OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
- Param-parcad
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
hmmm...znate ono kako na svetu postoji u svemu dobra i losa strana?e pa ja recimo u insomniji nisam pronasao nijednu lepu stranu ma koliko se trudio...evo bas se setih malopre o kakvim stvarima razmislja mozak koji se ne gasi,dok sam setao lud po kraju oko pola sest ujutro, razmisljao sam zasto ja vecito brzo hodam umesto da opusteno pljevim i dosao do svojih ranih korenova koje datiraju iz najranije mladosti...ja sam jos kao dete se sa starijima i bacio bih akcenat na"visim"od sebe druzio tako da kada sam setao sa njima,da bih drzao korak,morao brze da saltam noge,sto je i prirodno jer su ostali klipani imali duze noge od mojih...sad kad sam stasao u,hmmm...momka,ritam je i dalje isti i ljudi pored mene strahovito pizde i postavljaju razna glupa pitanja tipa"jes` ti to krenuo po hiljadu evra","jel zuris na avion,kamion...?i sl...
i tako sam ja gradio svoju karijeru brzog pesaka...jel vidite al`sam konstruktivan kad mi se mozak ne gasi.?
im lonely...
i tako sam ja gradio svoju karijeru brzog pesaka...jel vidite al`sam konstruktivan kad mi se mozak ne gasi.?
im lonely...
- Djomlanija
Mali predah na poslu, pa da vim kakav je bio dance with the devil,lonely lonely lonely ...svake noci u svakom pogledu...
- Param-parcad
jooj kumara,baaatoooo!!!zvao sam drugaricu nasu,nema kokakola,nema"pomoranja"...samo priruda.
Da vis kako je lepa priruda oko Avala.....cudo jedno.
SAMO CEO ŽIVOT...
- Djomlanija
Get Up Stand Up
- pepeljuga84
Kako si jbt...
U stvari glupo pitanje....
Kako ide?
U stvari glupo pitanje....
Kako ide?
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Kanis li pobediti ne smes izgubiti! A ako patis od nesanice...zovi me.... ja cu da te uspavam..... :smt021
Vucetic poluteska.
Vucetic poluteska.
trice i kucine
- Param-parcad
evo pepo ide nekako.spavao sam 14 sati i osecam se preporodjeno...a sto se tvog uspavljivanja tice gunjo,citiracu mog brata miksera"A BEZ` JA`N,KAK`I TI!".nije ti dosta sto me u privatnom zivotu cveljas nego si i ovde dos`o
posto sam spavao i mnogo sam zajeban lik,mogao sam malo da pisem o sebi i svom fizicki-duhovnom preporodu...naime,svi ste vec dobro upoznati sa tim da sam ja kompleksas i da mnogo stvari u zivotu radim radi dokazivanja sebe drugim ljudima(jel vam poznato ovo
).duuugo,dugo vremena sam u ljudima izazivao nesimpatije jer sam bio smrdljiva narkomancina sa enormnim egom pa samim tim sam formirao tada stav da su ljudi govna,da mi se jebe za njih i da sam ja u pravu za svaku nepravdu koju izvedem.klasicno narkomansko razmisljanje.trenutno me razum koliko toliko sluzi i ne mogu a da ne budem srecan sto me ljudi sada prihvataju(ne bi isao toliko daleko pa da kazem vole...) i svi do jednog primecuju moj napredak ovaj put to nema veze sa fizikom.pre dok sam pauzirao sa horsom,odrzavao bi se tramalima i vezbao do iznemoglosti jer sam kapirao da meni treba samo fizicki preporod,samim tim sam se mnogo i nervirao kada taj napredak ne bi niko komentarisao a sada...jebe mi se za glupe misice(dobro,nije bas da mi se jebe...vise to ima veze sa pocetkom bruha
).tek sada vidim sta sam ja od sebe napravio.realnost jeste teska kad te sibne na pocetku ali je REALNOST,ma kako ona crna bila.a ja sam po prirodi realista a ne pesimista kako su to svi meni pripisivali.nisam ja kriv sto realno gledam na crne stvari koje nam se desavaju.jako mi se svidja to sto me ljudi prihvataju u zivotu,mislim"ljudi" a ne svi ljudi.trebali bi suziti malo taj presirok pojam.trudicu se da ne upropastim ovo sto sam do sada napravio,jebi ga...preveliki je stvarno ulog sada da sve ode u kurac...ocu malo sad da se druzim sa basom a vi mi ostanite pozdravljeni...

posto sam spavao i mnogo sam zajeban lik,mogao sam malo da pisem o sebi i svom fizicki-duhovnom preporodu...naime,svi ste vec dobro upoznati sa tim da sam ja kompleksas i da mnogo stvari u zivotu radim radi dokazivanja sebe drugim ljudima(jel vam poznato ovo

- preispitivac
Citao sam te Param dosta, pametan si lik. Ali si lud, isto toliko. Nekako se preklapamo u nekim reakcijama i stavovima (bacanje hejta na sve sto mrda) pa mi sve to nekako poznato kako menjas misljenja, ta otvarnja kad si ranjivo iskren, i lazi u nedogled pa griza savesti i tako to, da sad ne seciram, znas sta 'ocu reci. Imas eksplozivan stav i nastup a sve dok se ne budes primirio, naucio da dises polako, i da malo ides po sredini osecanja a ne u ekstreme ima da budes lud isto ko sad. Ja pokusavam to da radim i ne ide mi najbolje ali vidim u cemu je fora i da je neizbezno. Serendam sad, ti to vec znas, ali...da li osecas to? Mnogo si egocentrican ali mislim da imas dobru dusu. Ali, cinis nekome da bi podigao samog sebe u svojim ocima a ne da bi tom nekom ucinio. Meni tako izgleda. Mozda gresim. Ajd sad, vrati mi nesto cinicno....Zdravo ostaj!
Jurim rep
- Param-parcad
ne gresis,u pravu si...preskoci cu cinizam i postaviti ti jedno pitanje:u kom si svojstvu na forumu...nekako si mi mnogo poznat djukapreispitivac wrote: Ali, cinis nekome da bi podigao samog sebe u svojim ocima a ne da bi tom nekom ucinio. Meni tako izgleda. Mozda gresim. Ajd sad, vrati mi nesto cinicno...