CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by anfakabl »

vudd wrote:Adame, pozdravi ivicu....

Ja sam ok.
Malo buljim u plafon,malo u patos...Izmedju to dvoje, nagledam se svega i svacega...

What a wonderfull Life :)
Ne dajte se junkeri
Pozdravi iz vukojebacine

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w3uepvK6GyA[/youtube]
:D
hvala bratko za anthem, umalo da ustanem.
adam, nemoj da se žestiš, gde su mladi - tu je i šala.
jedan prijateljski savet - smanji ganju, hoće nekad da stvara bedaru, a i nesanicu. ne daj se, brzo će raspust :)
all that I want is to play
tess

Post by tess »

ali zato otvara apetit i zaglupljuje! :finga:
Last edited by tess on Sun Dec 13, 2009 5:30 am, edited 1 time in total.
dal' mi steti droga leti?
tess

Post by tess »

Prosto moram da podelim sa vama sta su mi malopre rekli moji kerovi:sarplaninac Lola(zenka 1god) i crni labrador Mile (2god muzjak).Setamo se kao i svako vece samo da bi oni pokazali u kraju ostalim kerovima ko je glavni i zakon.Posle nekog vremena krenemo kuci lagano,kad mi se Mile obrati,kaze:"Vidi brale,ove zime nemoras vise uvece,na kvarno da nas pustas u kucu sa dvorista i da ti posle ujutru svi kenjaju zbog nas.Znaci zimi vise nije frka.Evo ova zima je vec dosta toplija nego prosla.Jbg sjebali ste ozonski omotac i jos malo sneg cete da vidite samo na slikama i vestacki na veleslalomu u Valdizeru." Ja se ljudi zgrano'!Vidi ker pa nasao da meni kenja o ozonskom omotacu.Pa ja bre recikliram,sve sto mi padne pod ruku.Cigare gasim u pikslu,a djubre bacam u kantu."Jeli bre Mile sta kenjas,sta ja upropastio ozonski omotac.Da su sve industrije u svetu kao Srpska i albanska,pa ozonski omotac bi jos odebljao,a ne istanjio.Zato nemoj da mi kenjas Mi smo sjebali.Oni su bre upropastili.Tu se u ragovor ubacila Lola i smirila malo strasti,a razgovor se okoncao sa njenom recenicom:"Mile je mozda govorio u svoje ime,jes da je ove zime toplije,ali ja nemam nista protiv ako ces da me uvece pustis u kucu da otkutam i naravno dobro bi bilo i nesto da se pojede,samo molim te nemoj vise onu zrnastu satro hranu za kerove.Godinu dana me sa tim hranis na dupe mi vise izaslo." E tako sad mi je lakse kad sam vam rekao sta moji kerovi misle o ozonskom omotacu,ja o tome bas nikad ne razmisljam.A vi? p.s. provaljujete negativne uticaje nesanice?
adam*

Post by adam* »

ja ne provaljujem nista.....glup sam danas...pao neki sneg "kao"

ma.......do qrca.....zenke mi i dalje nema i sada sam vec poceo da cunjam po komsiluku.....da se ogrebem za snosaj.... :butthead:

.....tu mi bivsa,na spratu i dalje,dosla joj sestra rodjena...dobra..nema sta...bolja nego ova moja....ova moja se ugojila...malo..necu da serem & preterujem~nije strasno,3-4kg.....mada kada se setim guze...falilo je to onda... :-D
I ne vidjamo se nesto cesto...ona je pandur i dalje(pogranicna)....pa ide na 5h na posao...nema sanse da se sretnemo....a 12h smena....pa 24h spava...jbte,kako sam ja to izdrzavao.....no...volela je da me siluje..pa mozda zato...fuck'et 2.5god zajedno....zivimo na istom spratu a jedva da kazemo :"Zdravo" sada/Fuuck'et.
Eto.....ja malo spavao...i dalje mi se tuca...moja jebena zavisnost..me jebe zesce....masturbaciju sam nekako prerastao...po nekada,kada bas.....ono...puca glava...pomogne nekada u nesanici ali nije to to....hocu mekanu guzicu....i bradavicu....

Pozdravljam ekipu.

~ja istreso moja govna....za danas.....mada,mozda se jos vratim...Buhahahhahahahah.

P.S.upoznao sam jednu malu preko neta(18god)....tovarim je da se vidimo....stoka....moram....(nadam se da me nece zenski deo zamrzeti zbog ove moje iskrenosti i celavog jezika) :roll:
cucla cucla cuclica
anfakabl

