Moderator: sanela
Ajde!?!?[A uzivao sam svakodnevno, nije bilo dana da nisam bio napusen manje vise 5 godina..desavalo bi se da ne pusim par dana, kada odem na neki put ili slicno, ali cim se vratim kuci - opet na staro..
I to sam se napusavao uglavnom kada zavrsim sa svim obavezama - posle posla, odlaska u obilazak roditelja i treninga, mada mi nije bilo strano ni da na bitne sastanke odem napusen, a sto je najgore od svega, na tim sastancima se nista ne bi videlo, bio bih kao i uvek - normalan za okolinu, komunikativan i sposoban da razmisljam, ali sa prijatnim osecajem opijenosti u glavi, sto samo dugotrajnija konzumacija moze da napravi../quote]
Izvini brate, ali ti bi prs'o s' mozgom da si 5 godina bio svaki dan napushen, i ova pricha sa sastanchenjem naduwan mi je skroz smeshna!:rolleyes: Mislim, i ja warim posle posla, ali definitivno ne bih mogao da idem na raznorazne hajducke sastanke i rastanke nawaren. I ja dugotrajno konzumiram, ali videlo bi se brate po ocima, ako nipocemu drugom (usporena motorika, sporo razmisljanje, dezorijentisanost...)
Izgleda da smo antipodi, jer ja sam bolji u krevetu kada sam nawaren!prvi i osnovni je sexualne prirode - ranije sam mogao imati sex za redom ihaj puta, a uz konzumaciju marihuane se to smanjivalo, dok nije spala knjiga na jedno slovo - odnosno mogu jednom, i to je to, zelja me mine i nema sanse da nastavim sa avanturom..![]()
drugi razlog - posle velikog otkrica, odnosno opazanja da marihuana utice na moj sexualni zivot , poceo sam malo i da mislim o tome, a ne da se ponasam kao budala koja prica - ma nije marihuana nista strasno, evo savrseno funkcionisem tolike godine sa njom, nista mi ne fali i ostale gluposti - shvatio sam da trava, kao i svaka droga, utice na organizam - mozda ne toliko primetno i brzo kao pajdo, krek ili crystal meth, ali polako dovodi do nuspojava, koje sam poceo i da primecujem..pa sam se zapitao, da li sa 26 godina zivota, u punoj snazi - i mentalnoj i fizickoj - meni treba nesto sto ce od mene na kraju da napravi usporenim i ravnodusnim i udaljenim covekom? Shvatio da to ipak nije moj zivotni put, da imam drugaciju viziju o sebi u 35toj godini zivota - znate kako ide, zena, deca itd..te sam odlucio da definitivno istupim iz stalnog sastava duvackog orkestra beogradske filharmonije, i okacio rizle, motalice, nargile i ostalu pratecu opremu o klin, pozdravio se sa dotadasnjim kolegama, i obnovio svoje clanstvo u SSS (strejt savez srbije)
Da mi je znati kako si uspeo nakon svega da prestaneš ZAUVEK da je pušiš .. ??BOBAN wrote:Ja sam marihuanu probao prvi put u svojoj 10 godini 1989 godine.Pusio sam je do pocetka 2007 kada sam se skinuo sa svega.Na kraju mi je stvarala takve jake paranoidne bezrazlozne strahove. Jer kad popusim joint zatvorim se u sobu, spustim roletne i tiho gledam tv da nebih pravio galamu da ako neko od ukucana prodje da me ne cuje ili ako neko od drugara dodje da me ne cuje jer sam se bojao ljudi.Naravno za ovo nije samo trava bila kriva ali je doprinela velikim delom.Pusio sam je na kilograme, jer sam imao svoju plantazu svake godine i svake godine hibridno seme.Negde u osmom razredu sam poceo saditi sam.Od kada sam prestao osecam se totalno drugacije u odnosu sa ljudima,lakse ulazim u razgovore,nemam strah otici u prodavnicu itd.Vutra nije tako bezazlena kako se cini.