I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

darla

Re: I poslije njega...ON

Post by darla »

daj nemoj zajebavat, sta neces nastavit pisanje?
vudd

Post by vudd »

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Pawa

Post by Pawa »

Sanela cini mi se da je, zbog onoga sto zelim da napisem, prikladnije na ovoj temi da te citiram.
sanela wrote:Tess je banovan, nakon upozorenja.
Vudd je želio biti banovan. Želja mu se ostvarila.
Ne bih da ti se mesam u posao, ali po meni na forumu postoje ljudi koji su jos uvek tu a odavno su, zbog svojih supljih prica, vredjanja i tome slicnim stvarima, trebali biti banovani.
Mislim da si oterala ljude koji su drzali forum zivim i sa kojima se imalo sta pricati. Ko nije razumeo njihov humor nije morao ni da ih cita niti da se upusta u bilo kakvu pricu sa njima.

Vudd jako mi je zao sto nisam procitala tvoju ispovest do kraja.
Mislim da si ovde jedan od malobrojnih koji je imao sta pametno reci i iz cije su se zivotne price mogle izvuci mnogobrojne i sjajne pouke.
Postovala sam i cenila tvoju iskrenost i mislim da ces, sem meni, mnogima na forumu nedostajati.
Ali ko zna, mozda je tako i bolje... Kao sto Tamarra rece nije sve u forumu ima nesto i u facebook-u :)
Mozda je i doslo vreme da prestanes da kopas po proslosti pricama o narkomaniji i posvetis se lepsim stvarima u zivotu i ljudima koji ti znace.
Od srca, tebi i tvojima, zelim svu srecu ovog sveta i sve najbolje.
Cuvaj se i budi dobro i dobar :smt058
anfakabl

Post by anfakabl »

ja ne umem lepo kao Pawa...
samo sam sada tužna, a možda i ljuta...
vudd bratko, poruši mi se jedna dimenzija...ne želim se tako osećati.
a fejsbuk mrzim, npr. tata mi stalno piše poruke na zid...užas :)
šta tamo, puštaćemo si muziku, pa "like" ovoono, pa ja tebi sličicu, pa smajli...ma...
vrati seeee
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xlUEGgW0MyA[/youtube]
all that I want is to play
tamarra

Post by tamarra »

A da krenemo sa peticijom protiv bana? :-D
anfakabl

Post by anfakabl »

može, poslaćemo je Vodovodu
sanela

Post by sanela »

Ja protiv vudd-a nemam ništa. On je meni skroz ok lik.
I njegov humor mi je okej, ali ja zaista ne mogu da glumim policajca na forumu i da stalno upozoravam ljude da se ne vrijeđaju. Okej je kad ljudi imaju različita mišljenja, ali pobogu, ne moram nekog vrijeđati zbog toga. Obojica su bili upozoravani nekoliko puta i ja više stvarno ne mogu uvijek iste ljude upozoravati na neke stvari ponovo i ponovo i ponovo. I ban im nije trajan, nego na mjesec dana, tako ako budu željeli pisati, u skladu sa pravilima, bujrum.
A, ima još kandidata koji su upozoreni više puta i zaista će biti banovani.
preispitivac

Post by preispitivac »

Nisam ni skapirao zasto su banovani Tess i Vudd. Oni su em iskusni em gotivni. I duhoviti...Vudd ima crne dane i takve misli, ali ne vidim da je isprovocirao neki ban, ima likova kojima je dozlaboga tolerisano svasta...
Jurim rep
Pawa

Post by Pawa »

sanela wrote:Obojica su bili upozoravani nekoliko puta i ja više stvarno ne mogu uvijek iste ljude upozoravati na neke stvari ponovo i ponovo i ponovo.
Ako cemo iskreno, pojedini forumasi zasluzuju da i bez upozorenja budu banovani. Prosli put si umesto Adama ili obojice, banovala samo paramparcad i ako je Adam kacenjem vrlo kreativnog „uradi sam“ video klipa isprovocirao reakcije kakve su usledile. Sada su na red dosli Tess i vudd... Ko li je sledeci?

Anfakabl zelim da te prijateljski upozorim, da se neudaljavas od tema na kojima pises i da svoje ljubavne probleme resavas na nekoj drugoj strani jer ovo je forum narkomanija.ban inace ce te Sanela banovati zbog vredjanja konobara koji sluzi tekilu sa limunom :wink:

Tamarra evo potpisa i za drugu peticiju, ali mislim da ozbiljnost situacije nalaze da preskocimo nize instance kao sto su Vodovod i kanalizacija. Ne znam sta mislite o tome da idemo direktno na Medjunarodni sud pravde :roll:
anfakabl

Post by anfakabl »

Pawa, obećavam da neću ni zucnuti više o trivijama, suzbiću se maksimalno
:smt006
Post Reply