Isspljujte se po kome god zelite-ukoliko imate potrebu?!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: Isspljujte se po kome god zelite-ukoliko imate potrebu?!

Post by AnAna_mo »

E ovako: :smt076 :smt093 :smt013
___Mrzim odvratne privatnike koji su do prije neki dan nosali opanke i nisu imali za germe, i koji se se negdje nakrali para pa su se obogatili pocevsi otvaranjem prve birtije, da bi sada imali po nekoliko restorana u kojima zaposljavaju mlade momke kao konobare i dostavljece koji rade za mizernu placu, u jadnim uvjetima, po citave dane, bez osiguranja, te plus ih zovu kada im se digne neka stvar, misle da ih posjeduju, da su njihovi osobni robovi i sluge , te kada im dosade, jednostavno ih nogiraju bez ikakvog objasnjenja. A isti taj "gazda" ne zna srociti dvije pametne rijeci, plus sto mu iz usta redovito smrdi do Italije. (ovo je opis jednog konja iz Mostara.)Sve ih treba likvidirati !
___Mrzim lazljive politicare koji, standardno, obecavaju kule i gradove, polja, mora, i planine, sve bolje i vece, samo da bi dobili glasove od naroda koji zivi na rubu i uvijek se nada boljem. A i oni su glupi sto uvijek popuse istu suplju pricu.
___Odvratne su mi zenske narkomanke koje se prave da su neke opasne macke, kao one su nedodirljive, super, kul i sve naj, a tamo daju guzice za jedan sut.
___Zivcira me onaj cigan Elvis iz moje ulice koji jedan dan nema lijevu nogu, drugi dan desnu, treci dan je slijep, cetvrti dan nepokretan i tako u nedogled...Jebote, nek se vise odluci.
___A oni kreteni koji su preko veze upali na akademiju, koji ne znaju ni portret nacrtati, a misle da su uhvatili boga za znate-vec-sta sto se mene tice su najobicniji jadni luzeri. Ne znaju ni postavku smjestiti u format, a primljeni su na Akademiju ! Jadno...
___Mrzim drkadžije koji tuku svoju djecu i svoje zene.
___Neka crknu svi oni koji se lose ponasaju prema starim bakama i dedama !!
___Odvratni su mi svi ljudi koji su nepravedni prema drugima, koji su zli, koristoljubivi, pohlepni, koji lazu i kradu.
___Jadno je kada neko nekome moze pomoci lako kao od sale, nista ga ne kosta, ali nece iz nekih svojih sebicnih i meni potuno neshvatljivih razloga. To sam i vidjela i dozivila masu puta.
___Ja stvarno svog momka jako volim, odlicno ga poznajem i super mi je takav kakav jeste, ali me uzasno iritira njegova ljubomora koja je ponekad nemoguca i u 90% slucajeva bezrazlozna.
___Ne volim nepismene ljude.
___Ne volim ni kada netko nema osnovnu kulturu. Ne mora bas biti hodajuci bonton, ali zna se kako se gdje treba ponasati.
___Ne volim ni ljude koji su puni predrasuda, koji ne cijene druge takve kakvi jesu.
___Znam da ce diskriminacija narkomana uvijek postojati, ali brate, sto je puno-puno je!
___Kod sebe mrzim to sto sam jako tvrdoglava i previse ponosna - pa i onda kada to nije potrebno. Ne volim ni svoj dugi jezik koji u kombinaciji sa eksplozivnom naravi dovodi do katastrofalnih dogadaja i posljedica zbog kojih redovito zažalim. Mrzim kada prekrsim obecanje...

Ima toga još...A kao sto Heroina jednom rece, trbale bi mi cackalice da ostanem budna i napisem sve do kraja... :smt024 Usput, tema je odlicna PDT_Love_05 , iako sam je ja prekrstila u "Ne volim...Mrzim...Odvratno mi je...Fuj mi je..."
I izvinjavam se zbog toga :oops:

Heroina i Jaca,
POZDRAV :smt039
HUG :goodman:

& KISS :smt058 PDT_Love_23
Potpis.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

čak je i mom tati prišao i sjeo snjim kod tate u restoran i rekao kako mene treba izvući iz gudre
hmm da...poznati su mi ti gesti nesebicnog altruizma...u mom slucaju lik je to uradio jaranicinom ocu...a kako to inace biva, dobre vijesti brzo se sire, te se i moji informisase o neobicnim aktivnostima njihove kcerke...ne sjecam se ni kako sam uspjela da eskiviram unakrsna ispitivanja i izvucem se iz govana...ali hocu da kazem da sto se mene licno tice, mozda bih i cijenila taj potez na koncu svega da je prethodio bilo kakav pokusaj intervenisanja licno...ovako moj jedini impuls je bio da supku razvalim usta...
a i da bi ironija bila veca, prvi nas dodir sa gudrom je nastao posredstvom doticnog dobrotvora...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Zona Sumraka wrote:aj intervenisanja licno...ovako moj jedini impuls je bio da supku razvalim usta...
a i da bi ironija bila veca, prvi nas dodir sa gudrom je nastao posredstvom doticnog dobrotvora...
Koji idiot... :roll:
Potpis.
YugoStar

Post by YugoStar »

AnchiMo,svaki ti je pljuc na mjestu i da mi nije nesto mrsko i sam bih slicno napisao.
Jedino ne bih opleo politicare.
Nadam se politickoj karijeri i mislim da bi svaka kritika upucena na racun politicara koja dodje s moje strane bila krajnje licemjerna!

