Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!
Moderator: sanela
Ljudi ovo mi se nikad za nikad nije desilo da od 18h sinoć pa sve do 10:15minuta ja nisam gasio ovaj kopjutor (hehhehh) a da sam samo sa dvoje ljudi pričao u ovih 16 sati.Majke mi jesam li ja uklet, jel ja to možda sihire imam ili možda đine.Sta se desava, ODO JA KOD VIDOVITE ĐEMILE DA MI SKINE SIHIRE I MAGIJE.To je sigurno to,a kome ja ovo pričam j.bo me Tito mahniti, evo jedan štoc samom sebi :smt021 :smt075 eto mi sad .
Je li to ona sto gleda u kasike? Cuj, u trecoj kasici vam vidim bolest. Ja u kasici vidim samo ono sto zagrabim sa njom, nema jela bez kasike.
Evo da ti se javim. Opisao si kako si proveo noc, bila je ludnica, ha? Mozda bi mogao i kod Kleopatre "Balkanske prorocice". Znas ti da je Kleopatra bila muskarac... a u ruci Dugousko Usko...
Pozdrav svima
Evo da ti se javim. Opisao si kako si proveo noc, bila je ludnica, ha? Mozda bi mogao i kod Kleopatre "Balkanske prorocice". Znas ti da je Kleopatra bila muskarac... a u ruci Dugousko Usko...
Pozdrav svima
Dobar dan! Kako ste?
Ja jutros kao crnogorka poranila da otvorim shop umjesto u 9:30 u 13:30 ali nije bitno makar nemam sefa da mi kljuca nad glavom...Nesto se bas dobro osjecam za razliku od proslih dana po prvi put sam malo opustena i relaksirana...
Sta vi radite ovaj vikend? Ja sjedim sama u shopu, slusam muziku i moju pticicu u izlogu shopa koji je sav happy kad god me vidi...pusa svima...
Omare za tvoje nespavanje, kad ti svi nesto tupe ajde da i ja nesto kazem...Jesi upucen malo u homeopatiju? Ja sam se jednom skidala sa njima bez vecih problema-DJELUJE ako hoces...Ali ono sto me odusevilo je jednom kad sam bila izgubila menzis na 8 mjeseci i po prvi put probala tu natur medicinu...zamisli popijem te majusne bletetice i drugo jutro odmah dobim menzis i od tada bez beda...mogu pitati svoju doktoricu sta bi bilo ok za tebe ili ti dati njen mobitel jer je ona u hrv. pa popricaj sa njom....javi ako ces...
pussaaaaaaa
Ja jutros kao crnogorka poranila da otvorim shop umjesto u 9:30 u 13:30 ali nije bitno makar nemam sefa da mi kljuca nad glavom...Nesto se bas dobro osjecam za razliku od proslih dana po prvi put sam malo opustena i relaksirana...
Sta vi radite ovaj vikend? Ja sjedim sama u shopu, slusam muziku i moju pticicu u izlogu shopa koji je sav happy kad god me vidi...pusa svima...
Omare za tvoje nespavanje, kad ti svi nesto tupe ajde da i ja nesto kazem...Jesi upucen malo u homeopatiju? Ja sam se jednom skidala sa njima bez vecih problema-DJELUJE ako hoces...Ali ono sto me odusevilo je jednom kad sam bila izgubila menzis na 8 mjeseci i po prvi put probala tu natur medicinu...zamisli popijem te majusne bletetice i drugo jutro odmah dobim menzis i od tada bez beda...mogu pitati svoju doktoricu sta bi bilo ok za tebe ili ti dati njen mobitel jer je ona u hrv. pa popricaj sa njom....javi ako ces...
pussaaaaaaa
Ja i nisam baš najbolje ali nadam se da će proći ludilo kao i svaki put,stvarno se nadam
A Pepe pa za koga ću ako za nju neću...pa ona mi je sve na svetu
Nemoj me mnogo hvaliti nisam ja baš tako sjajna i krasna kako možda delujem...

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ne,bas kontra,ti JESI krasna,ali delujes da nisi!!!zvrky wrote:Ja i nisam baš najbolje ali nadam se da će proći ludilo kao i svaki put,stvarno se nadamA Pepe pa za koga ću ako za nju neću...pa ona mi je sve na svetu
Nemoj me mnogo hvaliti nisam ja baš tako sjajna i krasna kako možda delujem...
Evo me nazad, otisao do kladione pa na kafu i odmahhnazad kuci.Klinac vec reže po ušima hladnoća,smrzo sam seee ljudi.A Majol, pa ja pušenje slusam od svoje 9 godine, pošto je moja seka starija od mene 7 godina i bas tada je ona imala 15god.,počela da zivi,da izlazi i tako to a slušala je ,naravno pušenje,Hhehheh i tako sam ih i ja zavolio, a u ovoj noći kad nsiam imao sta da radim,malo sam trkeljo stare kasete i nađem 4 kasete stare pušenja i naravno odmah dek i puštajj.Ma super majke mi da nije te kasete bilo ja bih bio u crnjaku.
Sunrise, hvala ti na savjetu iskreno da ti kazem ,to prvi put čujem od tebe i ne znam da postoji.Mislim znam ono da lijeci neke druge bolesti ali košmare ili ti na nasem narkomanskom FLESH-BACKOVI nisam znao da se može tom terapijom,Jel znas da li ima to u Sarajevu, sta treba da radim,kome da se javim.Ma ne znam ja sam ljudi bio kod 50doktora, pio sam 25 raznih čajeva, NONIJA, pa onda ma sve ,sve.Ne znam pojma nemam, 7 dana lijepo pajkim i onda samo iz čista mira, nema povoda kontas, samo onako usnim i tako onda ne smijem da zaspem.Jer ta scena , je bila kao u horor filmovima, eto sve sam vam rekao.Odo sta pojest.
Sunrise, hvala ti na savjetu iskreno da ti kazem ,to prvi put čujem od tebe i ne znam da postoji.Mislim znam ono da lijeci neke druge bolesti ali košmare ili ti na nasem narkomanskom FLESH-BACKOVI nisam znao da se može tom terapijom,Jel znas da li ima to u Sarajevu, sta treba da radim,kome da se javim.Ma ne znam ja sam ljudi bio kod 50doktora, pio sam 25 raznih čajeva, NONIJA, pa onda ma sve ,sve.Ne znam pojma nemam, 7 dana lijepo pajkim i onda samo iz čista mira, nema povoda kontas, samo onako usnim i tako onda ne smijem da zaspem.Jer ta scena , je bila kao u horor filmovima, eto sve sam vam rekao.Odo sta pojest.