Pa sta ima,virtualci...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Sagitarius

Pa sta ima,virtualci...

Post by Sagitarius »

Evo mene nakratko,iz net-caffe-a...

Vidim iste face "dezuraju",po cijele dane,toliko su im zivoti sredjeni i ispunjeni.

Kod mene,malo i puno novoga,kako se uzme.
Sve ide po planu,od spustanja suba,posla,stana,vjencanja...I nadam se da ce tako i nastaviti.
Eto,smanjio sam do 4mg,bilo je malo neugodnih dana,ali nista strasno,nema one proklete zelje,da se uzme,sve se nekako svodi na blagi nemir i nervozu,par dana nakon smanjivanja,a onda se valjda tijelo privikne na manju dozu,i nastavlja se spustanje.
Inace,nemam puno vremena za net(nemam svoj comp.),u zadnje vrijeme sam se pretvorio u priucenog pitura,stolara,auto-mehanicara,preselio,sredio stan,udario me jedan mazgov s BMWom 318(tipicno auto koje voze mladi nadobudni seljacine),dok sam stojao u koloni iza njega,krenuo je u rikverc,nije ni pogledao iza sebe,i opizdio me u prednji kraj.
Srecom nama nije nista ozbiljno,motor je ostao u voznom stanju,pa cu ga vjerovatno prodat,kad dobijem odstetu,sad je cijeli oblijepljen "power-tape"om :D
radim vecinom dvokratno,kao dostavljac u jednom restoranu,po potrebi zamijenim nekog iz kuhinje,uglavnom vrlo malo slobodnog vremena.

Bas neki dan pricam s doktoricom,kako nije veliki problem "kako se ne drogirati",vec "zasto se ne drogirati",bar kod nas dvoje.
Hvala Bogu,u zadnje vrijeme pronalazim sve vise i vise odgovora na to pitanje,i eto,nadam se da necu pokleknuti,jer ne vjerujem da bih imao snage za jos jedan pad.

Stojte mi dobro svi,citamo se kad dovucem neki stari comp. doma(trenutno je nisko na listi prioriteta troskova),pozdrav svim ljudima dobre volje na forumu,neke cu izostaviti,jer ionako im je ovo sve sto imaju u zivotu....
YugoStar

Re: Pa sta ima,virtualci...

Post by YugoStar »

Vozdra prika.
Dobro je da si ti OK,a sad navali na osiguranje,uzmi lovu i lagano.
Znam da spustas,samo nastavi i ne skreci sa zacrtanog puta :!:
:D
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Cao SAG :-D
Potpis.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

YugoStar wrote:Vozdra prika.
Dobro je da si ti OK,a sad navali na osiguranje,uzmi lovu i lagano.
Znam da spustas,samo nastavi i ne skreci sa zacrtanog puta :!:
:D
Hvala,hvala,javilo mi se par ljudi SMSom,kazu forum postao neizdrzivo pun psiho-slucajeva,valjda ce i to krenit nabolje,
Statistika kaze da su takvi obicno najaktivniji oko nadolazecih praznika,valjda im "svanu" neke stvari....Pa se istresaju gdje mogu. :D

Ovaj Sub ima krizu,napisao sam da je osjetim malo kad spustim,jer po dr. spustam malo prebrzo,pa osjetim redukciju.
Ali,za razliku od npr. meta,gdje je glavni dio krize ZELJA za uzimanjem,cim se spusti doza(sjecam se jutarnjih cekanja med. sestre,pola sata prije otvaranja ambulante,kad sam bio na metu)ovdje toga nema,tjedno dobijam tablete,i ni u jednom trenutku nisam osjetio poriv da uzmem vise od neophodnog.
Sve se svodi na lagani nemir,eventualno crijeva malo "prorade",i to je sve.
Eto nadam se da ce kroz nekih mjesec dana i to bit iza mene,pa idemo dalje(za iste pare :D ).
A kad osiguranje tresne cifru,vjerovatno prelazim na 4 tocka,polovni Clio ili Punto,mi se cine kao dobar izbor.

