Moderator: sanela
Nemoj da lupaš, molim te! Za početak, đonovi su mnogo podlija stvar od heroina i gore se kriziraju od dotičnoga.dope_boy wrote:nemoras se ni skidat..nije o neka doza da ti moze toliko stetit vjeruj.100 mg pa i500 nije tako strasno..ako te to pokrece ..tvoj izbor...
Ono shto je meni upalo u ochi je ova rechenica. Ako ti, nadam se da se necesh uvrediti shto ti se obracam sa ti, gospodine pala titulo, sakupljsh bes u sebi i lechish ga tramalom, alkoholom, vutrom ili cime god, ti nesvesno ili svesno sebe unishtevash. Taj tvoj strah da se ne sukobish sa problemom je uzrok, uzimanje je privid ili kvazi realnost, a posledice osecash. Razvod, komunikacija, izolovanost... Verovatno postoje ustanove koje se bave detoksikacijom, kao bezbolni nachin. To je samo pochetak. Nazalost koliko znam test na tramal ne postoji, za blokatore nisam siguran. Ali sve je to samo korak jedan. Nakon toga, kad se skinesh, a nadam se da zelish, u tih 20 dana idu depresije, bolovi i ostali prateci sindromi. Mislim da to ne moram da ti objashnjavam. Postoje antidepresivi, koji su pre svega, zaduzeni za obnavljanje hormona srece, koji, verujem posle toliko godina uzimanja supstance, vishe i ne proizvode taj toliko potrebni osmeh. A osmeh je, bar tebi, lako naci. Imash kcer od 6 godina. Kupi mointy bike, pridruzi se poznaniku. Meni je to spasilo psihu. Mesecima sam vozio po 20 km i lechio zivce.Pali Doktor wrote:NAJJAČA SMETNJA MI JE JAKA PSIHIČKA LABILNOST,U STRESNIM SITUACIJAMA,LAKO SE RASTUŽIM ILI RAZLJUTIM,ALI NISAM,DA BUDEM ISKREN,NIKAD NIKOG NAPAO NITI UVRIJEDIO,SVE GUTAM U SEBI UZIMAM TRAMAL I PRAVIM SE DA JE SVE OK,ČAK I KAD VIDNO NIJE.