pakleni plan

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

sanela

Re: pakleni plan

Post by sanela »

vudd wrote:Anfakabl...ne izazivaj :)
back off... :smt016
vudd

Post by vudd »

sanela wrote:
back off...
Ma zaboli me kurac za back off...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sanela

Post by sanela »

vudd wrote:
sanela wrote:
back off...
Ma zaboli me kurac za back off...
Pa ako baš želiš, i ti ćeš biti banovan.
vudd

Post by vudd »

Izbor je samo tvoj...sam se nemogu banovati,oder?
sanela

Post by sanela »

vudd wrote:Izbor je samo tvoj...sam se nemogu banovati,oder?
ne možeš se banovati, ali izbor je tvoj kako i šta ćeš pisati.
vudd

Post by vudd »

Bar nikog ne saljem u pizdu materinu, kao pederi Starsky&Hutch.
A izbor je naravno moj i ja pisem ono sto mislim i sto zelim da kazem...
Cesto se grubo izrazavam..narkomanija je gruba tema.I uvijek cu reci,komentarisati pickice poput onog ''karam-piece of shit''sto viri iz ormara,
i njegovog ''mini me''ortaka ...Njima ovom prilikom jebem mater onu pedersku,razmazenu,slinavu...izabrao sam ovako :)

Anfakabl,dita,tamarra,darla,klara,Yugo,tess,Bojan usw...Veliki pozdrav i puno srece

P.S:Izgleda da sam zachatov'o ''pakleni plan''pa...bujrum :D
Last edited by vudd on Tue Nov 09, 2010 5:30 pm, edited 2 times in total.
supergenije

Post by supergenije »

Nisam upratio zasto je dobio opomene za banovanje, ali momak uskoro pali na skidanje i kapiram da mu znaci da se isprazni malo po tastaturi. Poznat je po crnom humoru, pa sta je tu lose ko ne kapira njegov problem. Sanela skini mu ban!
La-tess

Post by La-tess »

ma sta je obican mali ban za ovog namazanog guliju(jbt Tinka svideo mi se taj izraz,bas mi stoji).Sanela pomislio sam da se krijes iza nika beobandit i voyager.Ali ja tripujem bas cesto. Dal je u redu da kazem da mi je zao sto sam pomislio da si normalnija od nas i da ti je stvarno stalo.Mi smo postali tvoj jebeni posao.Prilazis nam sa rutinskim frazama,postove pregledavas mehanicki i najbitnija ti je politicka korektnost,a ne sustina spasa od narkomanije.Mi smo ti smrdljive prepreke,koje ti samo stvaraju nepotrebne probleme na tvom strejt putu do penzije.
Sujeta i ponos su ti kao u narkomana sa stazom od 20 god.
Sve u svemu,naravno da nemam nista protiv nikog ovde i stvarno mi je bilo super.Razne emocije:smejanje do suza pred ekranom,ljutnja,nova saznanja,pronalaska slicnih ljudi,razlicitih ljudi,tasniceotimaci,umetnici,radnici u proizvodnji toalet papira,supergenijalci....Na kraju krajeva svi ovde koji su duze od 6 meseci znaju kako smo se Vudd (Drasko) i ja "sprijateljili".Ustvari ja nisam siguran ni da smo se sprijateljili.Mozda nismo stigli .Ja samo znam da sam coveka odmah poceo da vredjam zbog razlicitog stava u vezi ozbiljne teme,on mi pomalo vratio(inace nije Vudd takav) i malo pomalo bez icije sugestije i tutorisanja,pocinjem da provaljujem da taj covek nesto govori i sto mi se svidja,nesto vazno(bar po meni).Cenim njegove stavove.Cenim coveka jer je iskren uvek,barem po toj jebenoj tastaturi je iskren i ne prosipa definicije sa raznoraznih kurseva.
Ne zelim da ispada da dizemo revoluciju protiv autoriteta.Sanela ok necu se javljati mesec dana,nadam se da cemo se cuti za 3 meseca i da cu biti tada dosta bistrije glave i ispravnijih stavova.Zamolicu moderatoricu da shvati da sam ja ovde dugogodisnji narkoman,trenutno na metadonu i vrlo devijantne psihe,otud i tvoje neslaganje sa mojim nacinom komunikacije.Napravio sam ovde problem kao uglavnom i svugde gde bi boravio neko vreme,ali Vas molim da na vas "surovi" nacin ne kaznjavate ljude koji se za razliku od mene stvarno bore,trude i iskreni su.Deluju ishitreno,ali to je sve deo procesa oporavka.Ne preduzimaj te nikakve dalje mere i ja odoh.
Pozdrav svim mojim sapacenicima(nemoj te da mislite da se nekog nesecam,a da smo prozborili koju),naravno poseban pozdrav kumu (kume Elvis samo gruva),ma mrzim da nabrajam,recicu samo pozz i Adamu jbg. A ti Drasko jel sam ti rekao koj si ti ludjak !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hglVqACd1C8[/youtube]
whose bread I eat,his songs I spread.
Pawa

Post by Pawa »

Svasta se ovde izgleda izdesavalo :shock:
supergenije wrote:Sanela skini mu ban!
Taman sam htela i ja da potpisem peticiju za skidanje bana :)

Tess meni ste anfakabl, PTG, ti i vudd bas prirasli za srce. Volela sam da vas citam i razmenim po koju sa vama.
Ne znam da li ces svracati ovde, ali zelim jos jednom da ti pozelim srecu i uspesno lecenje.
sanela

Post by sanela »

Pawa wrote:Svasta se ovde izgleda izdesavalo :shock:
supergenije wrote:Sanela skini mu ban!
Taman sam htela i ja da potpisem peticiju za skidanje bana :)

Tess meni ste anfakabl, PTG, ti i vudd bas prirasli za srce. Volela sam da vas citam i razmenim po koju sa vama.
Ne znam da li ces svracati ovde, ali zelim jos jednom da ti pozelim srecu i uspesno lecenje.
Tess je banovan, nakon upozorenja.
Vudd je želio biti banovan. Želja mu se ostvarila.
Post Reply