dobra vjest
Moderator: sanela
- Polly_Jean
Pa, svakom svoje. Svi donosimo neke odluke u nekim razdobljima zivota. Vrijeme i kontinuitet zivota s tim odlukama pokazuje odredjene rezultate. Nekada su su to pogresne i slijepe ulice, ponekad siroke autoceste koje nas odvedu u neka druga, bolja vremena...
Well...
Have no fear of perfection - you'll never reach it. - Salvador Dali
- mise en place
pozdrav
e,Banjaluka,dobro vidim ispisujesh se ...steta sto nisam mogao da pratim cjelu ovu zurku ispocetka ali kada si navucen,nije do nicega a kamoli"forum" i to...nego sad palim kao dizel na Bjelasnici.
Nisam razumio zashto,procitao pjesmicu jesam,nego neka je "depresija" u pitanju ili neshto tako.Nedaj se ime...
moj perverzni mozak se zabavljao citajuci neka prepucavanja..
a moj zdravi dio misli da ima smisla "sto ime napishe" pa eto,mislim napisacesh ti nesto,valjda,nekad nema veze sta
Long live Mejdan
mise en place
Nisam razumio zashto,procitao pjesmicu jesam,nego neka je "depresija" u pitanju ili neshto tako.Nedaj se ime...
moj perverzni mozak se zabavljao citajuci neka prepucavanja..
a moj zdravi dio misli da ima smisla "sto ime napishe" pa eto,mislim napisacesh ti nesto,valjda,nekad nema veze sta
Long live Mejdan
mise en place
- Polly_Jean
- Polly_Jean
Uhhhh ovde sve same žene, nigdje MUŠKARČIINEEE.HAeehheh, šala naravno.Malo se šalim i bezveze iskreno da vam kazem LUPAM,jer sam popizdio čitavu noć sjedim za kompjuterom evo sad ce punihhh 16 sati a poprico sam samo sa Lunom i jednom sa STYX-om.Nigdje nikog, a tako mi je neko sinoć trebao da pričam sa njim, bilo ko, makar i onaj pijanac na klupi, ali nažalost ni njih nije bilo.Uhhhh,kako sam tuzan

- Polly_Jean
A ja sinoc bila do tri u noci za kompom, na kraju odigrala i nekoliko Mahjonga(to volim, opusta me), kuckala po tastauri po forumu, malo svrljala po netu, igrala quizove...a di si ti bio? sta se nisi javio na PP ili mail?
Danas cijeli dan u shpingu, trebalo je napunit frizider
, sad umorna ali zantizeljna. Uf, imat cu sta pisatttt...ocekuj da cu izac ko vampirica oko ponoci 
Eno ti i cestitku poslala sa zakasnjenjam...

Danas cijeli dan u shpingu, trebalo je napunit frizider

Eno ti i cestitku poslala sa zakasnjenjam...
Well...