Voyager wrote: NIje to tako strasno, zaista.
Ta beba koja se trzala i plakala budi uverena da je ubrzo bila smirena i potpuno okay.
CIm se kod odojceta uspostavi pravilno disanje, odmah se daje tinktura Opijuma i sve je poprilicno normalno, cak je beba malo sedirana i poprilicno mirna i nimalo ne pati.
Dakle, bebama nije uopste tesko i u rukama su strucnih lica i pod pazljivim su medicinskim nadzorom dok traje detoksikacija.
Kazem vam, to je rutina u svetu, nista se tu nemoralno i strasno ne desava.
Strasno je jedino ako je i majci strasno - dokle god majka ima svoj narkotik, odnosno dokle god ima ono sto je njenom organizmu potrebno da normalno funkcionise, dotle je i bebi dobro jer dobija sve sto joj treba od organizma koji ima sve sto mu treba (pa bio to i Heroin, Metadon ili Oksikodon...dakle dokle god nije nesto sto narusava normalni tok trudnoce, tipa recimo Amfetamin ili LSD).
.::VOYAGER::.
Voyo,ne seri... Bebi je dobro??? Dobija svoju dozu heroina??? Pa ti kao da pricas o vitaminima! Alo bre, pusti knjige vise... Ziveo sam sa troje ljudi, koji sada imaju izmedju 20 i 25, koji su rodjeni od strane navucenih majki. I pricali su mi kroz sta su prolazili kao bebe. A i o problemima koje su imali posle.
Tvoji stavovi mogu da budu interesantni nekome. Kao i tvoja nacitanost. Ali iskustvo ti fali, ono zivotno, da bi mozda i sam shvatio koliko lupetas.
A mozda da navucem zenu, pa da budem siguran da ce da mi rodi potpuno zdravo dete???
Brateeee....