"za sada bez dobrog naslova"

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Pawa

Re: "za sada bez dobrog naslova"

Post by Pawa »

7474 wrote: jbga, kontam da su blokatori za mene trenutno jedini spas, al me od njih hvata ogromna frka jer ne znam šta ću kasnije bez njih..
Covek samo ako hoce moze da nadje milion razloga da nesto, sto bi trebalo, ne uradi. Verujem da bi masu ljudi uhvatila frka, a cifra prilicno opteretila, kada bi npr. intenzivno razmisljali o tome koliko ce jos puta u zivotu morati da zavezu pertlu ili urade neku slicnu glupost. Sreca pa se o tome ne razmislja, a samim tim se covek i neopterecuje nekim stvarima.
Naime, ovo sam napisala jer imam utisak da ti upravo to radis i da razmisljas o, u ovom trenutku, nepotrebnim stvarima. Nisi jos ni stigao do blokatora, a vec mozgas kako ces bez njih. Mislim da ti takva razmisljanja mogu samo stvoriti dodatni pritisak i da ti nece bas mnogo pomoci da napravis prvi korak ka lecenju. Zar ne mozes, bar da pokusas, da preskaces prepreku po prepreku? Ovog trenutka ti je cilj (ako je?) da pocnes da pijes blokatore. Znas sta treba da uradis da bi dosao do njega i tek kada to odradis razmisljaj o sledecem koraku... Kada to postignes vise neces biti sam pa ce ti mozda biti malo lakse. Imaces i sansu da neke greske koje si ranije pravio tokom lecenja ispravis ili izbegnes. Verovatno si i sam svestan toga da dok se ne pokrenes nemas nista sem prazne price i pune glave problema.
Ja stvarno ne znam koliko je moje razmisljanje ispravno i koliko je ovo sto sam napisala izvodljivo ali meni je, iz ove moje pozicije, logicno.

Pozdrav i zaista ti zelim da se pomeris sa mrtve tacke.
anfakabl

Post by anfakabl »

Pa čoveče, normalno da te hvata frka od blokatora, kad ti već 100puta do sada nisu pomogli!
Znači, vreme je da se krene nekim drugim putem.
all that I want is to play
tess

Post by tess »

Raskrsce?
dal' mi steti droga leti?
anfakabl

Post by anfakabl »

što da ne? Od garija burazer se tamo sredio, sada ima bebicu, ok je, a otimao je na ulici nekada..
7474

Post by 7474 »

@ tess, anfakabl

probaću blokatorima (moram, nema mi drugog izbora.. mada, pominju sub uskoro u SR, al tek mi je od toga frka...) plus NA literatura.. nekakav rad na sebi..

a i za taj rad sam razradio plan, mada mi je i od njega bila žešća frka, al kad sam nju prevazišao, kontam da ću i te neke druge frke da prevazidjem..

ja sam jedna jebena kukavica. al kukavica sa nešto malo plana na umu i nešto malo više volje, konačno.

PS stvarno sam razradio plan, ne kenjam.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474

Post by 7474 »

@ PAWA

veliki poz. dobro sam pročitao tvoj post/savet i delovao je prilično razbuđujuće!
hvala!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
tess

Post by tess »

Nik,
Ja cu te uhvatiti za ove zadnje tvoje reci,"ne kenjaj" i samo pocni bilo sta,ali se makni iz te faze ni u grobu ni na zemlji,ili zivot me nece,a smrt ne dolazi.Druze moj nemoj da se ljutis na ovog matorog skota sto ti nesto kenja ali,rodjeni vidim da ti nije dobro i da lagano ali sigurno pucas.Razdire te griza savest,nemogucnost kontrole samog sebe,izdaja samog sebe,a i porodice i jos mnogo sranja.Spomenuo si ultimatum.Nadam se da si ga tako nazvao samo u sali,jer nije dobro ako to tako dozivljavas.Pocni bilo sta,metadon-metadon,blokatori-blokatori,mada neznam zasto ne bi probao i komunu,pa ko zna mozda uspes.A ovako sedis sam usran i nikakav u stanu,dobro mozda na momente istripujes da ti je dobro,cool ili extra.Dajes obecanja sebi i drugima,a nemrdas sa mesta,prica mog zivota.
Nedaj se priks.
dal' mi steti droga leti?
anfakabl

Post by anfakabl »

aaa čoveče...frka, frka, plan, frka...
ne seri
tvoj jedini plan je kako da se uradiš i preguraš 20ak sati
prekini da kmeziš i furaj u Raskršće, kreni na kolokvijume, ne boj se, možeš i urađen da se pojaviš
izađi iz mraka
7474

Post by 7474 »

kakvi kolokvijumi??
nešto vezano za RSKRŠĆ??
el ima tamo neka fora day care-a?

prestajem da kukam i kmezim se, stvarno!!
to mi je dio plana. ne serem!
anfakabl

Post by anfakabl »

onda dobro...
samo ti lagano u Braće Ribnikar 59 (prekoputa benzinske)
021/540 578
ništa te ne košta da se malo prošetaš
Last edited by anfakabl on Mon Jan 11, 2010 9:13 pm, edited 1 time in total.
Locked