I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Pawa

Re: I poslije njega...ON

Post by Pawa »

vudd wrote:Ali I u str8 zivotu, mislim da ljudi tih godina nemaju pojma o djetetu i osnivanju porodice...
Ja isto to mislim.
Inace, nisam procitala tvoju ispovest pre nego sto si je obrisao, ali na osnovu postova koju su preziveli cini mi se da ti i moj drugar, kojeg sam pominjala, u nekim segmentima imate neverovatno slicne zivotne price.

P.S. Ne znam koliko tebi prija da pises ispocetka i da neke stvari ponovo ozivljavas i prezivljavas, ali mi je negde i drago sto si odlicio da ispises jos jednom svoju ispovest, jer si me preduhitrio sa brisanjem :) Pozdrav i nadam se samo da te ne smaram ovakvim upadima i pitanjima.
Last edited by Pawa on Mon Jan 03, 2011 1:15 pm, edited 2 times in total.
tess

Post by tess »

Sto se tice pravljenja i radjanja dece,ja sam za razliku od Vudda u medjusobnom dogovoru dveju strana svoju decu ubijao,tj 3 devojke sa kojima sam ziveo,zabavljao.drogirao isle na abortus u vrhuncima nasih ludila,a moj brat je sa 19godina dobio cerku na startu paklenog puta.Tako da sam video njegovo ponasanje prema zeni i detetu i nisam mogao da dozvolim da ja radim iste stvari.A mislim da bih radio.Eto sta se dogodilo kad razmisljas narkoman sam,devojka mi slucajno(?)ostala trudna, jbg,daj da ubijemo to dete dok je jos u stomaku.Tada sam razmisljao sto od 2 slepca da pravim 3?Medjutim danas mislim da sam grdno pogresio.Pitam se dal smo uopste imali pravo na takvu odluku.Ne znam.Jos uvek sam u nedoumici oko svega toga,ali evo danas sa 36 godina,bez dece to me sve vise boli i kajem se sto nisam bio hrabriji i barem pokusao pa makar mi tu decu ili to dete oduzela i socijalna sluzba zbog neadekvatnog odgoja.Neznam nisam pametan,samo znam kad budem strasnom sudiji morao da odgovaram na ta pitanja da ce biti palac nadole.Elem,danas kad gledam bratovu cerku koja je skoro napunila 14 godina,visoka 170 cm,trenira odbojku,vec servis nemogu da joj vratim,puna zivota i prica,a zivela je sa njim samo 3godine (sad zivi u drugom gradu,al dolazi na svaki raspust,praznik,slavu etc.),dodje mi da abortiram sam sebe i svoj usrani mozak.
Sto bi rekao Djani Curcic,"to su brate ozbiljni udarci".
dal' mi steti droga leti?
vudd

Post by vudd »

Vidi,postoji razlika u intelektu.Ja nisam ni razmisljao da smo slijepci.Mislio sam to je to,zivot,jebiga...ma nisam nista mislio ,iskreno...
Ne znam tess...Kad covjek gleda tudje dijete(bratovo npr)pomisli na svojih 36 godina i neku vrstu egoizma tipa''aa vidi mene,ni kuceta(cast Elvisu)ni maceta,sam ...''uglavnom vidi ''finalni proizvod''
Moja kcerka iz tog braka, 10 februara puni 18. godina.Meni opet dodje da izvrsim samoabortus sto za tih 18 godina osim prezimena, nisam nista drugo dao...Ima puno pravo da me otjera u picku materinu i da me okrivi za eventualne posledice.Mogu samo oboriti glavurdu i cutati.Ni usuditi se nebih mogao da joj objasnjavam kako eto nije bilo iz zle namjere...(kruzenje materije u prirodi)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
tess

Post by tess »

Pa jeste i to za kuce i mace,a i ovo ostalo,ali vidi koja je to odluka nas jadnika,pa tvoja cerka danas ima sansu da proba da zivi.Naravno da ima prava da sama odluci kako ce da se postavi prema tebi i da je svet gledala i dozivljavala svojim ocima,ali je bar dobila neku sansu.Kome sam ja dao sansu?Pa makar me i mrzela,nadao bih se da ce mi mozda i oprostiti,a ti znas bolje od mene,decji osmeh kako dusu ozari.E sad bi mogli ti specijalni efekti.
Neznam,nisam pametan.Pazi lako je u manastiru i komuni sedeti udaljen od sveta i okruzen ljudima koji imaju isti cilj i na isti nacin ziveti.Sedis 5-10godina,nemas dece nemas nikog,brines samo za duhovno i jebeti se.Zivi ti zemljace u gradu i vaspitavaj decu i radi i prezivljavaj razne stresove i ludake i situacije i budi normalan sa iskustvom i govnima koja su se nakupila po tebi.Tesko a?
vudd

Post by vudd »

Ma gdje tesko...sitnica :)

Tess brate,mani specijalne efekte...Bilo,jebiga...ne moze se vratiti.
Ali zato i ti imas sansu da jos nesto napravis u zivotu.Svi imamo...
Popravis neke tehnicke smetnje i oplodis neku srodnu dusu.Mislim da covjek koji se najede govana u zivotu moze biti relativno dobar roditelj

