back off... :smt016vudd wrote:Anfakabl...ne izazivaj
pakleni plan
Moderator: sanela
Re: pakleni plan
Ma zaboli me kurac za back off...sanela wrote:back off...vudd wrote:Anfakabl...ne izazivaj
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Pa ako baš želiš, i ti ćeš biti banovan.vudd wrote:Ma zaboli me kurac za back off...sanela wrote:back off...vudd wrote:Anfakabl...ne izazivaj
ne možeš se banovati, ali izbor je tvoj kako i šta ćeš pisati.vudd wrote:Izbor je samo tvoj...sam se nemogu banovati,oder?
Bar nikog ne saljem u pizdu materinu, kao pederi Starsky&Hutch.
A izbor je naravno moj i ja pisem ono sto mislim i sto zelim da kazem...
Cesto se grubo izrazavam..narkomanija je gruba tema.I uvijek cu reci,komentarisati pickice poput onog ''karam-piece of shit''sto viri iz ormara,
i njegovog ''mini me''ortaka ...Njima ovom prilikom jebem mater onu pedersku,razmazenu,slinavu...izabrao sam ovako
Anfakabl,dita,tamarra,darla,klara,Yugo,tess,Bojan usw...Veliki pozdrav i puno srece
P.S:Izgleda da sam zachatov'o ''pakleni plan''pa...bujrum
A izbor je naravno moj i ja pisem ono sto mislim i sto zelim da kazem...
Cesto se grubo izrazavam..narkomanija je gruba tema.I uvijek cu reci,komentarisati pickice poput onog ''karam-piece of shit''sto viri iz ormara,
i njegovog ''mini me''ortaka ...Njima ovom prilikom jebem mater onu pedersku,razmazenu,slinavu...izabrao sam ovako

Anfakabl,dita,tamarra,darla,klara,Yugo,tess,Bojan usw...Veliki pozdrav i puno srece
P.S:Izgleda da sam zachatov'o ''pakleni plan''pa...bujrum

