Da li imate neki hobi osim...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Cherry

Da li imate neki hobi osim...

Post by Cherry »

Ja na primer volim umetnicku fotografiju. To mi je na neki nacin povezano i sa poslom. Narednog proleca spremam izlozbu svojih fotografija... uh, ako prezivim...
Ali mislim da cu uspeti sve da izguram. Trebace mi dosta para i moram vec da pocnem da jurim neke sponzore. Moje fotografije su spoj klasicne fotografije i kompjuterske tehnologije. Uglavnom radim portrete.
Kada bude izlozba sve cu vas pozvati :P
Zato se skidajte jer znate da je zaje*ano da se putuje kad si navucen :wink:
Last edited by Cherry on Sat Oct 01, 2005 12:05 pm, edited 1 time in total.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ako zoveš...dolazimo,obavezno :!: PDT_Love_09
Luna

Post by Luna »

odlicno......divno!!! koncentrisi se na to...........a izlozba i uspijeh ce ti mnogo pomoci......
joj ja sam uvijek zelila da znam da crtam......al ne znam.....dzaba.....moji ljudi i dalje izgledaju kao i u 2-om osnovne :oops: :-D
Luna

Post by Luna »

za vas hobi-stapic bobi :-D
Cherry

Post by Cherry »

Trudim se da nateram sebe da uradim nesto ovih dana, ali nisam uopste skoncentrisana... :(
Luna

Post by Luna »

polako.....nemoj se tjerati. Kad ti nadodje uradices to :wink:
Ramona

Post by Ramona »

Cherry, imamo istu strast !!!
:wink:
I ja to radim što i ti, samo meni nisu na prvom mjestu portreti, nego ... ne znam, nije mi uopće bitno što je na slici, važno da je kompozicija dobra, i da slika ima 'šuga'. Jeeheee!!!
Luna

Post by Luna »

bravo...umjetnici ha? odlicno....hoce li biti nekih slikica? ja bi ih bas okacila na zid...volim abstraktni art...A cini mi se da ramona ima taj fol a?
u svakom slucaju...volila bih vidjeti...a ako se nekoj da da nesto fino nacrta i posalje mi superrr....
zvrky

Post by zvrky »

A ovde se o nekom slikarstvu radi,hm...ja ne znam da slikam ali volim da vidim dobru sliku mmmmmm jebga nemam sta jos da kazem :?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

ni ja...ja crtam ljude ono trup....pa ruke pa glava pa noge..i cipele hehehe. al zato mogu pisati...neki se s tim nece sloziti a meni puca kokos za to-poeziju kao i price..
kreativna sam....volim dekorisati, praviti razmjestaj. Volim zidove u raznim bojama....
kao i mnogo drugih stvari
Locked