Pozdrav......
simon_says

Post by simon_says »

Sagitarius wrote:

Ovaj Sub ima krizu,napisao sam da je osjetim malo kad spustim,jer po dr. spustam malo prebrzo,pa osjetim redukciju.
Sve se svodi na lagani nemir,eventualno crijeva malo "prorade",i to je sve.
Pozdrav......
Pozdrav sagi,samo pichi tvojim tempom,polako,ali sigurno.Mislim da nemas potrebe bilo sta da radis na brzaka.
Problem creva mozes da sredis ranisanom ili u Hr je,koliko se secam,ranitidin,tako nesto.
Ja sam tako to sredjivao.Ja licno sam imao bol u nogama koji sam ubio brufenom.To je trajalo dan-dva.Nema nekih strasnih kriza posle suba.Malo jezenja,malo kijanja i to je to.Najbitnije je da se malo skockas u glavi i cao.
Nista,drz se
pozdrav
ANONYMOUS does not forgive
sunrise

Post by sunrise »

pozz kompa

drago mi je da je sve ok kod tebe...iskreno,nisam ni sumnjala u to. imas cilj i znas putem kojim ces ici i to je najbitnije...cilj...znati sto zelis.
Kod tog spustanja subom ja sam se do 4mg spustala po 2mg dolje a onda po 1mg. Nisam imala te krize ali jesam imala znojenje jedno dva-tri dana, ustvari vec 3 dan bi se i to sredilo i bas kao sto kazes organizam se sam navikne i isfura to. Za razliku od suba i meta je to sto kod meta kad dodjes do nekih doza tipa 25mg i na dolje automatski ti se javlja zelja i glad za dopom,kod suba to nema i bas sto si ga duze uzimao to si stabilniji i potpuniji.Znas samo guras s ovisnoscu i tojelom o njemu dok ti je psiha svo vrijeme u nekoj ravnini i normali,nema oscilacija.

Oderi dobro osiguranje jer oni i nas guze i deru.makar ja imam jako losa iskustva s njima i ducanom sto su mi nekoliko puta provalili.

cuvaj se i pozz dragu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Probat cu izvuc svaku kunu od tih smecara iz Osiguranja,angazirao sam jednu agenciju da se "kolje" s njima.

Zanimljivo mi ovo s Raniditinom i Brufenom,
jer ja nakon suba,zelim sto vise izbjeci ikakve psiho-farmake,da ne bi bilo "s konja na magarca",katapresan mi se cini kao dobar izbor za nesanicu,
probat cu nabavit i ove lijekove,
Bitno mi je sto vise "razvnodnit" tu krizicu,jer cu je provesti,uz rad,sto je u jednu ruku i lakse,a opet ne mozes si dopustit na p[oslu,da npr. svakih pola sata trcis u WC :D
simon_says

Post by simon_says »

Sagitarius wrote:Probat cu izvuc svaku kunu od tih smecara iz Osiguranja,angazirao sam jednu agenciju da se "kolje" s njima.

Zanimljivo mi ovo s Raniditinom i Brufenom,
jer ja nakon suba,zelim sto vise izbjeci ikakve psiho-farmake,da ne bi bilo "s konja na magarca",katapresan mi se cini kao dobar izbor za nesanicu,
probat cu nabavit i ove lijekove,
Bitno mi je sto vise "razvnodnit" tu krizicu,jer cu je provesti,uz rad,sto je u jednu ruku i lakse,a opet ne mozes si dopustit na p[oslu,da npr. svakih pola sata trcis u WC :D
Haj sagi,pa ranitidin ti stvrdne stolicu i ne trcis u klonju toliko cesto,a brufen em ti skine bol em gotivnije mozes da spavas,a i on stvrdnjava stolicu.
Ne znam,Katapresan je meni malo vise zajeban,jer "egzibicije" sa pritiskom mogu da ostave posledice.
Najbolje i najpametnije ce ti reci tvoja doktorka...
Drz se i samo laganica
pozdrav
ANONYMOUS does not forgive
sunrise

Post by sunrise »

tesko mi je vjerovati da neki brufen moze skidati krizu sub-a???
ti po svome i savjetu svojih doktora....ja cu ti samo reci da katapresan svuda savjetuju samo sto meni npr.ne odgovara jer imam jako nizak tlak i onda sam tek koma...

nego,ja imam losu cirkulaciju....a trenutno kako se skidam se i znojim ispod pazduha,pretezno ujutro. u toku dana se to nekako smiri i stane...mene neke prirodne stvari zanimaju za to znojenje jeer mislim da ce to kod mene biti jedini bed
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Neugodno je kad se znojis prvise,ali to je jedna super stvar,izlaze brze otrovi iz tijela,krace traju krize.
Cak ne bi bilo lose i u neku saunu otic,bar 2-3 puta tjedno.

Katapresan je dosta jak lijek,ja ga planiram koristit samo navecer,nikako preko dana,dok ova moja,isto ima prirodno nizak tlak,pa mora posebno pazit s Katapresanom.
A brufen?
Sjecam se heroinskih kriza,2-3 brufena bi mi smirila onu "biciklu" u nogama.
Post Reply