Sumnja i kako preveriti
-
Sumnja i kako preveriti
sa momkom sam vec dvIJe godine, odrasli smo ljudi, radimo, stedimo za stan i planiramo porodicu. zadnjih pola godine zivimo zajedno. skoro da i ne izlazimo, sem "po kucama". slucajno sam ga cula sam da na telefon spominje da hoce "gram" i da ima "30e".
STA JE TO???? herion, kokain...trava se ne kupuje na gram!???
od jutros sam procitala milione foruma, i po simptomima, da u zadnje vrjeme nikad nema para, da uvek hoce sex i da stalno se ceska po nosu, sumnjam da sam ipak u pravu....ili grjesim...
nikad se nisam nasla u ovakvoj situaciji i ne znam sta da radim. prvi put se sa ovim susrecem u zivotu. kako da ga pitam? kako da dokazem? sta ako gresim? sta ako ne gresim? sta je zavisnost a sta ne? ne zelim da odem, a da ne pokusam, jer ga volim, ali sta da radim, molim vas da mi pomognete!!!!
kako jedan dan dan da dodjem i kazem, "znas dragi , daj mi urin treba mi"????u nashoj kuci se droga i ne spominje!!!!
ne mogu ovako da planiram porodicu, a ne mogu odjednom da bacim sve u vodu. Sta je zavisnost a sta zezanje?
MOLIM VAS POMOZITE MI, CIJELO JUTRO PLACEM I NE ZNAM STA DA RADIM, KOME DA SE OBRATIM
JA SAM PAMTENA I VREDNA DEVOJKA, I ON JE TO ISTO BIO U MOJIM OCIMA, OTKUD SAD OVO!??? MOJ SVET SE RUSI!!!
STA JE TO???? herion, kokain...trava se ne kupuje na gram!???
od jutros sam procitala milione foruma, i po simptomima, da u zadnje vrjeme nikad nema para, da uvek hoce sex i da stalno se ceska po nosu, sumnjam da sam ipak u pravu....ili grjesim...
nikad se nisam nasla u ovakvoj situaciji i ne znam sta da radim. prvi put se sa ovim susrecem u zivotu. kako da ga pitam? kako da dokazem? sta ako gresim? sta ako ne gresim? sta je zavisnost a sta ne? ne zelim da odem, a da ne pokusam, jer ga volim, ali sta da radim, molim vas da mi pomognete!!!!
kako jedan dan dan da dodjem i kazem, "znas dragi , daj mi urin treba mi"????u nashoj kuci se droga i ne spominje!!!!
ne mogu ovako da planiram porodicu, a ne mogu odjednom da bacim sve u vodu. Sta je zavisnost a sta zezanje?
MOLIM VAS POMOZITE MI, CIJELO JUTRO PLACEM I NE ZNAM STA DA RADIM, KOME DA SE OBRATIM
JA SAM PAMTENA I VREDNA DEVOJKA, I ON JE TO ISTO BIO U MOJIM OCIMA, OTKUD SAD OVO!??? MOJ SVET SE RUSI!!!
Re: Sumnja i kako preveriti
Polako, smiri se. Ovdje ce ti se vec neko javiti, u toku dana, ko ce ti mnogo bolje od mene objasniti (ipak sam ja suovisnik) sve. Iscitaj pazljivo forume, vrati film u nazad, sjeti se njegovog ponasanja, analiziraj to.Mozda da krenes, za pocetak, pricu iz daleka o drogama i slicno, cisto da "opipas puls"...Takva uzrujana i uplakana nista neces postici, a i ako jeste, ne daj Boze, ne moze se za jedan dan rijesiti.
Budi strpljiva i ocekuj ovdje odgovore, jer ces ih sigurno dobiti.
Sretno.
Budi strpljiva i ocekuj ovdje odgovore, jer ces ih sigurno dobiti.
Sretno.
Po ceni je verovatno heroin u pitanju. Evo ti nekih simptoma: male zenice, pospanost, pusi vise, ispada mu cigara, usporen je, tokom sexa ne moze da svrsi ili mu treba puno vise vremena...
SAMO CEO ŽIVOT...
- supergenije
ako mu je pojacana zelja za seksom, nije heroin bice onda pre kokain. Mada cena se ne uklapa.U svakom slucaju I jedno i drugo je zajebano..
prepričajte devojci onaj fazon sa WC šoljom, da uzme uzorak urina.
probaću da ga nadjem pa ću ga kopirati.
probaću da ga nadjem pa ću ga kopirati.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
-
sinoc sam ga pitala nakon 2h plakanja i rekao je da nije, onda sam rekla ok onda da uradis test i on je reko mratv-ladan nema problema, zajedno smo otisli u apoteku i on je kupio test. vratili se u stan, ja sam usla sa njim u wc i test je ispao pozitivan na kokain. onda je rekao da ipak jeste ,ali da ga je bila sramota da prizna.
osjecam se kao najveca glupaca na svijetu.
rekao je da je to bilo par puta od NG (procitala sam negdje juce na forumu da treba da mnozim sa dva), da nece nikad vise, predmnom je prosuo sve u wc solju, kaze da nije zavisnik (a ko to ne kaze!?) i da ce raditi testove do kraja zivota na 7 dana....nece da me izgubi...ali da ne kazem nikome.
ovdje sam isto toliko puno procitala o lazima i laznim obecanjima, pa bar juce me je 5 puta slagao u lice....