Evo ga...Vudd psihoanliticar-ruralac se probudio :D (zamolicu efekte jednog suncevog zraka nad glavom mi,uz prikladnu muziku Bogova sa Olimpa)
Pawa

Post by Pawa »

Tess sve je to lepo i sjajno i tacno kada govoris iz perspektive gde unapred znas da su te, sada vec devojke, prvo rodjene zdrave a zatim i odrasle u zdrave osobe pri cemu zivoti njihovih roditelja na njih nisu imali do te mere negativan uticaj kao sto su imali na vas. Treba imati ne znam ni ja da li dovoljno hrabrosti ili ludosti pa se upustiti u to, a svestan si mogucih posledica pocev od posledica po fetus pa na dalje. Ja sam gotovo sigurna da bih, da sam se nekim slucajem nasla u slicnoj situaciji, razmisljala i postupila kao ti odnosno tvoje devojke.

vudd wrote: Mislim da covjek koji se najede govana u zivotu moze biti relativno dobar roditelj
To si negde jako lepo rekao da ih dobijas na iskustvo kada vidis da prelaze na losu stranu. Zaista mislim da iskustvo koje imate moze sjajno da se iskoristi u tu svrhu i da ste u tom smislu u finoj prednosti u odnosu na nas str8ere. Pitanje samo je koliko ce vas hteti ili znati da stane i da barem to iskustvo iskoristi na pravi nacin i za nesto pozitivno u zivotu.
Samantha

Post by Samantha »

za tih 18 godina osim prezimena, nisam nista drugo dao...
mozda si htio reci da si trebao puno vise dati. ne mogu bas da vjerujem gore citiranom. pa jel mala zivjela sa vama ili negdje drugo?
osim toga i davanje je relativna stvar. ja mislim da sam dala svojoj djeci sve pa se opet osjecam isto kao i ti trenutno. kao da nisam nista.

tesse odakle ti ovolike godinice. ja mislila ti neki djecacic :D ?
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
tess

Post by tess »

Samantha wrote:
za tih 18 godina osim prezimena, nisam nista drugo dao...
mozda si htio reci da si trebao puno vise dati. ne mogu bas da vjerujem gore citiranom. pa jel mala zivjela sa vama ili negdje drugo?
cekaj polako Sam nemoj da zuris nije jos dotle stigao.
Vudd nemoj da se pravis normalan i da cutis,malo smo te isprekidali sa tuznim ispovestima,pitanjima i konstatacijama.
Nastavite molicu lepo.
Samantha wrote:[
tesse odakle ti ovolike godinice. ja mislila ti neki djecacic :D ?
Ma jok zezam se.Nemam tolko keve mi,svi mi kazu da sam mladji,a ja ,sto kazu ovde,propo' ko zeton.
7474

Post by 7474 »

tess wrote:

cekaj polako Sam nemoj da zuris nije jos dotle stigao.
Vudd nemoj da se pravis normalan i da cutis,malo smo te isprekidali sa tuznim ispovestima,pitanjima i konstatacijama.
Nastavite molicu lepo.
da, vuuuuuuuuuuudd, nastavi.
svi smo uz

čekaj, čekaj... neću da userem ovaj post šalama, koje ionako ne umem da pravim.
drago mi je što rezimiraš svoju ispovest. nadam se da je zbog tebe samog i (malo više mi je drago) zbog ljudi koji su se kasno uključili na ovaj forum i nisu imali prilike da zavire u background čoveka, kojeg na 4umu mnogi znaju, čitaju and poštuju.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
vudd

Post by vudd »

Ta djevojka-stradalnik imala je slicnu srecu u djetinjstvu.Sve skoro isto, samo sto je nju stric zlostavljao pride.Bio je valjda matori perverznjak,koji je zensko vidio samo u novine...Imala je 6 godina kad je na njoj trenirao tehniku krljanja...u devetoj je vec znala kako izgleda cikina pisha...
Vreca i zakrpa,kako narod kaze,lako se pronadju,zblize...Sjaj zapada dao je idealnu shansu da se skenjamo sto kvalitetnije.
Na pocetku sam izigravao frajera... Svoje ''ponasanje'' na bijelom i kljucanje na dopu zagonetno sam prikrivao velom misterije,zadovoljno se kreveljeci,kao...''A to...ma to je duga prica...haha..''Kurchio se svojom gluposcu,nesrecnik
Dosao je dan kada sam zamislio da kompletiram ulogu supermisa,i odlucio da izgovorim kultne recenice tipa ''Idi...nisam ja za tebe...ti si dobra,ja sam usamljeni zli jahac (pokusavam docarati jacinu izrecenog :))
Ali...kome je sudjeno da bude jeban,njemu gace same spadaju.
''Zasto? Ja te volim takvog kakav si,ti si ovakav i onakav u mojim ocima(shvatio sam da je ''slijepa od ljubavi''ali...),bla bla...Na kraju placnog monologa kojeg nisam bas koncentrisano odslusao, rekla je onu legendarnu ''Hocu da uzmemo zajedno''!
U pogresno vrijeme i pogresnoj osobi reci ovakvu recenicu, jednako je samom sebi izreci dozivotnu patnju,ili smrtnu presudu...
Post Reply