Ehhh, pošto se Ramonina stranica polako privodi kraju i ja znam da ce sad Sanelica nasa ugasiti stranicu, rekoh da ja otvorim nasu kafanicu.Ne moju, ne njihovu, nego NAŠU JUTARNJU KAFU.Da, tu smo opet da se druzimo, volimo, razgovaramo, ne spavamo, pomazemo, savjetujemo i mnogo, mnogo toga. Ne trebam ponavljati koliko je ovaj Forum mnogim ljudima pomogao i postao je sastavni dio života, bez kojeg ne možemo.
To je naša DRUGA SPOREDNA STVAR U ŽIVOTU.
UŽIVAJTE!!!! PDT_Love_07 PDT_Love_07
e buraz to mi je posebno drago cuti nego daj odmah jednu nastavi pa da i popricamo po jednu,stvar se normalizuje ali bitka tek zapocinje,stalno se borim za nesto jebiga ali necemo o tome uz kafu..uf,nego daj tu jednu BAKLAVU covjece kako bi je podero za cas joooooj.je su li one kockaste ili trokutaste meni svejedo...d.
Eeeee da si mi sad blize ,samo malo blize ,pa da nam Omćo baš pristavi i iznese koju hurmašicu.Al eto šta ćeš , more i vako jel tako razabu, bilo je i gorih dana. A borba buraz, znam ,eto ja ti rekao da sad se skidam sa Metadona , uhhh ako izdrzim i ako uspijem bit cu najjjjjjjj sretniji covijek na svijetu. MORAM, HOĆU, ŽELIM I MOGUUUU.
Nema druge Mise buraz, pocinjem od Nove Godine da radim , ne gumo vako.Jokkkkkkk
Ti Omare pade na tiketu. Ne znam koji mi je kurac ali sam se pravo iznervirao. Vjerovatno bi se veceras desilo sranje da mi ne dolazi sestra... Ovo je jedan od onih dana kad pozelim da se dobro napijem i/ili napravim glupost za medalju, mislim na dop.
A i nesto se usamljeno osjecam.
Imao sam i usran dan na poslu. Dobro je dok ne razmisljam o tome. O jebenom besmislu. Boli me kurac za akcije i klijente i profit i marzu i berzu. I za platu me boli kurac. Svakako ne znam potrositi pare na pravi nacin.
Ramona, kupila mi je sestra Calvina. Samo sto veceras ne mogu da citam. Vise sam za lupanje neke vrece...
Vladooooo.......Nemoj biti nikakav. Trzni se malo ba. Dolazi ti seka....koja te pozelila. Pa eto ako nista zbog nje se raduj. Kontas? Barem ti je ta relacija ok...pa se potrudi i da ostane tako. Izadjite negdje na kafu....nasmij je malo---prijace ti. Ajde....sta se sjebajes. Proci ce to. Nedaj da te ponese....drzi se zubima za granu ako treba....
Ni ja ne znam pare potrositi kako treba....pa sta? Zato ih i ne trosim hahaha. Daj ba, nemoj. Izvuces se ti vec znam ja to., Ti si extra osoba i sve mozes ako hoces. I jebes dop ba vise. Zar i to nije dosadno postalo.? Sve isto.... Mene ubija to ali...evo ne znam trudim se da procardam dane kako god. Mrzim monotoniju...a zivot mi je monoton....
ne brini....pisi....izbaci to sve iz sebe....
javi mi se....svakako.
Ajde ljubim te....cmok
Evo mene na "jutarnjoj" kafi! Jeste da je 21h ali šta vas briga kada je meni jutro?!Kafu, pijem!
Vlado, šta bi sa tom komunom? Ja evo po ceo dan sada očekujem ćerkin poziv, ali ništa! Ne znam ljudi, da ne znam šta je dop, možda bih joj verovala i bilo bi mi lakše! ovako je mngo teško, kad znam šta sve može da joj se mota po glavi! I moja sestra je u panici, naravno iz svojih razloga, želi što pre da je se reši, valjda će odahnuti kada pređe granicu. Danas je mahinalno pogledala u kafić pored banke u kojoj radi (zauzela je Sandrino mesto) i vidi beživotno telo devojke kako leži na stolu, dok konobar nezainteresovano sedi. frizuru je imala istu kao Sandra, te mojoj sestri odmah sinu kroz glavu da je to ona došla da je sačeka i da joj je pozlilo u kafiću. Podigla je devojku, kojoj je već pena išla na usta, počela da je poliva vodom i zove :"Sandra!" da bi tek onda shvatila da to nije ona i da se zato i ne odaziva.Naterala je konobara da joj pomogne te su počeli da šetaju devojku i kada je najzad došla sebi, ispostavilo se da je srčani bolesnik i da joj omatoreli ljubavnik posmatra sa drugog stola sva dešavanja, uplašen da ova ne umre , te joj nije pomogao da se ne bi kompromitovao! Na kraju je pomoć stvarno bila potrebna mojoj sestri koja se uzrujala, čak su je u banci pitali zašto je toliko vrištala, čula se sve do tamo!Čovek pomišlja na najgore, a ona verovatno uživa!? Samo da taj utorak kada je rešila da krene kući, nije tako daleko!
Jah evo ja je isto pristavio ali ovu NESS kafu, kaze mi jaran hoce NESS evo ti pa pij ,ha ja.Sta ima kod vas ,jel ima mazije,pa nije nestu u Saraevu hladno ili treba da izađem????
e ...malo mimo teme...al eto-to je vec standardno
archy ljubavi-look at the number of comments(yours naravno) hahhahha.....funny!!! 69
I had to....
dobro kazu kad kafu znas skuhati mozes se udati eee...a u Americi ni to nije matematika-naspes vodu, stavis kafu u filter i pristisnes dugme.heheheh
A udaju se.....sta ces!
Želim vam dobro jutro svim ljudima koji su spavali, ja nisam. Nisam ni trepnuo, ni sekunde nisam zadremao. Uhh, a ne spava mi se sad. Da sad moram mami na grob, to mi je najteže . Uhhh, ajde ljudi vidimo se ,brzo cu se vratiti pa da opet kafenišemo, jer ce mi trebati kafa i to jaka. Mahanje i vidimo se.