za petorku iz vrtica. ja sam odlucio da se povucem sa ovog foruma. da nebude da se nisam otisao bez pozdrava i objasnjenja tj po starom dobro obicaju jednog ovisnika.
moderatorima ovog foruma u buducnostri zelim sve najbolje sa nadom da ce uspjeti voditi i moderirati forum bolje od katarine, ramone i ostatka ponosne petorke. da ce forumu vratiti njegovu namjenu umjesto danasnjeg takmicarksog vrtica. da ce shvatiti da ovaj forum cita mnogo ljudi i da ako se nemoze voditi jedna stranica kako treba kako ce se voditi ostatak namjene ove stranice. da ce shvatiti da ovaj forum sve vise lici na narko scenu. da nenabrajam jos mogucnosti koje nudi ovaj forum za popularizaciju bolesti.
ja se danas smatram puno ozbiljnijem u vidjenju svoje bolesti nego prije 5 godina i to je najvazniji razlog sto se povlacim. i suvise ozbiljan problem da bi se trosio na pitanja evolucije, smajlica, duzine staza, na njanjanja njanja i gledao kako se napadaju i vrjedjaju cestiti ljudi koji nisu ovisnici a ovdje su da dadnu podrsku, savjet, simpatije itd
hocu da se zahvalim na podrsci ljudima koju su mi uputili na pm u zadnjim sedmicam a i cjelo vrjeme mog obitavanja. osobama sa kojim kontaktiram i kojima pomazem, da znaju da ih nenapustam vec me mogu uvijek kontaktirati na bezimena@ofir.dk
ja se i izvinjavam moderatorima sto im se ovako obracam i odlazim ali momentalno nedozivljavamo problem ovisnosti isto. no hard feelings, ja vas i dalje drzim kao svoju raju
sve najbolje i puno ozdravljenja
Sun so bright that I’m nearly blind
Cool cos I’m wired and I’m out of my mind
Warms the dope running down my spine
But I don’t care ’bout you and I’ve got nothing to do
Free as the warmth in the air that I breathe
Even freer than dmt
Feel the warmth of the sun in me
But I don’t care ’bout you and I’ve got nothing to do
Love in the middle of the afternoon
Just me, my spike in my arm and my spoon
Feel the warmth of the sun in the room
But I don’t care ’bout you
And I’ve got nothin’
I think I’m in love
Probably just hungry
I think I’m your friend
Probably just lonely
I think you got me in a spin now
Probably just turning
I think I’m a fool for you babe
Probably just yearning
I think I can rock and rool
Probably just twisting
I think I wanna tell the world
Probably ain’t listening
Come on
I think I can fly
Probably just falling
I think I’m the life and soul
Probably just snorting
I think I can hit the mark
Probably just aiming
I think my name is on your lips
Probably complaining
I think I have caught it bad
Probably contagious
I think I’m a winner baby
Probably las vegas
Come on
I think I’m alive
Probably just breathing
I think you stole my heart now baby
Probably just thieving
I think I’m on fire
Probably just smoking
I think that you’re my dream girl
Probably just dreaming
I think I’m the best babe
Probably like all the rest
I think that I could be your man
Probably just think you can
Come on
I think I’m in love
spiritualized lyrics
Ladies & Gentlemen We Are Floating in Space
dobra vjest
Moderator: sanela
ime nije vazno,tebe niko nije oterao sa ovog foruma! dapace,u vise navrata je receno da je dobro sto nas ima razlicitih,pa da podelimo iskustva! Niko te ne mrzi,niti te odbacuje,samo se po neko ne slaze s tobom,a to nije kraj sveta! Aj nemoj srat` s`oprpstenjem,nego ostani ovde sa nama koji smo manje vise u istim i jos gorim govnima od tebe!!!
haha... o jebo te... haha! kako si ti kuja kad hoces biti.Ramona wrote:Nije 'dobra vjest' nego 'dobra vijest'

inace... sto se tice ovih dear john pisama... meni to bezveze ali eto, svako svoj posao zna.
hajde... kada si se ti vec lijepo potrudio tako oprositi od svih... red je onda da ti i ja kojem nikada nisi nista ruzno rekao onda takodjer zazelim sretan put.
iako mi malo bzveze ici ako ti se bude ovde jer jebe ti se sta tko drugi pise dok ti imas neki razlog biti tu.
enivej, znas ti vec sta radis pa onda da te ne peglam.
jos jednom ako fakat ides sretno i sve najbolje a ako je ovo nekakav post kojim bi se samo privlacila paznja onda nikome nista.
u stvari sretno ti i u tome posto vjerojatno i za to imas neki razlog ako je to u pitanju.
palefaced over.