STA SAD!?????? moj svijet je srusen. roditelji da mi znaju bi me istog minuta kuci odveli. da li treba da mu vjerujem i pokusam , da li je vrjedno to mog zivota ili da skupim prnje pa nastavim dalje sa slomljenim srcem, ali sigurna od svog toga laganja, muljanja i zla.....
uvjek sam znala sta da radim , ali ovo prevazilazi moje shavtanje o zivotu, tako da vas sve redom molim iz licnih iskustava da mi pomognete...
MOLIM VAS POMOZITE MI
osjecam se kao najveca glupaca na svijetu.
rekao je da je to bilo par puta od NG (procitala sam negdje juce na forumu da treba da mnozim sa dva), da nece nikad vise, predmnom je prosuo sve u wc solju, kaze da nije zavisnik (a ko to ne kaze!?) i da ce raditi testove do kraja zivota na 7 dana....nece da me izgubi...ali da ne kazem nikome.
ovdje sam isto toliko puno procitala o lazima i laznim obecanjima, pa bar juce me je 5 puta slagao u lice....
STA SAD!?????? moj svijet je srusen. roditelji da mi znaju bi me istog minuta kuci odveli. da li treba da mu vjerujem i pokusam , da li je vrjedno to mog zivota ili da skupim prnje pa nastavim dalje sa slomljenim srcem, ali sigurna od svog toga laganja, muljanja i zla.....
uvjek sam znala sta da radim , ali ovo prevazilazi moje shavtanje o zivotu, tako da vas sve redom molim iz licnih iskustava da mi pomognete...
MOLIM VAS POMOZITE MI
Ako zna kad ces ga testirati -izmanipulisace test !?da ce raditi testove do kraja zivota na 7 dana....nece da me izgubi...ali da ne kazem nikome.
Natjeraj ga da potrazi strucnu pomoc i pokusaj mu biti podrska ali sama ne mozes i ako mozes reci njegovim roditeljima jer sama neces moci da se izboris-droga ne poznaje ni majku, ni oca.ni djecu. ni brata ni sestru pa ni djevojku ili zenu.
Jednostavno nestaje ljubav prema najdrazima i jedina ljubav postaje droga.
Pozdrav i srecno!
-
Pa kao test pokriva 7 dana, onda cemo ponavljauci na 7 dana pokriti svaki dan...
I to se moze izmanipulisati....!?? Kako?
Joj majko moja, ja ne vjerujem da mi se ovo desava...
Sumnjam da njegova sestra zna, i da je njima svima to kao cool,kao povremeno, vikendom, a za roditelje mi je rekao ako im kazem da cu da ih ubijem...Jesu li to kasicne ucjene? Da li je ovo klasicno ponasanje narkomana!???
I to se moze izmanipulisati....!?? Kako?
Joj majko moja, ja ne vjerujem da mi se ovo desava...
Sumnjam da njegova sestra zna, i da je njima svima to kao cool,kao povremeno, vikendom, a za roditelje mi je rekao ako im kazem da cu da ih ubijem...Jesu li to kasicne ucjene? Da li je ovo klasicno ponasanje narkomana!???
- supergenije
Ne panici mnogo...kokain je skupa droga i jako malo ljudi koji zive na balkanu imaju mogucnost (novac) da se opasno navuku na njega.
Tako da "obicni" ljudi koji ga koriste, uglavnom ga uzimaju ponekad i to su ti tkz. vikend narkomani.
Jedino ako ti decko nije estradni umetnik ili kriminalac.
Tvoj decko je BACIO drogu ispred tebe, veruj mi da to nijedan ali nijedan pravi narkoman ne bi uradio. Cak i kad bi mu murija bila za vratom..
Dakle decko ti nije zaglibio i na vreme si ga provalila. Moj savet ti je da odete ipak kod nekog privatnog psihijatra koji je iskusan i koji bi ga kontrolisao umesto tebe.
Pozdrav.
P.S. Kokain se u telu zadrzava samo 48 sati, tako da bi testove koje bi radio na 7 dana mogao da izmanipulise
Tako da "obicni" ljudi koji ga koriste, uglavnom ga uzimaju ponekad i to su ti tkz. vikend narkomani.
Jedino ako ti decko nije estradni umetnik ili kriminalac.
Tvoj decko je BACIO drogu ispred tebe, veruj mi da to nijedan ali nijedan pravi narkoman ne bi uradio. Cak i kad bi mu murija bila za vratom..
Dakle decko ti nije zaglibio i na vreme si ga provalila. Moj savet ti je da odete ipak kod nekog privatnog psihijatra koji je iskusan i koji bi ga kontrolisao umesto tebe.
Pozdrav.
P.S. Kokain se u telu zadrzava samo 48 sati, tako da bi testove koje bi radio na 7 dana mogao da izmanipulise
manipulise-mozes ga testirati kad god hoces a da on ne ocekuje-nisam samo sigurna koliko od uzimanja zadnjeg-koliko mu treba da se ocisti organizam od droge -mozda je mislio na to ,ali vec mozes na njemu valjda primjetiti kako se ponasa ima li krize.Razgovaraj sa njegovom sestrom pa vidi kakvo je njezino misljenje -a njega ucijeni ako bude nastavio da ces reci njegovim roditeljima i da ces ga ostaviti ako bude nastavio i ako nece strucnu pomoc.Pa kao test pokriva 7 dana, onda cemo ponavljauci na 7 dana pokriti svaki dan...
Manipulator je on u to nema sumnje.
Pozdrav slatkoodjagoda!