Vidim iste face "dezuraju",po cijele dane,toliko su im zivoti sredjeni i ispunjeni.
Kod mene,malo i puno novoga,kako se uzme.
Sve ide po planu,od spustanja suba,posla,stana,vjencanja...I nadam se da ce tako i nastaviti.
Eto,smanjio sam do 4mg,bilo je malo neugodnih dana,ali nista strasno,nema one proklete zelje,da se uzme,sve se nekako svodi na blagi nemir i nervozu,par dana nakon smanjivanja,a onda se valjda tijelo privikne na manju dozu,i nastavlja se spustanje.
Inace,nemam puno vremena za net(nemam svoj comp.),u zadnje vrijeme sam se pretvorio u priucenog pitura,stolara,auto-mehanicara,preselio,sredio stan,udario me jedan mazgov s BMWom 318(tipicno auto koje voze mladi nadobudni seljacine),dok sam stojao u koloni iza njega,krenuo je u rikverc,nije ni pogledao iza sebe,i opizdio me u prednji kraj.
Srecom nama nije nista ozbiljno,motor je ostao u voznom stanju,pa cu ga vjerovatno prodat,kad dobijem odstetu,sad je cijeli oblijepljen "power-tape"om

radim vecinom dvokratno,kao dostavljac u jednom restoranu,po potrebi zamijenim nekog iz kuhinje,uglavnom vrlo malo slobodnog vremena.
Bas neki dan pricam s doktoricom,kako nije veliki problem "kako se ne drogirati",vec "zasto se ne drogirati",bar kod nas dvoje.
Hvala Bogu,u zadnje vrijeme pronalazim sve vise i vise odgovora na to pitanje,i eto,nadam se da necu pokleknuti,jer ne vjerujem da bih imao snage za jos jedan pad.
Stojte mi dobro svi,citamo se kad dovucem neki stari comp. doma(trenutno je nisko na listi prioriteta troskova),pozdrav svim ljudima dobre volje na forumu,neke cu izostaviti,jer ionako im je ovo sve sto imaju u zivotu....