu terapiju treba koristiti da mu bude bolje... pa nisu to pez bombone da se preporučuju i dijele. Isto ko kad komšinica drugoj daje svoje Lexiliume kad se ova loše osjeća. Halo, ba... to su lijekovi, a svaki lijek se zloupotrebljava ako se pije na svoju ruku.

Ja imam nisko željezo i pijem terapiju 6 mjeseci već i kad mi kolegica kaže da joj se manta, ja skontam da ima manjak željeza i preporučim joj da pije što i ja pijem...

Ako nekom nije dobro, lijepo do ljekara, kako god, on bi trebao znati da ti propiše terapiju.

@nebitno, vidim da si nova, ali ti preporučujem da se suzdržiš sličnih komentara.
Post Reply