Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

yasujirozu

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by yasujirozu »

yasujirozu

Post by yasujirozu »

i za jucu, a da se nauči finoj mjuzi :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=LQaehcfXvK0
Jurke

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Thu Aug 08, 2019 12:40 pm i za jucu, a da se nauči finoj mjuzi :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=LQaehcfXvK0
Hvala mico, gotivim ja to, ali jednostavno ne pratim nazive izvodjača. Čujem stvar svidja mi se, ali nešto se ne cimam da znam ko je izvodi. U tome je kvaka. A znam šta jeste a sta po meni makar nije dobra mjuza... :mrgreen:
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
xxxana

Post by xxxana »

SB tebi je bilo bolje,na selu, drugacije je,meni bi odgovarala neka suma,kuca,brvnara 6km udaljena od svega,tu se apsolutno pronalazim :D
Evo ,zaspim oko 7,posle jedno 2 sata cujem divan zvuk masine za struganje drva,ujedno su mi i mozak strugali,
ali dobro,predjem ja na suprotnu stranu kuce,skuvam kafu i vidim kona kroz prozor sa kosacicom za travu i samo cekam da pocne i on, pa bolje jutro biti nije moglo :D
xxxana

Post by xxxana »

Licanine,emocije su vec proradile, ali sve nesto izmesano,ne ide lose jos uvek,malo nelagode,tremor i to..podnosljivo za sad ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Thu Aug 08, 2019 1:22 pm SB tebi je bilo bolje,na selu, drugacije je,meni bi odgovarala neka suma,kuca,brvnara 6km udaljena od svega,tu se apsolutno pronalazim :D
Evo ,zaspim oko 7,posle jedno 2 sata cujem divan zvuk masine za struganje drva,ujedno su mi i mozak strugali,
ali dobro,predjem ja na suprotnu stranu kuce,skuvam kafu i vidim kona kroz prozor sa kosacicom za travu i samo cekam da pocne i on, pa bolje jutro biti nije moglo :D
I ja bih najrađe sad u šumu, ali mora se raditi, šta ćeš. Ma zapaliću prvom prilikom na Frušku goru, tamo mi bude vrh, dušu hranim. Haha, znam za tu mašinu, paklena mašina, zove se dihterica, hard core zvuk, haha. :D Šta je tremor?
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

Fruska je dobra stvarno, ali poprilicno izvaljena,vise mi treba neko mesto sto je i bog zaboravio :D Ono,ides do izvora po vodu i to hahahah da se zanimam ako nista..
Tremor, drhtanje,samo sto ja drhtim od glave do pete i bubrezi skakutaju :D
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Thu Aug 08, 2019 1:40 pm Fruska je dobra stvarno, ali poprilicno izvaljena,vise mi treba neko mesto sto je i bog zaboravio :D Ono,ides do izvora po vodu i to hahahah da se zanimam ako nista..
Tremor, drhtanje,samo sto ja drhtim od glave do pete i bubrezi skakutaju :D
Ih, pa velika je Fruška, ima tamo dobrih štekova još, koliba bi mi sela ekstra. :D Skakutaju, hehe, ja to kažem skakuću. Samo pij vode dosta, pre će proći fizika. Za psihu, jbg, provalićeš šta ti je najbolje. Ja sam pokušavao da čitam u prvih 10-ak dana, ali nisam imao koncentraciju, kasnije je krenulo, opet polako, uvek treba biti svestan da kod bupa sve ide jako polako, i treba imati veliko strpljenje.
xxxana

Post by xxxana »

Ne kazes ti,nego se tako i kaze :D
Pa dobro,jeste, ali vise bi mi recimo Tara pala i okolina,tamo ima bas takvih stekova o kojima pricam ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Thu Aug 08, 2019 1:59 pm Ne kazes ti,nego se tako i kaze :D
Pa dobro,jeste, ali vise bi mi recimo Tara pala i okolina,tamo ima bas takvih stekova o kojima pricam ;)
Haha, znam da se tako kaže, nego nisam hteo da te ispravljam, ne treba sada niko da ti ide uz dlaku, da ne kažem narodskije, hahaha, pa sam samo na najfiniji mogući način prokomentarisao tu reč. :D
Locked