Ta djevojka-stradalnik imala je slicnu srecu u djetinjstvu.Sve skoro isto, samo sto je nju stric zlostavljao pride.Bio je valjda matori perverznjak,koji je zensko vidio samo u novine...Imala je 6 godina kad je na njoj trenirao tehniku krljanja...u devetoj je vec znala kako izgleda cikina pisha...
Vreca i zakrpa,kako narod kaze,lako se pronadju,zblize...Sjaj zapada dao je idealnu shansu da se skenjamo sto kvalitetnije.
Na pocetku sam izigravao frajera... Svoje ''ponasanje'' na bijelom i kljucanje na dopu zagonetno sam prikrivao velom misterije,zadovoljno se kreveljeci,kao...''A to...ma to je duga prica...haha..''Kurchio se svojom gluposcu,nesrecnik
Dosao je dan kada sam zamislio da kompletiram ulogu supermisa,i odlucio da izgovorim kultne recenice tipa ''Idi...nisam ja za tebe...ti si dobra,ja sam usamljeni zli jahac (pokusavam docarati jacinu izrecenog

)
Ali...kome je sudjeno da bude jeban,njemu gace same spadaju.
''Zasto? Ja te volim takvog kakav si,ti si ovakav i onakav u mojim ocima(shvatio sam da je ''slijepa od ljubavi''ali...),bla bla...Na kraju placnog monologa kojeg nisam bas koncentrisano odslusao, rekla je onu legendarnu ''Hocu da uzmemo zajedno''!
U pogresno vrijeme i pogresnoj osobi reci ovakvu recenicu, jednako je samom sebi izreci dozivotnu patnju,ili smrtnu presudu...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....