S postovanjem,
buduci politicki Star
YugoStar
:D
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

E postanes li politicar, necemo se vise druziti !!! :smt016
Šala, šala...:goodman: PDT_Love_18
Potpis.
paramparcad

Post by paramparcad »

AnAna_mo wrote:E ovako: :smt076 :smt093 :smt013
___Mrzim odvratne privatnike koji su do prije neki dan nosali opanke i nisu imali za germe, i koji se se negdje nakrali para pa su se obogatili pocevsi otvaranjem prve birtije, da bi sada imali po nekoliko restorana u kojima zaposljavaju mlade momke kao konobare i dostavljece koji rade za mizernu placu, u jadnim uvjetima, po citave dane, bez osiguranja, te plus ih zovu kada im se digne neka stvar, misle da ih posjeduju, da su njihovi osobni robovi i sluge , te kada im dosade, jednostavno ih nogiraju bez ikakvog objasnjenja. A isti taj "gazda" ne zna srociti dvije pametne rijeci, plus sto mu iz usta redovito smrdi do Italije. (ovo je opis jednog konja iz Mostara.)Sve ih treba likvidirati !
___Mrzim lazljive politicare koji, standardno, obecavaju kule i gradove, polja, mora, i planine, sve bolje i vece, samo da bi dobili glasove od naroda koji zivi na rubu i uvijek se nada boljem. A i oni su glupi sto uvijek popuse istu suplju pricu.
___Odvratne su mi zenske narkomanke koje se prave da su neke opasne macke, kao one su nedodirljive, super, kul i sve naj, a tamo daju guzice za jedan sut.
___Zivcira me onaj cigan Elvis iz moje ulice koji jedan dan nema lijevu nogu, drugi dan desnu, treci dan je slijep, cetvrti dan nepokretan i tako u nedogled...Jebote, nek se vise odluci.
___A oni kreteni koji su preko veze upali na akademiju, koji ne znaju ni portret nacrtati, a misle da su uhvatili boga za znate-vec-sta sto se mene tice su najobicniji jadni luzeri. Ne znaju ni postavku smjestiti u format, a primljeni su na Akademiju ! Jadno...
___Mrzim drkadžije koji tuku svoju djecu i svoje zene.
___Neka crknu svi oni koji se lose ponasaju prema starim bakama i dedama !!
___Odvratni su mi svi ljudi koji su nepravedni prema drugima, koji su zli, koristoljubivi, pohlepni, koji lazu i kradu.
___Jadno je kada neko nekome moze pomoci lako kao od sale, nista ga ne kosta, ali nece iz nekih svojih sebicnih i meni potuno neshvatljivih razloga. To sam i vidjela i dozivila masu puta.
___Ja stvarno svog momka jako volim, odlicno ga poznajem i super mi je takav kakav jeste, ali me uzasno iritira njegova ljubomora koja je ponekad nemoguca i u 90% slucajeva bezrazlozna.
___Ne volim nepismene ljude.
___Ne volim ni kada netko nema osnovnu kulturu. Ne mora bas biti hodajuci bonton, ali zna se kako se gdje treba ponasati.
___Ne volim ni ljude koji su puni predrasuda, koji ne cijene druge takve kakvi jesu.
___Znam da ce diskriminacija narkomana uvijek postojati, ali brate, sto je puno-puno je!
___Kod sebe mrzim to sto sam jako tvrdoglava i previse ponosna - pa i onda kada to nije potrebno. Ne volim ni svoj dugi jezik koji u kombinaciji sa eksplozivnom naravi dovodi do katastrofalnih dogadaja i posljedica zbog kojih redovito zažalim. Mrzim kada prekrsim obecanje...

Ima toga još...A kao sto Heroina jednom rece, trbale bi mi cackalice da ostanem budna i napisem sve do kraja... :smt024 Usput, tema je odlicna PDT_Love_05 , iako sam je ja prekrstila u "Ne volim...Mrzim...Odvratno mi je...Fuj mi je..."
I izvinjavam se zbog toga :oops:

Heroina i Jaca,
POZDRAV :smt039
HUG :goodman:

& KISS :smt058 PDT_Love_23
imas temu na opstim diskusijama"sta najvise mrzite".mislim da je tamo mesto za ovaj tvoj post.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

paramparcad wrote:imas temu na opstim diskusijama"sta najvise mrzite".mislim da je tamo mesto za ovaj tvoj post.
Neka ga ovdje.
Potpis.
vudd

Post by vudd »

_Odvratni su mi svi ljudi koji su nepravedni prema drugima, koji su zli, koristoljubivi, pohlepni, koji lazu i kradu
Tako je.I ja najvise ovakve mrzim.To je bolan olos,a to najvise rade oni,oni...oni narkomani,jebem ti...Pljuc
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Falco

Post by Falco »

....ja najvise mrzim sebe,....
tryin" to be the best of me,...
zvrky

Post by zvrky »

....ja najvise mrzim sebe,....
Velika greska u koracima....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply