I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
daj nemoj zajebavat, sta neces nastavit pisanje?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W8jG7Os98M8[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Sanela cini mi se da je, zbog onoga sto zelim da napisem, prikladnije na ovoj temi da te citiram.
Mislim da si oterala ljude koji su drzali forum zivim i sa kojima se imalo sta pricati. Ko nije razumeo njihov humor nije morao ni da ih cita niti da se upusta u bilo kakvu pricu sa njima.
Vudd jako mi je zao sto nisam procitala tvoju ispovest do kraja.
Mislim da si ovde jedan od malobrojnih koji je imao sta pametno reci i iz cije su se zivotne price mogle izvuci mnogobrojne i sjajne pouke.
Postovala sam i cenila tvoju iskrenost i mislim da ces, sem meni, mnogima na forumu nedostajati.
Ali ko zna, mozda je tako i bolje... Kao sto Tamarra rece nije sve u forumu ima nesto i u facebook-u
Mozda je i doslo vreme da prestanes da kopas po proslosti pricama o narkomaniji i posvetis se lepsim stvarima u zivotu i ljudima koji ti znace.
Od srca, tebi i tvojima, zelim svu srecu ovog sveta i sve najbolje.
Cuvaj se i budi dobro i dobar :smt058
Ne bih da ti se mesam u posao, ali po meni na forumu postoje ljudi koji su jos uvek tu a odavno su, zbog svojih supljih prica, vredjanja i tome slicnim stvarima, trebali biti banovani.sanela wrote:Tess je banovan, nakon upozorenja.
Vudd je želio biti banovan. Želja mu se ostvarila.
Mislim da si oterala ljude koji su drzali forum zivim i sa kojima se imalo sta pricati. Ko nije razumeo njihov humor nije morao ni da ih cita niti da se upusta u bilo kakvu pricu sa njima.
Vudd jako mi je zao sto nisam procitala tvoju ispovest do kraja.
Mislim da si ovde jedan od malobrojnih koji je imao sta pametno reci i iz cije su se zivotne price mogle izvuci mnogobrojne i sjajne pouke.
Postovala sam i cenila tvoju iskrenost i mislim da ces, sem meni, mnogima na forumu nedostajati.
Ali ko zna, mozda je tako i bolje... Kao sto Tamarra rece nije sve u forumu ima nesto i u facebook-u

Mozda je i doslo vreme da prestanes da kopas po proslosti pricama o narkomaniji i posvetis se lepsim stvarima u zivotu i ljudima koji ti znace.
Od srca, tebi i tvojima, zelim svu srecu ovog sveta i sve najbolje.
Cuvaj se i budi dobro i dobar :smt058
ja ne umem lepo kao Pawa...
samo sam sada tužna, a možda i ljuta...
vudd bratko, poruši mi se jedna dimenzija...ne želim se tako osećati.
a fejsbuk mrzim, npr. tata mi stalno piše poruke na zid...užas
šta tamo, puštaćemo si muziku, pa "like" ovoono, pa ja tebi sličicu, pa smajli...ma...
vrati seeee
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xlUEGgW0MyA[/youtube]
samo sam sada tužna, a možda i ljuta...
vudd bratko, poruši mi se jedna dimenzija...ne želim se tako osećati.
a fejsbuk mrzim, npr. tata mi stalno piše poruke na zid...užas

šta tamo, puštaćemo si muziku, pa "like" ovoono, pa ja tebi sličicu, pa smajli...ma...
vrati seeee
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xlUEGgW0MyA[/youtube]
all that I want is to play
A da krenemo sa peticijom protiv bana? 

Ja protiv vudd-a nemam ništa. On je meni skroz ok lik.
I njegov humor mi je okej, ali ja zaista ne mogu da glumim policajca na forumu i da stalno upozoravam ljude da se ne vrijeđaju. Okej je kad ljudi imaju različita mišljenja, ali pobogu, ne moram nekog vrijeđati zbog toga. Obojica su bili upozoravani nekoliko puta i ja više stvarno ne mogu uvijek iste ljude upozoravati na neke stvari ponovo i ponovo i ponovo. I ban im nije trajan, nego na mjesec dana, tako ako budu željeli pisati, u skladu sa pravilima, bujrum.
A, ima još kandidata koji su upozoreni više puta i zaista će biti banovani.
I njegov humor mi je okej, ali ja zaista ne mogu da glumim policajca na forumu i da stalno upozoravam ljude da se ne vrijeđaju. Okej je kad ljudi imaju različita mišljenja, ali pobogu, ne moram nekog vrijeđati zbog toga. Obojica su bili upozoravani nekoliko puta i ja više stvarno ne mogu uvijek iste ljude upozoravati na neke stvari ponovo i ponovo i ponovo. I ban im nije trajan, nego na mjesec dana, tako ako budu željeli pisati, u skladu sa pravilima, bujrum.
A, ima još kandidata koji su upozoreni više puta i zaista će biti banovani.
- preispitivac
Nisam ni skapirao zasto su banovani Tess i Vudd. Oni su em iskusni em gotivni. I duhoviti...Vudd ima crne dane i takve misli, ali ne vidim da je isprovocirao neki ban, ima likova kojima je dozlaboga tolerisano svasta...
Jurim rep
Ako cemo iskreno, pojedini forumasi zasluzuju da i bez upozorenja budu banovani. Prosli put si umesto Adama ili obojice, banovala samo paramparcad i ako je Adam kacenjem vrlo kreativnog „uradi sam“ video klipa isprovocirao reakcije kakve su usledile. Sada su na red dosli Tess i vudd... Ko li je sledeci?sanela wrote:Obojica su bili upozoravani nekoliko puta i ja više stvarno ne mogu uvijek iste ljude upozoravati na neke stvari ponovo i ponovo i ponovo.
Anfakabl zelim da te prijateljski upozorim, da se neudaljavas od tema na kojima pises i da svoje ljubavne probleme resavas na nekoj drugoj strani jer ovo je forum narkomanija.ban inace ce te Sanela banovati zbog vredjanja konobara koji sluzi tekilu sa limunom

Tamarra evo potpisa i za drugu peticiju, ali mislim da ozbiljnost situacije nalaze da preskocimo nize instance kao sto su Vodovod i kanalizacija. Ne znam sta mislite o tome da idemo direktno na Medjunarodni sud pravde

Pawa, obećavam da neću ni zucnuti više o trivijama, suzbiću se maksimalno
:smt006
:smt006
all that I want is to play