OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Param-parcad

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by Param-parcad »

hmmm...znate ono kako na svetu postoji u svemu dobra i losa strana?e pa ja recimo u insomniji nisam pronasao nijednu lepu stranu ma koliko se trudio...evo bas se setih malopre o kakvim stvarima razmislja mozak koji se ne gasi,dok sam setao lud po kraju oko pola sest ujutro, razmisljao sam zasto ja vecito brzo hodam umesto da opusteno pljevim i dosao do svojih ranih korenova koje datiraju iz najranije mladosti...ja sam jos kao dete se sa starijima i bacio bih akcenat na"visim"od sebe druzio tako da kada sam setao sa njima,da bih drzao korak,morao brze da saltam noge,sto je i prirodno jer su ostali klipani imali duze noge od mojih...sad kad sam stasao u,hmmm...momka,ritam je i dalje isti i ljudi pored mene strahovito pizde i postavljaju razna glupa pitanja tipa"jes` ti to krenuo po hiljadu evra","jel zuris na avion,kamion...?i sl...
i tako sam ja gradio svoju karijeru brzog pesaka...jel vidite al`sam konstruktivan kad mi se mozak ne gasi.?
im lonely...
Djomlanija

Post by Djomlanija »

Mali predah na poslu, pa da vim kakav je bio dance with the devil,lonely lonely lonely ...svake noci u svakom pogledu...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

jooj kumara,baaatoooo!!!zvao sam drugaricu nasu,nema kokakola,nema"pomoranja"...samo priruda.
saša-ex

Post by saša-ex »

Da vis kako je lepa priruda oko Avala.....cudo jedno.
SAMO CEO ŽIVOT...
Djomlanija

Post by Djomlanija »

Get Up Stand Up
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Kako si jbt...
U stvari glupo pitanje....
Kako ide?
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
mvp

Post by mvp »

Kanis li pobediti ne smes izgubiti! A ako patis od nesanice...zovi me.... ja cu da te uspavam..... :smt021
Vucetic poluteska.
trice i kucine
Param-parcad

Post by Param-parcad »

evo pepo ide nekako.spavao sam 14 sati i osecam se preporodjeno...a sto se tvog uspavljivanja tice gunjo,citiracu mog brata miksera"A BEZ` JA`N,KAK`I TI!".nije ti dosta sto me u privatnom zivotu cveljas nego si i ovde dos`o :)
posto sam spavao i mnogo sam zajeban lik,mogao sam malo da pisem o sebi i svom fizicki-duhovnom preporodu...naime,svi ste vec dobro upoznati sa tim da sam ja kompleksas i da mnogo stvari u zivotu radim radi dokazivanja sebe drugim ljudima(jel vam poznato ovo :) ).duuugo,dugo vremena sam u ljudima izazivao nesimpatije jer sam bio smrdljiva narkomancina sa enormnim egom pa samim tim sam formirao tada stav da su ljudi govna,da mi se jebe za njih i da sam ja u pravu za svaku nepravdu koju izvedem.klasicno narkomansko razmisljanje.trenutno me razum koliko toliko sluzi i ne mogu a da ne budem srecan sto me ljudi sada prihvataju(ne bi isao toliko daleko pa da kazem vole...) i svi do jednog primecuju moj napredak ovaj put to nema veze sa fizikom.pre dok sam pauzirao sa horsom,odrzavao bi se tramalima i vezbao do iznemoglosti jer sam kapirao da meni treba samo fizicki preporod,samim tim sam se mnogo i nervirao kada taj napredak ne bi niko komentarisao a sada...jebe mi se za glupe misice(dobro,nije bas da mi se jebe...vise to ima veze sa pocetkom bruha :) ).tek sada vidim sta sam ja od sebe napravio.realnost jeste teska kad te sibne na pocetku ali je REALNOST,ma kako ona crna bila.a ja sam po prirodi realista a ne pesimista kako su to svi meni pripisivali.nisam ja kriv sto realno gledam na crne stvari koje nam se desavaju.jako mi se svidja to sto me ljudi prihvataju u zivotu,mislim"ljudi" a ne svi ljudi.trebali bi suziti malo taj presirok pojam.trudicu se da ne upropastim ovo sto sam do sada napravio,jebi ga...preveliki je stvarno ulog sada da sve ode u kurac...ocu malo sad da se druzim sa basom a vi mi ostanite pozdravljeni...
preispitivac

Post by preispitivac »

Citao sam te Param dosta, pametan si lik. Ali si lud, isto toliko. Nekako se preklapamo u nekim reakcijama i stavovima (bacanje hejta na sve sto mrda) pa mi sve to nekako poznato kako menjas misljenja, ta otvarnja kad si ranjivo iskren, i lazi u nedogled pa griza savesti i tako to, da sad ne seciram, znas sta 'ocu reci. Imas eksplozivan stav i nastup a sve dok se ne budes primirio, naucio da dises polako, i da malo ides po sredini osecanja a ne u ekstreme ima da budes lud isto ko sad. Ja pokusavam to da radim i ne ide mi najbolje ali vidim u cemu je fora i da je neizbezno. Serendam sad, ti to vec znas, ali...da li osecas to? Mnogo si egocentrican ali mislim da imas dobru dusu. Ali, cinis nekome da bi podigao samog sebe u svojim ocima a ne da bi tom nekom ucinio. Meni tako izgleda. Mozda gresim. Ajd sad, vrati mi nesto cinicno....Zdravo ostaj!
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

preispitivac wrote: Ali, cinis nekome da bi podigao samog sebe u svojim ocima a ne da bi tom nekom ucinio. Meni tako izgleda. Mozda gresim. Ajd sad, vrati mi nesto cinicno...
ne gresis,u pravu si...preskoci cu cinizam i postaviti ti jedno pitanje:u kom si svojstvu na forumu...nekako si mi mnogo poznat djuka :)
Post Reply