super!!! Samo tako...ne daj se!! Pobijedi djavola...! Vjerujem u tebe....o ok je misliti o njemu....proci ce. Samo bjezi od njega kao i od drugova koji su i dalje na njemu. Si me cuo? To je NAJVAZNIJE! Mjenjaj i drugove i tok kretanja i sve....
Tada ces biti na dobrom putu....sigurnijem! Najlakse je posustati....ali samo onaj ko to zaista zeli...i vjeruje u sebe ce uspijeti da se izbori. A ja znam da ti to mozes.... Kao i svi ...samo...izdrzi ok. Pij te blokatore...vidi da nadjes onaj patch...pa si miran 90dana sigurnije je jebi ga....
E raja evo i leshinara da se javi na kafu.Omco pristavljaj..
Vidim nije lako,pa ni ovde bogami nije nishta bolje.Danas hladno....hocu a umrem,kao sve fino u kuci a mene neshto rastura..neki kurac ne da mi mira..eto.nego sta je tu je pjevaj -sviraj i pichi dalje.
Evooo je crna ko ugaljjj, mirišeeeee,joojj samo Bosanska kahva može ovako da mirise, evo je MISE stari druze, zaboravio si ti Omću vidim ja, sa svima ti pricas samo sa mnom joookkk.Hehhehe, evo je oho cek da je srknemmm, srrrkkkkkkkk.Ahhhhhhh divote, kakvi flešovi i flesini-flešovi.Evo najboljeg fleša, jutarnja kafa ,ma hajdeeeee-A LUNA pitarka, gazi,gazi,gazi pitareeeeeeeeeee,pitareeeeeee,pitareeeee.Hhehehhehehehhehehe.
E buraz kako da se ne javim,pa sta ti mislis,pa covjece,ako necu popiti kahvu s tobom pa gdje onda,nego buraz malo sam proputovao i cini mi se nisam josh spreman na ove klimatske promjene..pa me malo jeb...onako sav se neshto jezim i to.
Evo ovde moze da se napravi i jedna nash kafa pa cu sad jednu i da srknem...a ta tvoja cumurusha i to se mora probat kad-tad
Kako ste mi jutros dragi moji drugovi? Dobar dan za novi pocetak! Mijenjam zivot iz korijena.
Omare naspi meni jedan sa mlijekom, moze? A dobru si kafu skuhao, daj mi 2 kocke secera, hvala. Luna voli pite... hahaha. A znas li Luno napraviti pitu? Ramona, pa pitari mogu da budu i to, posuda za cvijece (saksija?)... hahaha. M4j4 nam se slabo javlja na ovaj topic... Maaaaajo (kao da zovem svoju bivsu, ppppppp...). Pozdrav i ostalim sudionicima foruma!!!
Evo i ja minjam život, i zemlju u pitaru. Ehehehe!!!
Zna Luna napravit pitu, al ne zna poslat slike meni. A šmrrrrc!!! Lunice, daj mačkooo, jebentimišajarca tvoga!!! Ka da je to problem neki velikiiii ... Ja bi pitu, i kavicu, njam!
E ruljo narkomanska..prvo ovde sad na kafi da vas ljepo i srdacno pozdravim.
Hvala za sve postove,jednostavno super ih je citati,osjetish da ljudi ipak misle i pitaju za tebe,mene.Pa hvala svima,to pogadja pravo u centar.Bice ovo ljudi neki 15-i dan bez dopa,pa da kazem ,josh sam lud,onako bolji momenti su sve duzi,onaj osjecaj srece sve duze traje...ali jebeno sam sletio na zemlju a tu sam kao u gostima..ova planeta mi smrdi..gdje god dodjem,znam scenu,znam ljude..
Sve pogreshno,nekada sam tezio tome da ako odem u npr.Barcelonu ja odmah sredim ,znam gdje,znam ljude...a to me danas razbija.
Toplina,kod mame u kuci na momente se pretvara u horor film,nikako da se aklimatizujem,tek sad vidim koliko sam slab,nemam ni grama sala da me shtiti od hladnoce,jebiga,sprzio sam sve,sve sam sam ,sve moje igre,igre bez granica...Sta sad da radim?
Opet sam u tim filmovima 1000 imidza u sekundi iza mog ocnog kapka..Sad citam...nadam se da ste svi dobro.mislim posebno na shoneta.vlado m.,da ne nabrajam
Danas su mi haos napravili oxo i m4j4,jebiga ja mislim da sam umoran od toga,bash sam se nbapatio neznam,nisam siguran josh uvjek u sebe ali suicidne tendencije u zadnje vrijeme jednostavno me plashe..plashe mene koji sam normalan pun zivota,ambicija i pozitive.
Valjda je moj momenat,tu sam dvije sedmice na "sigurnom" koliko toliko a to je puno vremena..
Ocekuju me mnogo bitnije stvari od samog sebe,tek treba da se vidim sa mojim dragim.Kako cu tek sa malom bebom kad ne mogu sam sa sobom.,pa to cemo josh vidjeti.
Sa jaranom sam se molo opijao i pirkao ovih par dana i o.k. mi bilo ali sad teret godina mi se srucio na djale,a kazem nisam jak..stara mi kaze da izgledam kao covjecija ribica iz Postojne..
Evo vratio se konfuzni
mise -en place
josh jedom hvala,daj da napravimo neshto od te Bosanske piramide pa da se malo oparimo..jebiga valjda ce turisti nahrljati i tamo...
Kako bolan VLADO, robijaši imaju muda.Pa valjda svi muški imaju muda.Hheheheh, ha ja necu biti, onaj hehehehe.Da se nekulturno ne izrazavam odmah sam primjer nekulturnosti i vulgarizma.Hhehhehe Pleksus, neksus heheheh.Ajd evo ja vecernju sam pristavio ,sad ko voli neka izvoli STYX sa mlijekom dvije kocke velis ,dobro.A ostali gorku jel de.???
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
ne ne!!! Moj zivot nije sladak-Omare stavljaj secera!!! Dvije kasike...i mlijeko. Ma najbolje u veliku solju...pa ja!
Pitu kazete....pa sad... znam je razviti i srolati i staviti u rernu
Ostalo ....moja mama to ipak radi najbolje.....
Ramona....rekoh ti zeno ....daj budi online saljem ti slike.
MISE_dobrodosao nazad....proci ce i to ...dragi moj! Ne daj se.... 15dana nije mala stvar ok? Samo naprijed. Kad ti se bude dalo procitaj na linkovima o PAW-sve ce ti biti jasno. Mislim sve te nus pojave....
Vlado....dzesi ti?
eto tako mahanje