za liku
https://www.youtube.com/watch?v=88sARuFu-tc
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
-
-
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Hvala mico, gotivim ja to, ali jednostavno ne pratim nazive izvodjača. Čujem stvar svidja mi se, ali nešto se ne cimam da znam ko je izvodi. U tome je kvaka. A znam šta jeste a sta po meni makar nije dobra mjuza...yasujirozu wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 12:40 pm i za jucu, a da se nauči finoj mjuzi![]()
https://www.youtube.com/watch?v=LQaehcfXvK0

Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

SB tebi je bilo bolje,na selu, drugacije je,meni bi odgovarala neka suma,kuca,brvnara 6km udaljena od svega,tu se apsolutno pronalazim
Evo ,zaspim oko 7,posle jedno 2 sata cujem divan zvuk masine za struganje drva,ujedno su mi i mozak strugali,
ali dobro,predjem ja na suprotnu stranu kuce,skuvam kafu i vidim kona kroz prozor sa kosacicom za travu i samo cekam da pocne i on, pa bolje jutro biti nije moglo

Evo ,zaspim oko 7,posle jedno 2 sata cujem divan zvuk masine za struganje drva,ujedno su mi i mozak strugali,
ali dobro,predjem ja na suprotnu stranu kuce,skuvam kafu i vidim kona kroz prozor sa kosacicom za travu i samo cekam da pocne i on, pa bolje jutro biti nije moglo

Licanine,emocije su vec proradile, ali sve nesto izmesano,ne ide lose jos uvek,malo nelagode,tremor i to..podnosljivo za sad 

I ja bih najrađe sad u šumu, ali mora se raditi, šta ćeš. Ma zapaliću prvom prilikom na Frušku goru, tamo mi bude vrh, dušu hranim. Haha, znam za tu mašinu, paklena mašina, zove se dihterica, hard core zvuk, haha.xxxana wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 1:22 pm SB tebi je bilo bolje,na selu, drugacije je,meni bi odgovarala neka suma,kuca,brvnara 6km udaljena od svega,tu se apsolutno pronalazim![]()
ali dobro,predjem ja na suprotnu stranu kuce,skuvam kafu i vidim kona kroz prozor sa kosacicom za travu i samo cekam da pocne i on, pa bolje jutro biti nije moglo![]()

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Fruska je dobra stvarno, ali poprilicno izvaljena,vise mi treba neko mesto sto je i bog zaboravio
Ono,ides do izvora po vodu i to hahahah da se zanimam ako nista..
Tremor, drhtanje,samo sto ja drhtim od glave do pete i bubrezi skakutaju

Tremor, drhtanje,samo sto ja drhtim od glave do pete i bubrezi skakutaju

Ih, pa velika je Fruška, ima tamo dobrih štekova još, koliba bi mi sela ekstra.

Ne kazes ti,nego se tako i kaze
Pa dobro,jeste, ali vise bi mi recimo Tara pala i okolina,tamo ima bas takvih stekova o kojima pricam

Pa dobro,jeste, ali vise bi mi recimo Tara pala i okolina,tamo ima bas takvih stekova o kojima pricam

Haha, znam da se tako kaže, nego nisam hteo da te ispravljam, ne treba sada niko da ti ide uz dlaku, da ne kažem narodskije, hahaha, pa sam samo na najfiniji mogući način prokomentarisao tu reč.