Last edited by vudd on Tue Nov 09, 2010 5:30 pm, edited 2 times in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- supergenije
Nisam upratio zasto je dobio opomene za banovanje, ali momak uskoro pali na skidanje i kapiram da mu znaci da se isprazni malo po tastaturi. Poznat je po crnom humoru, pa sta je tu lose ko ne kapira njegov problem. Sanela skini mu ban!
ma sta je obican mali ban za ovog namazanog guliju(jbt Tinka svideo mi se taj izraz,bas mi stoji).Sanela pomislio sam da se krijes iza nika beobandit i voyager.Ali ja tripujem bas cesto. Dal je u redu da kazem da mi je zao sto sam pomislio da si normalnija od nas i da ti je stvarno stalo.Mi smo postali tvoj jebeni posao.Prilazis nam sa rutinskim frazama,postove pregledavas mehanicki i najbitnija ti je politicka korektnost,a ne sustina spasa od narkomanije.Mi smo ti smrdljive prepreke,koje ti samo stvaraju nepotrebne probleme na tvom strejt putu do penzije.
Sujeta i ponos su ti kao u narkomana sa stazom od 20 god.
Sve u svemu,naravno da nemam nista protiv nikog ovde i stvarno mi je bilo super.Razne emocije:smejanje do suza pred ekranom,ljutnja,nova saznanja,pronalaska slicnih ljudi,razlicitih ljudi,tasniceotimaci,umetnici,radnici u proizvodnji toalet papira,supergenijalci....Na kraju krajeva svi ovde koji su duze od 6 meseci znaju kako smo se Vudd (Drasko) i ja "sprijateljili".Ustvari ja nisam siguran ni da smo se sprijateljili.Mozda nismo stigli .Ja samo znam da sam coveka odmah poceo da vredjam zbog razlicitog stava u vezi ozbiljne teme,on mi pomalo vratio(inace nije Vudd takav) i malo pomalo bez icije sugestije i tutorisanja,pocinjem da provaljujem da taj covek nesto govori i sto mi se svidja,nesto vazno(bar po meni).Cenim njegove stavove.Cenim coveka jer je iskren uvek,barem po toj jebenoj tastaturi je iskren i ne prosipa definicije sa raznoraznih kurseva.
Ne zelim da ispada da dizemo revoluciju protiv autoriteta.Sanela ok necu se javljati mesec dana,nadam se da cemo se cuti za 3 meseca i da cu biti tada dosta bistrije glave i ispravnijih stavova.Zamolicu moderatoricu da shvati da sam ja ovde dugogodisnji narkoman,trenutno na metadonu i vrlo devijantne psihe,otud i tvoje neslaganje sa mojim nacinom komunikacije.Napravio sam ovde problem kao uglavnom i svugde gde bi boravio neko vreme,ali Vas molim da na vas "surovi" nacin ne kaznjavate ljude koji se za razliku od mene stvarno bore,trude i iskreni su.Deluju ishitreno,ali to je sve deo procesa oporavka.Ne preduzimaj te nikakve dalje mere i ja odoh.
Pozdrav svim mojim sapacenicima(nemoj te da mislite da se nekog nesecam,a da smo prozborili koju),naravno poseban pozdrav kumu (kume Elvis samo gruva),ma mrzim da nabrajam,recicu samo pozz i Adamu jbg. A ti Drasko jel sam ti rekao koj si ti ludjak !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hglVqACd1C8[/youtube]
Sujeta i ponos su ti kao u narkomana sa stazom od 20 god.
Sve u svemu,naravno da nemam nista protiv nikog ovde i stvarno mi je bilo super.Razne emocije:smejanje do suza pred ekranom,ljutnja,nova saznanja,pronalaska slicnih ljudi,razlicitih ljudi,tasniceotimaci,umetnici,radnici u proizvodnji toalet papira,supergenijalci....Na kraju krajeva svi ovde koji su duze od 6 meseci znaju kako smo se Vudd (Drasko) i ja "sprijateljili".Ustvari ja nisam siguran ni da smo se sprijateljili.Mozda nismo stigli .Ja samo znam da sam coveka odmah poceo da vredjam zbog razlicitog stava u vezi ozbiljne teme,on mi pomalo vratio(inace nije Vudd takav) i malo pomalo bez icije sugestije i tutorisanja,pocinjem da provaljujem da taj covek nesto govori i sto mi se svidja,nesto vazno(bar po meni).Cenim njegove stavove.Cenim coveka jer je iskren uvek,barem po toj jebenoj tastaturi je iskren i ne prosipa definicije sa raznoraznih kurseva.
Ne zelim da ispada da dizemo revoluciju protiv autoriteta.Sanela ok necu se javljati mesec dana,nadam se da cemo se cuti za 3 meseca i da cu biti tada dosta bistrije glave i ispravnijih stavova.Zamolicu moderatoricu da shvati da sam ja ovde dugogodisnji narkoman,trenutno na metadonu i vrlo devijantne psihe,otud i tvoje neslaganje sa mojim nacinom komunikacije.Napravio sam ovde problem kao uglavnom i svugde gde bi boravio neko vreme,ali Vas molim da na vas "surovi" nacin ne kaznjavate ljude koji se za razliku od mene stvarno bore,trude i iskreni su.Deluju ishitreno,ali to je sve deo procesa oporavka.Ne preduzimaj te nikakve dalje mere i ja odoh.
Pozdrav svim mojim sapacenicima(nemoj te da mislite da se nekog nesecam,a da smo prozborili koju),naravno poseban pozdrav kumu (kume Elvis samo gruva),ma mrzim da nabrajam,recicu samo pozz i Adamu jbg. A ti Drasko jel sam ti rekao koj si ti ludjak !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hglVqACd1C8[/youtube]
whose bread I eat,his songs I spread.
Svasta se ovde izgleda izdesavalo
Tess meni ste anfakabl, PTG, ti i vudd bas prirasli za srce. Volela sam da vas citam i razmenim po koju sa vama.
Ne znam da li ces svracati ovde, ali zelim jos jednom da ti pozelim srecu i uspesno lecenje.

Taman sam htela i ja da potpisem peticiju za skidanje banasupergenije wrote:Sanela skini mu ban!

Tess meni ste anfakabl, PTG, ti i vudd bas prirasli za srce. Volela sam da vas citam i razmenim po koju sa vama.
Ne znam da li ces svracati ovde, ali zelim jos jednom da ti pozelim srecu i uspesno lecenje.
Tess je banovan, nakon upozorenja.Pawa wrote:Svasta se ovde izgleda izdesavalo![]()
Taman sam htela i ja da potpisem peticiju za skidanje banasupergenije wrote:Sanela skini mu ban!![]()
Vudd je želio biti banovan. Želja mu se ostvarila.