Ima efekat zakacenja drug moj. Pregagalin kad te radi na jedenje i preveliku pozitivu znaj tada da si se predoziro lirike. Ona se kod kvalitetnih psihija daje prvo mic po pic a to znaci pocetek ide sa 25 ili 50 mg i kasnije se dize bas radi tog predobrog rada. Cim ti je prasuper od nje znaj da ti mozak budalesa i stani odma sa.njoj jer ces za par dana traziti taj rad a nece ga biti.ManMan wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 7:41 am Ijao, Ijao?!
Ekipa, ja sam juče prvi put probao Lyrica, Ibogain.
Sasvim slučajno sam dobio dve kapsule, ne znam,
valjda je standardna veličina i količina..
Svejedno.. Pa taj lek je idealan za skidanje sa Bup-a
ako ga uzmeš poslednjih nekoliko dana da ubiješ depresiju i možda i bolove (to ne znam jer me ništa nije bolelo juče, a ni danas)!!
Ima neki efekat razmazivanja i malo euforije kao ekseri..
Eee, da sam ga imao pre nego što sam se skidao uz
muke i uz pomoć Trodona!
No, nema veze.. Sad znam šta je I neću ga više
uzimati, jer je to isto navlaka!
A, Vi, kako ste?
Pozz, ManMan
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
-
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Uh, zajebana priča. Meni je droga odnela mnogo ljudi koje sam znao, a od boljih drugova, jednog mi je odneo metadon, ali nisam se drogirao u patnji za njim. Nego htedoh da kažem da smatram da i ti možeš da završiš tu priču jednom za svagda. Nemoj da se nerviraš što ti decu zovu ciganina, šta te briga ako su deca dobra i lepa, i kakvi su ti koji ih tako zovu. To sam skontao da me jedna od stvari što ti smeta. Treba jednostavno shvatiti da je droga jedno veliko ništa, ne ništa nego samo minus, minus i minus, koji nikoga boljim nije napravio.licaninsasela wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:22 pmJa sam spasavo naj frenda od dopa pa na kraju reko de da ja probam to sranje sta te jebe. Probo i eto. On je umro 2000 ja dosa iz corke i onda osa u komunu. Odem mu na grob umjesto svijece kupim kutiju crvenog malbora donesem iz birtije casu velikog stoka sa kockom leda i deci nare bez leda i piljim u prazno. I onda krene taj crv da te voza jer nema vise druga moj moga druga jedinog nema vise uzeo ga bog... A ja roker cijeli zivot a pogodi me narodna. Jegiba to je zivot.StopBup wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:08 pmNema nikakve ljutnje, jednostavno smo svi mi različiti u neku ruku. Ja sam prvo propušio, pa popio koje pivo, pa tek onda probao travu. Kad sam je probao, ništa se nije desilo, taj zarzed sam završio 5,00, e posle pola godine, počeo sam često da je pušim, tu su se već javili problemi, ali sam ih ja dugo negirao...licaninsasela wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:05 pm
Bez ljutnje sb ali za mene osobno je sasvim ista stvar popiti ili se sljamiti dopom jer onda to opet nisam ja. Izmedu ostalog stvarno mi je alkohol stran jer nikasa nisam cugo.ko kinder jednom probo i otrovo se. Nikada nisam pusio nikada pio
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Kako. Se necu sekirati. 94 sam zavrsio pomorsku. Oso u vojsku i tamo me uvati i bljesak i oluja. Vidio strahote rata.zavsio u vrapcu.dobio odlikovanje za domovinski rat i sad mi neko moju djecu proziva. Alo. Nudili mi penziju na konto ptspija.odbijo.zasto drzavi bit na teret i primat 800 900 eura i biti beskicmenjak. Ne. Radi ono za sra si se skolovo i budi ok.al nemoj mi dirat dicu.taki su kaki su al moji su.jebem da jebem sve po spisku.i ne to nije opravdanje za moje pizdarije nego moj los karaktet i moja psiha.StopBup wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:41 pmUh, zajebana priča. Meni je droga odnela mnogo ljudi koje sam znao, a od boljih drugova, jednog mi je odneo metadon, ali nisam se drogirao u patnji za njim. Nego htedoh da kažem da smatram da i ti možeš da završiš tu priču jednom za svagda. Nemoj da se nerviraš što ti decu zovu ciganina, šta te briga ako su deca dobra i lepa, i kakvi su ti koji ih tako zovu. To sam skontao da me jedna od stvari što ti smeta. Treba jednostavno shvatiti da je droga jedno veliko ništa, ne ništa nego samo minus, minus i minus, koji nikoga boljim nije napravio.licaninsasela wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:22 pmJa sam spasavo naj frenda od dopa pa na kraju reko de da ja probam to sranje sta te jebe. Probo i eto. On je umro 2000 ja dosa iz corke i onda osa u komunu. Odem mu na grob umjesto svijece kupim kutiju crvenog malbora donesem iz birtije casu velikog stoka sa kockom leda i deci nare bez leda i piljim u prazno. I onda krene taj crv da te voza jer nema vise druga moj moga druga jedinog nema vise uzeo ga bog... A ja roker cijeli zivot a pogodi me narodna. Jegiba to je zivot.StopBup wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:08 pm
Nema nikakve ljutnje, jednostavno smo svi mi različiti u neku ruku. Ja sam prvo propušio, pa popio koje pivo, pa tek onda probao travu. Kad sam je probao, ništa se nije desilo, taj zarzed sam završio 5,00, e posle pola godine, počeo sam često da je pušim, tu su se već javili problemi, ali sam ih ja dugo negirao...
