Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

Kažem ja moj Omare da reže napolju al mi niko ne veruje,hehehe,inače i ja imam problema sa snom doduše ne u tolikoj meri ali ih imam,ne mogu da zaspim uopšte...još tačno i tad kad zaspim da imam takve košmare ubila bi se majke mi...razumem te u potpunosti :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
mise en place

dobro jutro

Post by mise en place »

ili dobar dan,kako kome,Omare pristavljaj..e znam da je Omco sinoc visio tu na forumu,jebiga meni se stvar otrgla,ipak sam kod stare u gostima ili kod kuce..Jebiga i tako opet neki isfur,neka nesanica,zjevam kao kreten ali kad legnem nishta od spavanja...pa onda kopanje...kao stari iskusni,nisam mogao da izdrzim a da ne zavirim u "apoteku " moje mame,i eto nadjem neke gluposti i par zanimljivih stvarcica.
Jedan apaurin plus diacepam i na spavanje ali prvo sam naravno sacekao da mi odradi pa onako zakucan otpuzio u krevet ...
Sad sam poremecen,ali odmoran i zbunjen(kao i obicno)..nepishem puno jer eto druzim se sa mamom.
Necemo valjda da ratujemo zbog ove shklopocije...
Pozdrav svima,posebno Omci i nedaj se care sve je prolazno...valjda
mise
M4j4

Post by M4j4 »

Evo ja opet pijem kafu,dosadno mi jeeeeee....Omare,jesi tu?
Image
styx

Post by styx »

Daj 5 piva!!! Ljudovi kako ste, sta ima kod vas?
Luno, ides li u Canadu ili ne?
Majo, kako zivot u Smor city - u?
Pepeljuga, Zvrky, ima li napretka u lijecenju?
Polly, javi se malo ovdje kod raje!!!
Fanatik, jesi li danas odspavao malo ili mozda nisi? Pij taj Trazem brate, ako ti on pomaze. A za nocne more ti ne znam, posavjetuj se sa dr. - om. Ima nekih lijekova koji ce to barem malo ublaziti - valjda.
Palefaced, kakvo je stanje kod tebe. Nemoj se vise debljati, explodiraces covjece. Posudi meni koju kilu, ili pokloni.
Vlado, pisi svoje textove. Fakat imas slifa za to pisanje.
Shone, ima li te buraz?
Izvinite ako sam nekoga zaboravio, nije namjerno.
Pozdrav svima, koliko vas ima.
zvrky

Post by zvrky »

kom lečenju????? ja sam s tim završila,ja se nadam!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
styx

Post by styx »

Lijecenje traje citav zivot. Ako ikada uzmes samo si nastavila svoje drogiranje, je li tako? Zato pitam kako ide, ima li kakvih posljedica?
Luna

Post by Luna »

da da styx...tako je. Lijecenje traje citav zivot
M4j4

Post by M4j4 »

O,styx dragi,bas si nesto raspolozen danas,veseo,cio i zivahan :-D
Eto ja sam danas bar super,gledala sam neki dobar film,pa se zabavila.
A ostali?
Image
styx

Post by styx »

Jesam raspolozen, ali me kicma boli nenormalno. Vec me osam dana boli. Molim boga da prodje, izgleda da sam bio nakacen vise nego sam i mislio. Samo mi hors moze ublaziti bol, a ne smijem ga uzimati vise (i necu). Pozdrav raji ispod stola!!!
mise en place

e,raja

Post by mise en place »

jebiga,znam da je kasno za kafu ali sta je tu je.
Moze i neki chaj ili tako neshto,nadam se da Omar spava i ljepo sanja.Nema veze,napravice sutra kafu.
Sad je trenutno ljuta"subota uvece",koji je mnogim ljudima ritual,a za mene isto shto i "ku..od ovce" jebiga ..
Toliko sam asocijalan ,mogu odma da odgovorim na onu temu"kako se furate i to?" pa furam se uglavnom u "venu" ali ipak..
Pozelio sam da izadjem,svratim prvo kod "sashe" u bar tu uz dobru ziku(striktno R´n´r)puknem par piva (on isto pocasti)
Ovo sto pishem nemojte pokushavati kod kuce,ja sam krajnje profesionalan u tome..
Pocasti i Sasha i drugim fazonima kad je raspolozen ,nego cekaj malo...ode u pm.
Nisam, to mislio,mislio sam na FINI izlazak pa onda kasnije kad se vec skupi tu rulja,mund-propaganda pa saznash gdje je parti.Tamo gdje ja zivim sve je "malo" pa je lako dobiti pravu informaciju,pa kao normalan uvjek neshto razmisljam.
ustati ili odustati,ide mi se i neide ,no na kraju se otisnem.
Pa onda onaj upad u ambijent,ruke,glava i noge od basa pocinju same da izvode neke pokrete i tako par minuta,dok provalish face...
Meni uvjek neshto fali,mislio sam na fin izlazak i tako treba do kraja i biti ,nego postaje mi dosadno,neka treba se prishlepava sa svojim divnim velikim zjenicama i tu sam u dilemi,vec ushtedio pare za dobar buket za st.Valentin .Mogao bi te pare i drugacije "stuci" ali nema...
Ubrzo odlazim kuci,cjelo vece mi je bilo nepotpuno i nekako cudno,kao da to nisam bio ja...
Onda kod kuce smotam jedan i pravim se da je sve o.k.

Htio sam da kazem dfa sam nedavno znao da uzivam u malim stvarima,shto je bilo teshko nauciti (opet),kafa,cigareta,koncert,muzika,opushtanje pa sad sam se dobro sjeb´o.
Valjda moram to opet da uvjezbam kao gitaru koju ne dirnem mjesecima...

eto,ovde na kafi..
ceif zdravo
Locked