Post by anfakabl »

tess wrote:Prosto moram da podelim sa vama sta su mi malopre rekli moji kerovi:sarplaninac Lola(zenka 1god) i crni labrador Mile (2god muzjak).Setamo se kao i svako vece samo da bi oni pokazali u kraju ostalim kerovima ko je glavni i zakon.Posle nekog vremena krenemo kuci lagano,kad mi se Mile obrati,kaze:"Vidi brale,ove zime nemoras vise uvece,na kvarno da nas pustas u kucu sa dvorista i da ti posle ujutru svi kenjaju zbog nas.Znaci zimi vise nije frka.Evo ova zima je vec dosta toplija nego prosla.Jbg sjebali ste ozonski omotac i jos malo sneg cete da vidite samo na slikama i vestacki na veleslalomu u Valdizeru." Ja se ljudi zgrano'!Vidi ker pa nasao da meni kenja o ozonskom omotacu.Pa ja bre recikliram,sve sto mi padne pod ruku.Cigare gasim u pikslu,a djubre bacam u kantu."Jeli bre Mile sta kenjas,sta ja upropastio ozonski omotac.Da su sve industrije u svetu kao Srpska i albanska,pa ozonski omotac bi jos odebljao,a ne istanjio.Zato nemoj da mi kenjas Mi smo sjebali.Oni su bre upropastili.Tu se u ragovor ubacila Lola i smirila malo strasti,a razgovor se okoncao sa njenom recenicom:"Mile je mozda govorio u svoje ime,jes da je ove zime toplije,ali ja nemam nista protiv ako ces da me uvece pustis u kucu da otkutam i naravno dobro bi bilo i nesto da se pojede,samo molim te nemoj vise onu zrnastu satro hranu za kerove.Godinu dana me sa tim hranis na dupe mi vise izaslo." E tako sad mi je lakse kad sam vam rekao sta moji kerovi misle o ozonskom omotacu,ja o tome bas nikad ne razmisljam.A vi? p.s. provaljujete negativne uticaje nesanice?
Provalila sam još nešto.
Ovamo te šatro boli uvo za ozonsku rupu, a naučio kerove da pričaju o tom problemu.
Kakva bre ozonska rupa, to ne postoji, kao ni pasivno pušenje.
Za širenje agresorske politike zaslužuješ ban na ulazak u Rusiju, barem na 5 godina.
tess

Post by tess »

Ovde se devojko radi o istanjivanju ozonskog omotaca,a ne o ozonskoj rupi! I nisam ja naucio kerove o tome da pricaju,oni sami zapocnu temu koju oni zele.Oni nepricaju o glupostima i takodje ja dosta ucim od njih a ne oni od mene.I ako ovo citaju braca Rusi,ONA LAZE ja nikad nisam sirio agresorsku politiku,uvek sam bio lojalan i privrzen majci Rusiji!Uff kad me ovako iznerviraju! :shock:
anfakabl

Post by anfakabl »

Džaba se vadiš. KGB je već arhivirao.
Pevanje u horu i klizanje su ti olakšavajuće okolnosti, tako da će biti nežni.
tess

Post by tess »

igram i sah.
vudd

Post by vudd »

Opet me spucala jebena nostalgija.Opet se vracaju scene...Kontam da sam tamo negdje dozivio neku traumu,koju sam fino oblijepio flash-evima,stondiranjem...Jebem mu mater,nisam nacisto sa tim.Valjda se vracanjem u proslost,podsvjesno drogiram na suvo.
Ovo danas i nije moj djir....Zivio sam u nekom davnom vremenu.

A kad pogledam realno,cega se imam sjetiti?Pa ipak...fali mi ledena noc,zivot na ''Letten-u''fali mi jebeni osjecaj malog komada srece kad te neko pusti da prespavas u garazi(nesvjestan mogucih posledica) i jos ti skuva kafu i da kutiju boljih cigara.
Sad vozim solidan auto,drkam po ovom kompjuteru,kucu uredjujem po sazvakanim standardima
Zivim...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I7o7Gw_c9z0[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
adam*

Post by adam* »

Raskinuo s devojkom...(ovom novom)....dosta...nije za mene , vise ce biti:"nije dovoljno pored mene"...fax , ovo-ono , stalno je u NS.....ma ne mogu ja to tako..mora neko da je stalno tu za mene a ovo je sviranje qrcu(al' bukvalno~sviranje u frulu kada uzmogne vremena....samo stvarno je lepa(ko me ima na FaceBook-u....zna)...steta...zelim joj sve najbolje u zivotu...lepa~zdrava~pametna...pa cak i bogata,iz fine porodice,drogu samo na filmu videla....sve je znala za mene i nije joj smetalo uopste....kao...proslost..& moja stvar,svaka joj cast a srali su joj njeni~okolina~do jaja i nije se nesto obazirala na to.SVAKA JOJ CAST....a i treba mene istrpeti s mojim bubicama.
Sve se OK zavrsilo...ostali prijatelji i cak sam insistirao na daljenjem kontaktu....why not...totalno je cenim i postujem ali nije za mene i KRAJ!!!
Eeeee.....idemo dalje....kandidata fala dragom bogu ima dosta...pa nesto ce da se izbira....(jbte ko da biram patike).....jbg....tako razmisljam kada nisam zaljubljen.....& ne smem jedno vreme sada sigurno....moram da se cuvam,sjebe me to jako.
Pitanje je koja ce sada to i da zasluzi....razocarao sam se zesce u zadnje vreme,zadnjih godinu dana,zesceee rodjaci...ma sve mi se i onako svelo na sex...tako da....jebe mi se.....emocije..NE DAM...samo sam dovoljno iskusan i mator da znam da to ne mogu da kontrolisem....samo ce da me pukne i opet cu da se transformisem u papucara...kao i 1000 puta do sada.
Jebem mu mater kako volim zene....pa to je strasno....a kako znaju da me izbace.....pa to je jos strasnije....da poludim i sam sebe pojebem u dupe raketom.

Aj zdrao'
cucla cucla cuclica
Post Reply