Ja na primer volim umetnicku fotografiju. To mi je na neki nacin povezano i sa poslom. Narednog proleca spremam izlozbu svojih fotografija... uh, ako prezivim...
Ali mislim da cu uspeti sve da izguram. Trebace mi dosta para i moram vec da pocnem da jurim neke sponzore. Moje fotografije su spoj klasicne fotografije i kompjuterske tehnologije. Uglavnom radim portrete.
Kada bude izlozba sve cu vas pozvati
Zato se skidajte jer znate da je zaje*ano da se putuje kad si navucen
Last edited by Cherry on Sat Oct 01, 2005 12:05 pm, edited 1 time in total.
odlicno......divno!!! koncentrisi se na to...........a izlozba i uspijeh ce ti mnogo pomoci......
joj ja sam uvijek zelila da znam da crtam......al ne znam.....dzaba.....moji ljudi i dalje izgledaju kao i u 2-om osnovne
Cherry, imamo istu strast !!!
I ja to radim što i ti, samo meni nisu na prvom mjestu portreti, nego ... ne znam, nije mi uopće bitno što je na slici, važno da je kompozicija dobra, i da slika ima 'šuga'. Jeeheee!!!
bravo...umjetnici ha? odlicno....hoce li biti nekih slikica? ja bi ih bas okacila na zid...volim abstraktni art...A cini mi se da ramona ima taj fol a?
u svakom slucaju...volila bih vidjeti...a ako se nekoj da da nesto fino nacrta i posalje mi superrr....
ni ja...ja crtam ljude ono trup....pa ruke pa glava pa noge..i cipele hehehe. al zato mogu pisati...neki se s tim nece sloziti a meni puca kokos za to-poeziju kao i price..
kreativna sam....volim dekorisati, praviti razmjestaj. Volim zidove u raznim bojama....
kao i mnogo drugih stvari