-
Prica nece nikada biti zavtsena i ta borba jer se ne zavaravam da cu se jednog dana probuditi kao da nista bilo nije. Toga nema i svjestan sam tog. A borbe mora biti. I to protiv sebe. Ne dopa, hepta ili suba ili neceg 15 og.toga ce uvik biti . znaci nema predaje ko talijani za drugog sv rata. Nisam picka al ima i pozitive jos kod meneStopBup wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:41 pmUh, zajebana priča. Meni je droga odnela mnogo ljudi koje sam znao, a od boljih drugova, jednog mi je odneo metadon, ali nisam se drogirao u patnji za njim. Nego htedoh da kažem da smatram da i ti možeš da završiš tu priču jednom za svagda. Nemoj da se nerviraš što ti decu zovu ciganina, šta te briga ako su deca dobra i lepa, i kakvi su ti koji ih tako zovu. To sam skontao da me jedna od stvari što ti smeta. Treba jednostavno shvatiti da je droga jedno veliko ništa, ne ništa nego samo minus, minus i minus, koji nikoga boljim nije napravio.licaninsasela wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:22 pmJa sam spasavo naj frenda od dopa pa na kraju reko de da ja probam to sranje sta te jebe. Probo i eto. On je umro 2000 ja dosa iz corke i onda osa u komunu. Odem mu na grob umjesto svijece kupim kutiju crvenog malbora donesem iz birtije casu velikog stoka sa kockom leda i deci nare bez leda i piljim u prazno. I onda krene taj crv da te voza jer nema vise druga moj moga druga jedinog nema vise uzeo ga bog... A ja roker cijeli zivot a pogodi me narodna. Jegiba to je zivot.StopBup wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 9:08 pm
Nema nikakve ljutnje, jednostavno smo svi mi različiti u neku ruku. Ja sam prvo propušio, pa popio koje pivo, pa tek onda probao travu. Kad sam je probao, ništa se nije desilo, taj zarzed sam završio 5,00, e posle pola godine, počeo sam često da je pušim, tu su se već javili problemi, ali sam ih ja dugo negirao...
Licanine,kad ti stize to sve da prozivis
Kod tebe bura bez prestanka..

Kod tebe bura bez prestanka..
-
Trenutno u teskom crnjaku. Ne stize mi. To imam u sebi godinama.samo se jadam.kukam. al inace sam ok. U tolikoj mjeri da zabijem u svojoj gvardiji dvi do tri litre kole a znam da je lose za jetru. Zajebavam se.da je tesko je trenutno al sutra je novi dan i opet idem u nove pobjede. Nedam se ja tako lako nego samo ocu rec da se bitke vode svaki dan.e si ti ok malecka?
E sad licanine, kad procitam sta si sve ispisao,sramota me da kukam za bilo sta..
Danas mi ke malo zajebano,ali sto ti kazes,sutra je novi dan
Danas mi ke malo zajebano,ali sto ti kazes,sutra je novi dan

-
Cisto informativno ane dok buse bura nema beda medutim kad jugo s onom svojom juzinom pocme skakati po mozgu i psihi. Mislim da su spanjolci uveli u zakon da je covjek smanjene ubrojivosti kod juga. Valljda ce i kod nas to staviti jer jugi je zajeban vitar i udara u glavulicaninsasela wrote: ↑Tue Jul 30, 2019 10:31 pmTrenutno u teskom crnjaku. Ne stize mi. To imam u sebi godinama.samo se jadam.kukam. al inace sam ok. U tolikoj mjeri da zabijem u svojoj gvardiji dvi do tri litre kole a znam da je lose za jetru. Zajebavam se.da je tesko je trenutno al sutra je novi dan i opet idem u nove pobjede. Nedam se ja tako lako nego samo ocu rec da se bitke vode svaki dan.e si ti ok malecka?
-
S kojim se nedacama bavis ane? Nisam bas u toku. Nemam vremena sve citati
-
Nema te sta bit stid. Svakome je njegova muka najteza. Tako je u normali zivotu tako je i kod danera.samo sta daneri imaju malo jaci kapacitet pa odslusaju i drugu storiju i zeljni su u nekoj mjeri pomoci