Last edited by palefaced on Tue Nov 08, 2005 1:31 am, edited 1 time in total.
i am what i am and what will be will be
- katarinadimedici
Meni je stvarno žao što nisi našao svoju svrhu bitisanja ovde! Ja sam te pozvala da mi pomogneš, ali ti to očigledno nisi hteo niti znao, tvoj način je bio napad! U svakom slučaju, posle pet godina imaš više izgleda za zdrav život i možeš se posvetiti nečemu drugome, samo još da nađeš pravi put! Nije svako Bogom dan da bude propovednik! Ja ti ipak želim sreću!
- katarinadimedici
petorka
To što je Ime prihvatio Iglina shvatanja i njen način izražavanja i mišljenje, pa i o "petorci" ( a šta ti hoćeš Luna, kad si upisani član koji plaća članarinu?Nemoj da se sad praviš Englez), to je u svakom slučaju pozitivno za njega. To znači da ima razmišljanja jedne "zdrave" osobe, znači da je potpuno izlečen! Ali isto tako to ne mora da znači da su svi zdravi i normalni takođe. Postoji još mnogo psihičkih oboljenja, nije narkomanija jedina!
neka te sa rajom
Ime neka te sa rajom...
Drug moj dobi fini i posteni zaomi sto ides fakat ,ja natipko pun list da ti odgovorim na onaj post samo ovi temu zakljucali pa evo sad da kazem par rijeci
pravo ljepo od tebe sto zelis mnogima pomoc i sto smatras ovaj forum kao parvo mjesto za prevenciju narkomanije.. evo ja opet:mozes sad izac na ulicu i savakog klinca sto nosi maju sa listom trave peventivno po dvatri samara pa posakom pa ponogom (meni je pomoglo utokom)..sto sam nesto agresivan ovih dana garant od ovih igrica ...
prijedlog od manijaka: administratori trebali bi iznad svakog posta koji ime spominje napisati RODITELJSKA PAZNJA (kao FTV) sad se zadevera imali to i na dnevniku....
Nego drug steta(ovo stavarno mislim majke mi) sto te ovi iz obdanista otjerase, ima nesto u onoj narodnoj ko se sa djecom igra popisan hoda(ili tako nekako). ..ili si se ti nama opet navuko pa hoces uliva racunar,rekla bi gospodjica sto su joj glupace trebe sto voze dobra auta, furaju fine parfeme,garderobu i imaju vazda (RP) jebaca....
Ja mislim da si ti prihvatio posao koji su ti nudili,poceo raditi i skonto da ovdje nema love...
i opet prijedlog administratorima:mogli bi uvest preplatu pa da mozete fino ljude platit a ne da oni bjeze....odoh odamh uplatit telefon
Ime nedaj se, sretno gdje god bio,puno srece,zdravlja i ko sto bi mi moja majka stara znala reci: dao ti Bog svega a pameti najvise
evo Zelje mi ovog momenta na radiu: sejo se danas super osjeca ,sinoc je na ulici razbio hipika, mali je pokrio lice rukama ali je ostao bez bubrega.....
Drug moj dobi fini i posteni zaomi sto ides fakat ,ja natipko pun list da ti odgovorim na onaj post samo ovi temu zakljucali pa evo sad da kazem par rijeci
pravo ljepo od tebe sto zelis mnogima pomoc i sto smatras ovaj forum kao parvo mjesto za prevenciju narkomanije.. evo ja opet:mozes sad izac na ulicu i savakog klinca sto nosi maju sa listom trave peventivno po dvatri samara pa posakom pa ponogom (meni je pomoglo utokom)..sto sam nesto agresivan ovih dana garant od ovih igrica ...
prijedlog od manijaka: administratori trebali bi iznad svakog posta koji ime spominje napisati RODITELJSKA PAZNJA (kao FTV) sad se zadevera imali to i na dnevniku....
Nego drug steta(ovo stavarno mislim majke mi) sto te ovi iz obdanista otjerase, ima nesto u onoj narodnoj ko se sa djecom igra popisan hoda(ili tako nekako). ..ili si se ti nama opet navuko pa hoces uliva racunar,rekla bi gospodjica sto su joj glupace trebe sto voze dobra auta, furaju fine parfeme,garderobu i imaju vazda (RP) jebaca....
Ja mislim da si ti prihvatio posao koji su ti nudili,poceo raditi i skonto da ovdje nema love...
i opet prijedlog administratorima:mogli bi uvest preplatu pa da mozete fino ljude platit a ne da oni bjeze....odoh odamh uplatit telefon
Ime nedaj se, sretno gdje god bio,puno srece,zdravlja i ko sto bi mi moja majka stara znala reci: dao ti Bog svega a pameti najvise
evo Zelje mi ovog momenta na radiu: sejo se danas super osjeca ,sinoc je na ulici razbio hipika, mali je pokrio lice rukama ali je ostao bez bubrega.....