Covek samo ako hoce moze da nadje milion razloga da nesto, sto bi trebalo, ne uradi. Verujem da bi masu ljudi uhvatila frka, a cifra prilicno opteretila, kada bi npr. intenzivno razmisljali o tome koliko ce jos puta u zivotu morati da zavezu pertlu ili urade neku slicnu glupost. Sreca pa se o tome ne razmislja, a samim tim se covek i neopterecuje nekim stvarima.7474 wrote: jbga, kontam da su blokatori za mene trenutno jedini spas, al me od njih hvata ogromna frka jer ne znam šta ću kasnije bez njih..
Naime, ovo sam napisala jer imam utisak da ti upravo to radis i da razmisljas o, u ovom trenutku, nepotrebnim stvarima. Nisi jos ni stigao do blokatora, a vec mozgas kako ces bez njih. Mislim da ti takva razmisljanja mogu samo stvoriti dodatni pritisak i da ti nece bas mnogo pomoci da napravis prvi korak ka lecenju. Zar ne mozes, bar da pokusas, da preskaces prepreku po prepreku? Ovog trenutka ti je cilj (ako je?) da pocnes da pijes blokatore. Znas sta treba da uradis da bi dosao do njega i tek kada to odradis razmisljaj o sledecem koraku... Kada to postignes vise neces biti sam pa ce ti mozda biti malo lakse. Imaces i sansu da neke greske koje si ranije pravio tokom lecenja ispravis ili izbegnes. Verovatno si i sam svestan toga da dok se ne pokrenes nemas nista sem prazne price i pune glave problema.
Ja stvarno ne znam koliko je moje razmisljanje ispravno i koliko je ovo sto sam napisala izvodljivo ali meni je, iz ove moje pozicije, logicno.
Pozdrav i zaista ti zelim da se pomeris sa mrtve tacke.