takvo jedno ponasanje i takva nezrelost , glupost, sebicnost, a najvise zelja da se bude cool, NEMA OPRAVDANJE I NIKAD NECE IMATI!!!
da mislim da znam sta da radim i sta da ocekujem, te koji su modeli ponasanja ne bi bila ovdje
hvala puno svima koji su mi do sad pomogli, jer iskustvo sa bilo koje strane meni znaci....
mozda sam i histericna, i mozda sam stvar podigla na najveci moguci nivo, ali ja smatram da je to jedino moguce rjesenje za njega, pa ako me i ostavi, znacu da sam sve pokusala...
on ce da krene kod strucnog psihijatra zaduzenog za ovu oblast,ja cu da idem s njim, bicu mu podrska, rame za plakanje, prijatelj....
ako ikad to uraditi ponovo, onda smatram da to iako tvrdi da jeste, raskrstio sa sobom,nije, a koliko sam shvatila TO MORA ON SAM DA ODLUCI, ne mogu ja, reci cu njegovim roditeljima, ali ne da bi bila zla, nego da ga ne ostavim samog i otici.
mozda sam sebicna, ali i moj svjet je srusen zbog onog sto je radio i ja sam isto provrjedjena, i mislim da je ovo jedna fer ponuda, mada izgleda da zivot nije fer.... ovo sam i njemu sve rekla i on se slozio