___Mrzim odvratne privatnike koji su do prije neki dan nosali opanke i nisu imali za germe, i koji se se negdje nakrali para pa su se obogatili pocevsi otvaranjem prve birtije, da bi sada imali po nekoliko restorana u kojima zaposljavaju mlade momke kao konobare i dostavljece koji rade za mizernu placu, u jadnim uvjetima, po citave dane, bez osiguranja, te plus ih zovu kada im se digne neka stvar, misle da ih posjeduju, da su njihovi osobni robovi i sluge , te kada im dosade, jednostavno ih nogiraju bez ikakvog objasnjenja. A isti taj "gazda" ne zna srociti dvije pametne rijeci, plus sto mu iz usta redovito smrdi do Italije. (ovo je opis jednog konja iz Mostara.)Sve ih treba likvidirati !
___Mrzim lazljive politicare koji, standardno, obecavaju kule i gradove, polja, mora, i planine, sve bolje i vece, samo da bi dobili glasove od naroda koji zivi na rubu i uvijek se nada boljem. A i oni su glupi sto uvijek popuse istu suplju pricu.
___Odvratne su mi zenske narkomanke koje se prave da su neke opasne macke, kao one su nedodirljive, super, kul i sve naj, a tamo daju guzice za jedan sut.
___Zivcira me onaj cigan Elvis iz moje ulice koji jedan dan nema lijevu nogu, drugi dan desnu, treci dan je slijep, cetvrti dan nepokretan i tako u nedogled...Jebote, nek se vise odluci.
___A oni kreteni koji su preko veze upali na akademiju, koji ne znaju ni portret nacrtati, a misle da su uhvatili boga za znate-vec-sta sto se mene tice su najobicniji jadni luzeri. Ne znaju ni postavku smjestiti u format, a primljeni su na Akademiju ! Jadno...
___Mrzim drkadžije koji tuku svoju djecu i svoje zene.
___Neka crknu svi oni koji se lose ponasaju prema starim bakama i dedama !!
___Odvratni su mi svi ljudi koji su nepravedni prema drugima, koji su zli, koristoljubivi, pohlepni, koji lazu i kradu.
___Jadno je kada neko nekome moze pomoci lako kao od sale, nista ga ne kosta, ali nece iz nekih svojih sebicnih i meni potuno neshvatljivih razloga. To sam i vidjela i dozivila masu puta.
___Ja stvarno svog momka jako volim, odlicno ga poznajem i super mi je takav kakav jeste, ali me uzasno iritira njegova ljubomora koja je ponekad nemoguca i u 90% slucajeva bezrazlozna.
___Ne volim nepismene ljude.
___Ne volim ni kada netko nema osnovnu kulturu. Ne mora bas biti hodajuci bonton, ali zna se kako se gdje treba ponasati.
___Ne volim ni ljude koji su puni predrasuda, koji ne cijene druge takve kakvi jesu.
___Znam da ce diskriminacija narkomana uvijek postojati, ali brate, sto je puno-puno je!
___Kod sebe mrzim to sto sam jako tvrdoglava i previse ponosna - pa i onda kada to nije potrebno. Ne volim ni svoj dugi jezik koji u kombinaciji sa eksplozivnom naravi dovodi do katastrofalnih dogadaja i posljedica zbog kojih redovito zažalim. Mrzim kada prekrsim obecanje...
Ima toga još...A kao sto Heroina jednom rece, trbale bi mi cackalice da ostanem budna i napisem sve do kraja... :smt024 Usput, tema je odlicna PDT_Love_05 , iako sam je ja prekrstila u "Ne volim...Mrzim...Odvratno mi je...Fuj mi je..."
I izvinjavam se zbog toga

Heroina i Jaca,
POZDRAV :smt039
HUG :goodman:
& KISS :smt058 PDT_Love_23